Duidelijke herinneringen omdat de schilder pas heel laat kon komen. Snelle afhandeling nadat schilder klaar was.
Vlekkeloos
Ik ben snel en goed geholpen door woongarant
Ik ben heel tevreden. Ik ben gelijk goed geholpen en heel snel.
Hele dikke duim
Ik had schade aan mijn inductie plaat. Uiteindelijk bleek dat een nieuwe voordeliger was als repareren. Het geld was ook snel gestort. Contact verliep via mail en verliep ook soepel
Voor het eerst echt tevreden ! dat ik de gemaakte kosten 100% terug heb gekregen bedankt hiervoor.
Alle diensten communiceren perfect met elkaar
Ik ben zeer tevreden met de afhandeling van de schade die ik ondervond.
Ben tevreden hoe alles is behandeld.
Er ging heel veel mis in de communicatie. Allereerst was er geen communicatie naar mij en moest ik zelf regelmatig overal achteraan bellen. Vervolgens ging er tussen de schade-expert en het herstelbedrijf van alles mis, wat er met mij was afgesproken werd verdraaid of op andere wijze niet goed doorgegeven. Wat er vervolgens werd afgesproken werd weer niet met mij gecommuniceerd. En wat er vervolgens met mij was afgesproken werd weer niet met de uitvoerenden gecommuniceerd. Uiteindelijk herstel van de schade heeft maar liefst 4 maanden geduurd.
Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling te schrijven. Wij betreuren het dat u ontevreden bent over de afwikkeling van uw schade. Uit de evaluatie van uw schadedossier constateren wij dat het opmaken van een offerte wat langere tijd in beslag heeft genomen aangezien er verschillende soorten schades aanwezig waren waardoor er meer onderzoek moest plaatsvinden voor het opmaken van een offerte. Het spijt ons dat u het gevoel heeft dat er veel mis ging in de communicatie, dat is uiteraard nimmer de bedoeling geweest vanuit alle partijen. Uw reactie hebben wij dan ook gecommuniceerd met alle betrokken partijen. Wij vertrouwen erop dat wij bij een onverhoopte volgende schade beter van dienst te kunnen zijn. Onze excuses voor het ongemak
Woongarant huurt bedrijven in die niet veel waarde hechten aan netjes werken. Dat de reparatie is gedaan ben ik verder blij mee, maar de afwerking is echter zeer slecht gebeurd.
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling te geven. Wij betreuren het dat u niet tevreden bent over de herstel in natura service. Wij hebben daarom navraag gedaan bij de hersteller. Deze heeft aangegeven dat de 'klacht' met u is besproken en u een gratis onderhoudset en garantie op eventuele toekomstige werkzaamheden heeft gekregen. U heeft bij onze hersteller aangegeven dat hiermee de schade naar tevredenheid is afgehandeld. Uw opmerking kunnen wij daarom niet geheel plaatsen.
Vanaf het moment dat ik de inkt schade aan mijn bankstel heb gemeld bij woongarant is op hele korte termijn door woongarant contact met mij opgenomen. Daarna heeft binnen 2 weken het bedrijf Nomot contact opgenomen om de schade te herstellen. Zij hebben het kussen opgehaald en binnen 1,5 week werd het kussen weer thuisbezorgd. En wat ik niet had verwacht was dat de grote inktvlekken helemaal verdwenen zijn. Mijn complimenten voor zowel Woongarant en Nomot, voor de hele snelle afwikkeling van de schade.
Hartelijk dank voor uw complimenten! Wij zijn blij om te vernemen dat uw schade naar tevredenheid is hersteld en zullen dit uiteraard ook aan onze herstelpartner laten weten.
We zijn goed geholpen voor schade herstel aan auto
De eerste keer een schade gehad na 12 jaar. Aan de telefoon kreeg ik goede uitleg. En zouden we alles vergoed krijgen omdat we uitgebreid verzekerd zijn en we nog nooit voor schade gebruik hebben gemaakt van de verzekering. Echter deelde de expert tijdens en na zijn bezoek ons anders mede, en waren lang niet alle kosten in zijn geheel verzekerd.
Schadeverzoek wordt snel in behandeling genomen. Ook andere wijzigingen tijdens de looptijd verlopen goed en met korte verwerkingstermijnen!
Omdat ik nog nooit iets had gedeclareerd heb ik de schade zelf niet handig aangepakt. Dat heeft uw medewerker goed begrepen, daar is coulant mee omgegaan.
Het was makkelijk om de schade in te dienen. De externe schade-expert deed er vervolgens helaas nogal lang over om een rapport op te stellen. Ondanks dat wij een offerte van een aannemer hadden ingediend, viel de vergoeding alsnog een stuk lager uit dan dat de herstelkosten waren. Er is een mogelijkheid om bezwaar te maken, maar wij hadden geen zin/energie om die mallemolen in te gaan. Na de uitslag van de schade-expert kregen we de vergoeding wel snel uitgekeerd. Woongarant hield ons goed op de hoogte van de voortgang en gaf ons tips om de afhandeling sneller te laten verlopen. Het was prettig om te merken dat er werd meegedacht.
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling te schrijven. U geeft aan dat u geen herstel kunt laten uitvoeren van de schade-uitkering. Uit uw dossier blijkt dat de schade correct is vastgesteld. Bij het afwikkelen van inboedelschades, dienen wij de waarde van een goed vast te stellen. Zoals aangegeven is er op inboedel afschrijving van toepassing. Voor de wijze en termijnen waarin inboedelgoederen afschrijven hanteren wij afschrijvingstabellen die landelijk gebruik zijn en door het gros van de verzekeraars gehanteerd wordt. Gezien het feit fat de door de aannemer gemaakte offerte voor vervanging van het laminaat sterk afwijkt van de gebruikelijke kosten en er geen aankoopnota aanwezig was, is er door de expert een eigen calculatie gemaakt. Wij hopen u middels dit bericht enige verduidelijking te hebben verschaft. Indien u toch nog vragen heeft, kunt u altijd even contact met ons opnemen.
Medewerkers waren allemaal erg hulpvol en snel. Ook de afhandeling ging super snel. Ben erg tevreden!
Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling!
Heb heel veel mailtjes moeten sturen en elke keer was het nog niet voldoende dus weer een mailtje nu met fotos. Nog niet duiddlijk nu moest er nog rekeningen mee gestuurd worden. Viel mij erg tegen. Een buurvrouw die ook blikseminslag heeft gehad had de volgende dag al geld op de rekening voor een nieuwe. Omdat het te achterhalen is waar de blikseminslag in geweest. Maar goed alles is verder afgehandeld nu
Bedankt voor het beoordelen van de schadebehandeling. Wij vinden het jammer dat u onze dienstverlening niet waardeerde. Bezien wij het dossier, leverde u helaas niet alles compleet aan. Om die reden verzochten wij een tweede maal om de overige stukken te leveren. Toen alles compleet was hebben wij de schade volledige met u geregeld toen de vervangingsnota’s binnen kwamen. Er is dus geen sprake geweest van onredelijke vertraging aan onze zijde en er is op uw berichten telkens binnen 3 dagen een reactie gezonden. Omdat er sprake was van diverse zaken was dit niet iets wat direct, zonder overlegging van aankoopnota’s kon worden geregeld. Wellicht dat de situatie bij uw buren anders was ? Wij herkennen ons niet in de door u gegeven ‘rapport’ cijfers. Hopelijk kunnen wij u bij een volgende schade wel naar tevredenheid van dienst zijn.
Geen druk in tijd als je zelf de schade hersteld of laat herstellen in eigenhand.
Al jaren een pleziere ervaring en Woongarant staat voor je klaar!
Goede service en communicatie
Het was de eerste keer dat ik een schade melde bij Woongarant. Ik wist dus niet hoe het verloop zou zijn. Ik was dus daarom aangenaam verrast dat het verloop en de afhandeling zo soepel verliep. In tegenstelling tot andere verzekeringsmaatschappijen wordt het meest in principe via de mail geregeld wat ook wel makkelijk is. Je communiceert dus met een persoon en niet een systeem
Laan van Zuid Hoorn 51
2289 DC Rijswijk
Woongarant staat garant voor onafhankelijke, kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. De opgebouwde expertise stelt ons in staat om excellente producten en diensten te bedenken, te selecteren en te ontwikkelen.