Zeer snelle reactie na mijn melding, maar ook snelle uitbetaling.
Goed geholpen probleem opgelost
De schade is snel en heel goed afgehandeld!
Snel en correcte afhandeling. Perfecte srtvice.
Goed geregeld alles werd snel afhandeld
Woongarant was goed bereikbaar telefonisch en was duidelijk over de schade. Afhandeling duurde lang en de benodigd informatie moest twee keer worden aangeleverd. Ben blij met afwikkeling maar kon beter
Ruim een jaar vind ik een te lang om benadeelde te compenseren. Ik moest zelf tig keren bellen voordat het überhaupt werd opgepakt. Ruim 2 maanden duurde het voordat er contact werd opgenomen met de gedupeerde.
Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling te schrijven. Naar aanleiding van uw beoordeling hebben wij uw schade geëvalueerd. Uw schade betrof een letselschadedossier. Wij hebben deze nadat u de schade bij ons heeft gemeld direct overdragen naar de letselschadeafdeling van onze verzekeraar. De behandeling van letselschades neemt vaak een langere tijd in beslag. Dit zijn gecompliceerde schades, waarbij vele indicatoren de snelheid van de afwikkeling beïnvloeden. Er wordt bij letselschades dan ook altijd nauw contact onderhouden met de persoon die schade heeft geleden of in dit geval met diens belangenbehartiger. Het spijt ons dat de afwikkeling voor u te lang heeft geduurd, maar wij hopen u hiermee meer duidelijkheid te hebben gegeven omtrent de reden hiertoe.
Slechte ervaring
Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling te schrijven. Naar aanleiding van uw review hebben wij telefonisch contact met u opgenomen. Hieruit is naar voren gekomen dat u voor bepaalde zaken de maximale uitkering heeft ontvangen terwijl er meer gestolen was. Wij begrijpen hierin uw teleurstelling echter de polisvoorwaarden en de tussen ons gemaakte afspraken laten ons hierin helaas geen andere mogelijkheid. Wij vertrouwen erop dat wij bij een onverhoopte volgende schade beter van dienst te kunnen zijn
Schade aan mijn dochter haar jas ingedient. Was binnen een week opgelost. Goede, snelle en duidelijke service.
Je krijgt snel reactie op de mail. Ook word er duidelijk uitgelegd wat wel en niet word vergoed.
Erg prettig en snel geregeld
correct en vriendelijk en vlotte afwikkeling, waarvoor mijn dank.
Contact met de schadeafdeling verliep goed. Zelf waren wij niet zo actief omdat wij eerst op zoek gingen naar vakmensen die de schade konden herstellen. Nadat wij hadden aangegeven bij Woongarant dat het lastig was om iemand te vinden, wezen zij mij op de mogelijkheden van de eigen herstelservice. De ervaring met Woongarant en de herstelservice is heel prettig. Goede vakmensen die prachtig werk afleveren. Heel erg tevreden met het resultaat. Ook was het mogelijk om extra werkzaamheden uit te laten voeren, hier werd snel een prijsvoorstel voor gemaakt en na akkoord tijd voor ingepland zodat dit gelijk met de herstelwerkzaamheden konden worden meegenomen.
Binnen 2 uur kwam er een bedrijf langs om de schade te onderzoeken en op te lossen. Er is snel en goed gehandeld door Woongarant.
Snelle reactie op emails. Duidelijk omschreven hoe de volgende stappen te nemen. Schade binnen 5 werkdagen vergoed zoals beloofd.
Onze schademelding is snel behandeld. Ook is de uitkering snel geregeld.
Gebeld kreeg een dame aan de telf. naar mijn verhaal geluisterd mij laten uitpraten en alles netjes opgelost. de volgende dag stond het bedrag op mijn rekening.
Gelukkig maken we bijna nooit gebruik van onze verzekering. Maar als we hem nodig hebben worden we zonder wantrouwen en twijfel uit de brand geholpen. Jammer is de 150 euro eigen risico. Maar blij zijn met de restwaarde waar we de nieuwe tv mee konden aanschaffen.
We werden snel geholpen en de schaf is snel vergoed. Duidelijke communicatie en prima service
Na toevallig 2 schades (na jaren lang geen schade) te hebben ingediend ben ik erg tevreden met de afhandeling.
Omdat ik de gevraagde gegevens goed had aangeleverd was de schade heel snel geregeld.
I had an accident at home with an new electronic item. We have been customers for years and never made use of the service. I contacted in the hope that our insurance might cover the accident and to my surprise everything was fixed within a very short timeframe. Very happy!
I am happy about the way you settled my claim. It was very fast and quick. Thank you.
Laan van Zuid Hoorn 51
2289 DC Rijswijk
Woongarant staat garant voor onafhankelijke, kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. De opgebouwde expertise stelt ons in staat om excellente producten en diensten te bedenken, te selecteren en te ontwikkelen.