Goede afhandeling
Goede afhandeling bonnen overhandigd daarna moesten ze nog de pinafschriften hebben. En als je nu contant betaald hebt?
Schade aan auto door mijn zoontje is prima afgehandeld.
Je wordt goed geholpen door de medewerkers.
In 1 goed, goede dienstverlening!
Goed geholpen en schade snel uitgekeerd
Handig om aan schade aan te melden via website. Correspondentie loopt wel over twee verschillende e-mail adressen (schadeservice volmacht en woongarant). Dat leek mij in eerste instantie wat onhandig maar bleek geen probleem. Reacties waren snel en to the point. Zoals ook de afhandeling van betaling
ik heb mijn schutting pas bijna over 2 jaar laten maken ( buren konden niet regelen ivm gezondheidsproblemen) woongarant had daar begrip voor.
Goede ervaring fijne afhandeling
Heel netjes gegaan
Ik ben goed geinformeerd door uw medewerker hoe ik de schade het best en snelst afgewikkeld kon krijgen. Vr groet Ivar Hanaseth
Na invulling van het schadeformulier, bleek achteraf niet compleet : ik had de rekening van de reparatie van de muur nog niet vermeld, kreeg ik een telefoontje waarbij ik op een vriendelijke manier erop attent werd gemaakt. De gevraagde rekening heb ik toen doorgestuurd. Daarbij werd vermeld dat het even kon duren eer alles nagekeken was. na een paar weken mocht ik het schadebedrag in goede orde ontvangen. Hierbij werd duidelijk aangegeven dat er alsnog een controle of steekproef kon worden gehouden. Prima en duidelijke uitleg.
Alles snel en vlot geregeld zoals het hoort.
Het was snel en duidelijk. We zijn heel tevreden
We zaten een beetje in de stress omdat dit onze 2e schademelding is dit jaar maar gelukkig stelde de medewerker ons gerust. De schademelding is afgehandeld en uitbetaald aan de tegenpartij. De tegenpartij is ook blij dat het vlot werd afgehandeld. We zijn dan ook zeer tevreden over de afhandeling van onze schademelding.
Toen ik de telefoon van mijn zoon liet vallen is het heel snel en goed geregeld Maar toen mijn man heel ernstig ziek was en zijn drain zo erg lekte en ons beddegoed niet meer schoon kreeg doordat het doordrenkt met gal was werd er gezegd dat vergoede we Maar toen we het bedrag opstuurde van het nieuwe beddegoed werd er om foto's gevraagd Maar ik had het al weggegooid en had geen tijd en energie meer om daarop in te gaan ,moest mijn man verzorgen ,dat was erg betreurend.maar na een tijdje werd ik gebeld,en na een prettig gesprek is het toch alsnog vergoed dus bij nader inzien ben ik alleen maar erg tevreden en goed behandeld
Originele beoordeling
Woongarant biedt uitstekende verzekeringen tegen goede prijs kwaliteit verhouding. Bij schade is de afhandeling ook snel en adequaat.
Schademelding is zoals gewenst behandeld, ook wijzigingen in het herstelproces en de langere duur voor herstel wegens de ontstane coronacrisis zijn begripvol behandeld door verzekeraar. Al met al, liever geen schade hebben natuurlijk, maar het proces bij Woongarant hebben we niet als vervelend ervaren.
De schade behandeling werd snel en duidelijk verricht. Bij vragen van mijn kant werd daar adequaat op gereageerd.
Mijn schade is direct opgepakt, dezelfde dag nog uitgezet naar een afhandelaar en dezelfde dag ook opgelost. Voor de rest niet naar om hoeven kijken.
It was all handled in the best way possible, very satisfied.
Onze ervaring was top bedankt voor de snelle en correcte afhandeling van onze schade
Snelle en nette dienstverlening.
Mijn pleegdochter haar telefoon was in het water gevallen. Erg verdrietig, daar ging haar spaargeld. Gebeld met woongarant met het idee dat ze misschien een gedeelte terug kreeg of niks. Bleek dat ze met wat bewijsstukken voor het hetzelfde geld een nieuwe kon aanschaffen. Iedereen helemaal blij, snel duidelijkheid , duidelijke uitleg wat er nodig was en snelle afhandeling
Laan van Zuid Hoorn 51
2289 DC Rijswijk
Woongarant staat garant voor onafhankelijke, kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. De opgebouwde expertise stelt ons in staat om excellente producten en diensten te bedenken, te selecteren en te ontwikkelen.