Als een derde moedwillig schade toebrengt en op camerabeeld de daad is vastgelegd waarna persoon is aangehouden door politie, vind ik het belachelijk dat wij als gedupeerde een eigen risico moeten betalen. Helaas heeft de verzekering niet het gehele bedrag via onze rechtsbijstandverzekering ( die wij ook bij jullie hebben lopen) verhaald op deze persoon en moeten wij de materiele schade dus grotendeels zelf betalen. Eigen risico……Beetje belachelijk. Nu Verzekering opgezegd ivm verhuizing.
Goed en snel afgehandeld!
Naast de schade afhandeling werd er ook gekeken naar de restwaarde van het schadeobject. Dik voor mekaar Woongarant.
Vanaf het begin tot het einde goed geregeld, duidelijk en snel. Goeie service en een hele goeie afhandeling. Bedankt woongarant voor de snelle hulp.
Goede communicatie via de mail, werd snel geantwoord en de schade werd snel uitbetaald.
Redelijk geholpen
Alles prima geregeld!
Telefonisch vriendelijk en rustig te woord gestaan. Duidelijke uitleg over procedure. Snelle afwikkeling in z'n geheel
Eerste claim in 11 jaar, verwerking duurde mij daarom net iets te lang.
Snelle afhandeling
Na een telefoontje is er dezelfde dag nog een schade expert langs gekomen. Deze heeft zijn rapport naar woongarant opgestuurd en deze heeft vlot de schade voldaan.
prettig
De schilder heeft de schade netjes en vakkundig verholpen.... Alles keurig afgedekt, in 1 woord geweldig...
Ik ben tevreden over de activiteiten van het bedrijf Woongarant. Alles gebeurde relatief snel
Vriendelijk contact en snelle afhandeling van zaken.
Schade netjes afgehandeld
Snel en goed afgehandeld.
Schade die we hadden gemeld en na offerte te hebben opgestuurd van schilder al heel snel akkoord voor reparatie. Daarna toen we de factuur stuurden, bijna per ommegaande uitbetaald. Prettige zeer snelle afhandeling
Schademelding snel opgepakt en afgewikkeld
Telefonisch goed gesprek Alles goed geregeld Dank je wel
Wij mochten een nieuwe tv kopen de de schade is vergoed
Snel, duidelijk en efficiënt
Netjes en snel afgehandeld. Zowel de aanmelding als daarna de papieren afhandeling en telefonische uitleg.
Laan van Zuid Hoorn 51
2289 DC Rijswijk
Woongarant staat garant voor onafhankelijke, kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. De opgebouwde expertise stelt ons in staat om excellente producten en diensten te bedenken, te selecteren en te ontwikkelen.