In die 13 jaar dat ik bij Woongarant verzekerd ben, heb ik voor eerst een schadeclaim (inboedel) ingediend. De medewerkers die ik zowel telefonisch heb gesproken als per e-mail heb benaderd zijn heel zakelijk, maar wel (klant)vriendelijk. Ze wisten mij gelijk de juiste formulier toe te sturen. En heel snelle antwoord en afhandeling van mijn ingediende schadeformulier, waarvoor bedankt!! Ga zo door zou ik zeggen!
Goede telefonische ondersteuning; geduldige uitleg over procedure, mogelijkheden en wat ik nodig had. Snelle afhandeling van schade. Webformulier mag verbeterd worden, niet alle vragen / mogelijkheden zijn duidelijk.
Mijn schade goed en snel was behandeld.
Uitstekende service
Soepele afhandeling waterschade laptop, ook toen uiteindelijke reparatie duurder uitviel dan offerte.
We zijn heel tevreden hoe alles afgehandeld is en ook de snelheid waarmee.
Er was een ruitje kapot in de voordeur. De glaszetter kwam heel snel inspecteren er werd snel goedkeuring gegeven vanuit woongarant wn het ruitje werd snel gezet.
Schade is snel en kundig gerepareerd. Afhandeling rechtstreeks via Woongarant is ideaal!
Bij de aanvraag van lekkage aan het duidelijk snel reactie gekregen. De expert die de schade kwam opnemen was duidelijk en concreet. Afhandeling verliep soepel.
Na indienen schademelding en versturen van aanvullende gegevens was alles snel geregeld.
kleine schade, nette afhandeling
Mijn inductie kookplaat was gesneuveld. Ik heb niet eerder gebruik gemaakt van een verzekering en heb daar dan ook weinig verstand van. En 2 x door 2 verschillende medewerkers te woord gestaan en beide namen de tijd om het mij uit te leggen en me tegemoet te komen. Ik ben blij verrast!
Nvt
Snelle reactie en samenwerking bij het verstrekken van facturen, begrip voor het standpunt van de klant.
Prima ervaring met de inzet van de inboedel verzekering. Goede communicatie en snelle afhandeling
Schade gemeld via de mail met foto's en offerte erbij. Binnen enkele dagen alles correct afgehandeld
Goed geholpen met mijn vraag en snel contact
De medewerker was heel duidelijk en antwoordde al mijn vragen. En via de app was het ook heel makkelijk om de benodigdheden up te laden.
Prettig gesprek gehad en alles was netjes en snel afgehandeld.
Positief
het melden en de afhandeling van de schade verliep erg vlot en klantvriendelijk.
Laan van Zuid Hoorn 51
2289 DC Rijswijk
Woongarant staat garant voor onafhankelijke, kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. De opgebouwde expertise stelt ons in staat om excellente producten en diensten te bedenken, te selecteren en te ontwikkelen.