Binnen een week klaar
Wegens privé omstandigheden was er bij ons geen ruimte om de schade snel te laten herstellen. Hier was alle begrip voor. Het was fijn dat de schadeafdeling een paar keer zelf initiatief nam. Hiermee was ik enorm geholpen!
Snelle en adequate afhandeling van mijn schademelding
Mijn schade is snel en goed opgelost. Ik kreeg snel antwoord op mijn schadeclaim. Uiteraard moest ik informatie opsturen maar ook dit ging snel en kreeg ook binnen enkele dagen terugkoppeling
Nadat er iemand tegen mijn auto was en toch wel behoorlijk wat schade had. Belde Woongarant mij op want wat bleek ik was niet goed verzekerd. Maar omdat ik al zo lang klant was wilde ze mij toch helpen de schade vergoed te krijgen en er voor te zorgen dat ik de tijd kreeg om mij wel goed te verzekeren. Is ook allemaal gelukt.
Zeer klantvriendelijke mensen staan je te woord. Schade is keurig afgewerkt. Echt vakmensen. Vriendelijk bedankt voor de goede service. Blij dat we bij jullie verzekerd zijn.
Alles netjes en duidelijk geregeld top
Prettig contact en zeer snelle afhandeling!
Mijn dochter had haar telefoon stuk en deze was aan beide kanten beschadigd. contact opgenomen met verzekering, duidelijke uitleg gekregen wat en hoe te regelen en nadat hij gerepareerd was nota ingediend en dit werd erg snel uitbetaald. Top!
Snel en goed geholpen. Schade is hersteld.
Snel geholpen en een duidelijk proces.
Goedemorgen, Ik heb een zeer fijne ervaring met woongarant gehad. vriendelijk , en snel.
Hele prettige ervaring, duurde niet lang voor ik andwoord had en het terug storten van het geld was er ook zomaar. Dikke duim
Na glasschade te hebben gehad; een snelle en adequate afhandeling en vergoeding.
Vlot en duidelijk
soepel verlopen
Goed maar kan beter Veel bewijsvoering moeten leveren voor een raam waar een scheurtje in zat, dit mag wel wat soepeler
Goed opgelost.
zie boven
Nvt
Super geholpen en snel geregeld
Snelle reactie met heldere onderbouwing van de opbouw van het te vergoeden schadebedrag.
Super, een paar foto's van de schade en de oorzaak. Verder geen gedoe, direct een tegenbericht van ontvangst. En binnen een paar dagen staat het schade bedrag op de rekening, nogmaals Super
Gewoon super tevreden met de service!
Laan van Zuid Hoorn 51
2289 DC Rijswijk
Woongarant staat garant voor onafhankelijke, kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. De opgebouwde expertise stelt ons in staat om excellente producten en diensten te bedenken, te selecteren en te ontwikkelen.