goede duidelijke service, snelle praktische afhandeling
N.v.t
Goede service en binnen een week geregeld en schade vergoed
Snel geholpen
Vlot en behulpzaam
Positief! Twee keer helaas wat bij ze moeten indienen. Beide keren werd er om meer info gevraagd waarna alles in orde was.
Het advies voor lekdetectie bleek duur en onnodig, een gewone loodgieter had hetzelfde gedaan, maar wel alles netjes terug betaald gekregen. Alles is uiteindelijk netjes afgehandeld.
Voor klein schade bedrag duurde afhandeling erg lang. Zelf nooit bevestiging ontvangen dat het afgehandeld is. Deze mail was onjuist bezorgd bij mijn schoondochter.
Wij betreuren het dat u ontevreden bent over de afwikkeling van uw schade. Wij hebben direct telefonisch contact met u opgenomen om uw kritiekpunten door te nemen. Wij hebben u kunnen uitleggen wat de reden is dat ervoor gekozen wordt om bepaalde zaken op een bepaalde wijze af te wikkelen en hebben daarnaast besproken dat wij uw kritiekpunten intern zullen evalueren met de betrokken schadebehandelaar. Wij danken u hartelijk voor uw eerlijke feedback en vertrouwen erop dat wij u bij een onverhoopte volgende schade beter van dienst kunnen zijn.
Efficiente methode voor het melden van schade en vervolgens efficiente afhandeling van de schade.
Wert goed geholpen
Pas na verschillende keren contact opnemen werd de schade geaccepteerd, ondanks het feit dat het binnen de polisvoorwaarden viel. Uiteindelijk duurde het wel twee maanden voordat de schade werd gerepareerd. Naar aanleiding van de eerste versie van deze review teruggebeld door de klantenservice met excuses en een toelichting waarom e.e.a. fout was gelopen.
Originele beoordeling
Pas na verschillende keren contact opnemen werd de schade geaccepteerd, ondanks het feit dat het binnen de polisvoorwaarden viel. Daarnaast duurde het enkele maanden voordat de schade gerepareerd werd.
Dus
Vriendelijk contact met de medewerkers zowel telefonisch als per mail. Ook als er meer informatie nodig is m.b.t. de schade is de vraagstelling heel duidelijk en snel. Ik raad WoonGarant zeker aan.
Ik ben heel tevreden met service en ook echt super snel behandeling via de mail
Uiterst vriendelijke en vakbekwame schade expert. Goed meegedacht in alternatieven. Uiteindelijk is de schade door een schilder van Woongarant uitzonderlijk goed verholpen. Er is nog na gebeld en uiteraard gecomplimenteerd voor de uitstekende klantbehandeling.
Duidelijk
Schade eruit snel gerepareerd en vergoed.
Naar verwachting, dit niet overtroffen. Anders een 5e ster
Goede afhandeling
Goede afhandeling bonnen overhandigd daarna moesten ze nog de pinafschriften hebben. En als je nu contant betaald hebt?
Schade aan auto door mijn zoontje is prima afgehandeld.
Je wordt goed geholpen door de medewerkers.
In 1 goed, goede dienstverlening!
Goed geholpen en schade snel uitgekeerd
Handig om aan schade aan te melden via website. Correspondentie loopt wel over twee verschillende e-mail adressen (schadeservice volmacht en woongarant). Dat leek mij in eerste instantie wat onhandig maar bleek geen probleem. Reacties waren snel en to the point. Zoals ook de afhandeling van betaling
Laan van Zuid Hoorn 51
2289 DC Rijswijk
Woongarant staat garant voor onafhankelijke, kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. De opgebouwde expertise stelt ons in staat om excellente producten en diensten te bedenken, te selecteren en te ontwikkelen.