Een super snelle afwerking en uitbetaling
Erg goede service
Mijn ervaring met woongarant is dat ze snel reageren en de afhandeling van schade ook soepel verloopt. Soms vraag ik mij wel af waarom ik verzekerd ben. Wij hebben door een brandje schade opgelopen wat ik dan jammer is dat je niet alle schade vergoed krijgt en soms maar 10% van het bedrag wat je aan schade hebt dat vind ik wel jammer zo kan je niet eens de spullen vergoeden of nieuw kopen omdat je niet alles terug krijgt in dat geval denk ik waarom ben ik in Gods naam verzekerd.
aanvraag zeer snel in behandeling genomen en afgehandeld, mijn complimenten!
Snelle afwikkeling van de financiële afhandeling
Vriendelijk en duidelijk geholpen via mail
Gewoon goed
Het duurde lang voordat er aan de verzekering van de andere partij was uitgekeerd. Ik weet alleen niet of dat aan woongarant of de andere partij ligt. Wel ben ik twee keer uitstekend geholpen op vragen die ik hierover aan de servicedesk stelde. De communicatie over de gevolgen met de polis zoals ik die afgesloten heb was ook helder. Wellicht had er een bericht uit kunnen gaan wat er nog van wie verwacht werd. Een procedure waarin de taak van alle betrokkenen beter beschreven is.
Van februari bezig veel mailen en tel gedaan,als ik niet gebeld had lag het nog op de stapel de vriendelijke Hr zei dat het al was afgehandeld maar dat was niet zo.verder nu afgehandeld
Bedankt voor het invullen van uw recensie. Omdat u niet tevreden was over de schadebehandeling, hebben wij inmiddels contact met u opgenomen. De schade was in eerste instantie , door een interne fout, niet binnen 5 werkdagen in behandeling genomen. Dat is natuurlijk niet hoe het hoort. Hiervoor onze welgemeende excuses. Voor wat betreft de overige behandeling hebben wij de zaak inmiddels met u doorgenomen en nader toegelicht zodat de schaderegeling nu alsnog helder voor u is.
De eerste medewerker die ik telefonisch sprak stond mij vriendelijk te woord en gaf aan welke stappen er ondernomen moesten worden. Na het indienen van de schade kreeg ik van een andere Nederweert echter te horen dat mijn claim onwaarschijnlijk was en de offerte te hoog. Na een reactie op een e-mail, waarin gevraagd werd om (nogmaals) foto’s, omschrijving van de oorzaak en de daadwerkelijke rekening, was de aanvraag binnen een dag goedgekeurd en stond het geld binnen 48uur op mijn rekening (reparatie zelf voorgeschoten).
Telefoon was per ongeluk in de wasmachine geweest. Schade gemeld, nieuwe telefoon gekocht, prijs van nieuwe telefoon kregen we terug.
Ik belde en werd verwezen naar glashandel. hun zijn vrij snel schade op komen nemen. Reparatie was niet dringend. Duurde vervolgens vrij lang voor ze het nieuwe raam kwamen zetten, maar is wel goed gegaan.
Snel en duidelijke communicatie is key, zeker als het om geleden schade gaat. Vanaf moment één goed geholpen en ik wist meteen waar ik aan toe was. Enorm prettig wanneer het contact met de verzekeraar goed is, de gelede schade is al vervelend genoeg; dat deed woongarant erg goed. Kortom, erg tevreden met de manier waarop woongarant heeft gehandeld en gecommuniceerd.
Stormschade aan mijn dak, gebeld en binnen een aantal minuten al het schade formulier op mail binnen. Enkele dagen na het indienen van de claim al bericht terug.
De afhandeling van de stormschade aan mijn schutting verliep prima. De communicatie was helder. Na het insturen van de rekening werd er snel overgegaan tot vergoeding. Top!
Snelle verwerking
Medewerker stelde de juiste vragen en gaf goede informatie waardoor ik wist wat ik moest doen.
Na stormschade in het weekend direct het noodnummer gebeld. Zelf een dakdekker geregeld omdat via het nummer alleen de melding werd aangenomen. Vervolgens deze dakdekker foto’s laten maken van de schade en alles laten repareren. Vervolgens een duidelijke mail gekregen met een link waar ik de bon en foto’s van de schade kon uploaden. Alles geüpload en binnen een week werd de schade beoordeeld en geld overgemaakt! Geen gedoe, geen aanvullende (moeilijke) vragen. Alles is keurig en snel afgehandeld. Ben zeer tevreden.
X
Ik had de extra toelichting die gevraagd werd van het voorval nog niet eens ingeatuurd en toen had mijn overbuurman al bericht dat de schade vergoed werd!
Wij waren heel erg blij toen we alles terug kregen, dat hadden we niet verwacht! Binnen een week! Super snel ook.
Wij zijn te vrede met de hulp en oplossingen die we gehad hebben. Expert maatschappij vond ik duidelijk minder
Ik ben inmiddels 15 jaar bij jullie verzekerd en in al deze jaren was dit misschien de 5 keer dat ik wat aangaf, maar iedere keer moet er zoo moeilijk gedaan worden dat ik het contact verbreek en maar zelf betaal. Dit was de eerste keer dat ik ben doorgegaan en na 10 telefoontjes en 5 mails kreeg de tegenpartij zijn 200 euro. Dus contact zeer moeizaam.
Bedankt dat u recensie heeft ingevuld. Wij vinden het vervelend voor u dat u onze dienstverlening als ‘zeer slecht’ heeft ervaren. Als wij het schadedossier bezien is er vlot en correct gereageerd naar zowel u- als de andere partij. De schade werd door ons vergoed conform de herstelnota. Voorts zien wij geen registratie van de door u genoemde 10 telefoontjes. Wij hebben contact met u opgenomen om te vragen wat precies klachtwaardig vond omdat we in het dossier geen aanwijzingen vonden van een verkeerde of afwijkende schadebehandeling. Wij leren graag van eventueel gemaakte fouten. Omdat u geen reactie zond, rest ons niet anders dan deze reactie te plaatsen. Hopelijk kunnen wij een volgende schade wél naar volle tevredenheid voor u afwikkelen.
Snel afgehandeld en uitbetaald.
Laan van Zuid Hoorn 51
2289 DC Rijswijk
Woongarant staat garant voor onafhankelijke, kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. De opgebouwde expertise stelt ons in staat om excellente producten en diensten te bedenken, te selecteren en te ontwikkelen.