Hoewel ik nog maar net bij Woongarant zit is een schade prima afgewikkeld. Het zijn wel standaard mailtjes die je krijgt en er wordt altijd na 5 dagen pas gereageerd, dat zou iets vlotter mogen.
na melding van schade goede uitleg over verloop van afhandeling. duidelijkheid in de contacten ! prima
Website is zeer toegankelijk Snel reactie op mail Zeer correct en snel afgehandeld
Bedankt voor de aanbeveling. Goed te zien dat u ons positief beoordeeld.
Gezien de kosten die wij hebben moeten maken door de storm, is de terugbetaling niet in verhouding!
Beste Els, Bedankt voor het invullen van een recensie. Wat jammer dat u ontevreden bent! Inmiddels hebben wij de zaak met u doorgenomen. Uit nader onderzoek blijkt dat er geen sprake is van stormschade maar van schade door een lek dak. Als iets uit zichzelf kapot gaat (zoals in dit geval het dak) dan is dit doorgaans niet verzekerd, zoals ook in dit geval. De gevolgschade door het water hebben wij wel aan u vergoed.
Makkelijk in te dienen via site daarna ontlast in de afhandeling richting de tegenpartij
Snel opgepakt maar ook snel afgewerkt.
Elke keer te lang moeten wachten op een reactie. Schade afhandeling duurde hierdoor echt veel te lang.
Hartelijk dank voor het invullen van uw recensie! Naar aanleiding van uw recensie hebben wij met u contact gehad en naar aanleiding van ons contact heeft u het cijfer aangepast naar een '5'. Bezien wij het dossier, dan is er inderdaad 2x later een een reactie gezonden dan u van ons zou mogen verwachten. Hiervoor onze welgemeende excuses. Wij zullen dit natuurlijk proberen te verbeteren in de toekomst. Daar staat dan wel weer tegenover dat deze schade aan u is vergoed, terwijl niet vast stond hoe en door wie de schade is veroorzaakt. Normaliter zou dit eerst moeten vast staan alvorens de dekking kan worden beoordeeld. Wij hopen dat wij u bij een volgende schade wel naar volledige tevredenheid van dienst kunnen zijn!
Telefoon laten vallen en schade werd snel afgehandeld en vergoed.
Bedankt voor de 9! Wij zijn blij met dit prachtige cijfer.
We zijn erg blij met woongarant. De ingediende schade werd snel beoordeeld en de uitkomst is naar tevredenheid.
Beste Marloes, Bedankt voor deze mooie cijfers.
Geweldig geholpen met en bij het afwikkelen van onze schade!
Beste Henk, Hartelijk dank dat u een recensie heeft ingevuld. En dan ook nog eens zulke goede 'rapportcijfers' Hier zijn wij heel blij mee!
prettig ervaring met woongarant, duidelijk en kort lijnen. snel reactie gehad. Ik word herinnerend aan mijn schade stukken die ik moet nog versturen. Erg fijn vind ik het.
Beste Mohamed, Bedankt voor het invullen van een reactie. We zijn blij dat u het contact als prettig ervaren heeft.
Voor zover contact nodig is geweest is het goed geweest. Duidelijk.
Duidelijke communicatie en als we vragen hadden werden ze snel beantwoord.
Tevreden
Was goed. Kan altijd beter
Glasschade als gevolg van een omgevallen ladder. Schade gemeld, compleet met herstel offerte. Binnen een week toestemming om de schade te laten herstellen
Er leek niet echt geluisterd te worden. Ik kreeg een soort van de schuld van de lekkage
Ik ben tevreden. De help en de contact persoon waren vriendelijke.
Vooral aandacht voor al hetgeen er niet gedekt is.
Geachte mevrouw Gildhuis, Fijn dat u de moeite heeft genomen om een recensie te plaatsen ! Wij herkennen ons echter totaal niet in de door u toegekende cijfers. In dit geval hebben wij telkens als er informatie bekend werd vlot gereageerd. Het ging in deze om een lekkage van uw dak. Dat was een ouder dak dat door onbekende oorzaak was gaan lekken. Als iets uit zichzelf kapot gaat is dat lang niet altijd verzekerd. Zo ook in dit geval. De gevolgschade door het water dat binnenstroomde hebben wij direct betaald. Hopelijk kunnen wij bij een toekomstige schade de zaak wel naar tevredenheid regelen voor u.
Goed contact en vriendelijke gesprek en begeleiding door de medewerkers. Snelle afhandeling en uitbetaling. Onze complimenten en onze dank voor alles!
Ze reageren snel. Doen niet moeilijk en lossen het probleem snel en eerlijk op.
Ik ben goed geholpen
Uitstekende service, Telefonisch en per mail vlotte duidelijke communicatie, meedenkend en oplossinhsgericht.
Het probleem met de schade is op een correcte en snelle manier afgehandeld. Gewoon het protocol gevolgd zoals gevraagd door de verzekering.
Laan van Zuid Hoorn 51
2289 DC Rijswijk
Woongarant staat garant voor onafhankelijke, kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. De opgebouwde expertise stelt ons in staat om excellente producten en diensten te bedenken, te selecteren en te ontwikkelen.