Een slechtere woonverzekering moet nog opgericht worden
Het spijt ons dat u onze verzekering als niet positief ervaart. Omdat wij graag onze dienstverlening verbeteren hebben wij dan ook nog een keer uw schadedossier bekeken. Wij kunnen ons voorstellen dat deze schade u in een lastige situatie heeft gebracht. Vaak zijn er veel belangen waar rekening mee gehouden moet worden bij een aansprakelijkheidsdossier. Wij begrijpen dan ook dat het niet uw voorkeur had om met een schade-expert de zaak door te moeten nemen. Wij hopen echter op uw begrip voor het feit dat wij verplicht zijn om pro actief schades te behandelen. Dit betekent dat wij contact moeten opnemen met wederpartijen en/ of benadeelden en wij in een situatie als deze niet anders konden dan een schade-expert inschakelen om de schade vast te stellen.
Erg goed! Een dikke 8
Erg aardig! Heel erg bedankt!
Beste meneer Claassen, bedankt voor uw reactie op klantenvertellen.nl. Wij willen graag onze service en dienstverlening verbeteren en beoordelen dan ook alle dossiers waarop wij een onvoldoende scoren. Zou u zo vriendelijk willen zijn om ons een toelichting te geven op uw beoordeling? Wij vernemen heel graag van u waarom u onze dienstverlening onvoldoende beoordeelt. U kunt uw reactie mailen naar: [email protected] ovv uw schadenummer 2016bro37521. Alvast hartelijk dank voor uw medewerking. Met vriendelijke groet, Woongarant Schadeservice
Na mijn kleine keukenbrand op 24 jan.2017 had ik gedacht dat het een ander snel geregeld zou zijn. De moeilijkheid lag eerst bij onzelf waardoor de melding via onze VVE van de flat laat bij de opstalverzekering kwam. Vervolgens heb ik veel communicatiestoornissen tussen de twee verzekeraars ervaren. Het leek op touwtrekken tussen de twee Verzekering maatschappijen waardoor de afhandeling telkens opnieuw ernstige vertraging opliep. Uiteindelijk ben ik door de expert van Woongarant erg goed ondersteund. Ook hij verbaasde zich telkens over de stagnatie van de afwikkeling. Gelukkig is nu ( bijna) alles achter de rug. ( nu kwam de vakantie bij het keukenbedrijf er tussendoor). Uiteindelijk ben ik natuurlijk blij met alle geboden hulp en vergoeding.
Bedankt voor uw uitgebreide reactie. Wij kunnen ons voorstellen dat u de schadeafwikkeling als zeer langdurig heeft ervaren. Helaas is het vaak zo dat op het moment dat er meerdere verzekeraars zijn betrokken bij een schade er heel veel afgestemd moet worden. . Vooral op het moment dat er een VVE aanwezig is en er meerdere belangen meespelen kan het gebeuren dat een dossier wat langer loopt. Wij doen er alles aan om uw belangen goed te behartigen, alleen wij zijn ook afhankelijk van de medewerking van de andere partijen. Gelukkig heeft onze schade-expert u goed ondersteund in dit traject. Hartelijk dank voor dit compliment.
Heel moeilijk doen en achterbaks. Schade is op dit adres verzekerd door mijn Exman en er werd totaal geen begrip getoond. Ook zonder overleg met mij de polis voorwaarden aangepast terwijl ik de polis anders zou willen in het geval van verhogen eigen risico is die verzekering niet meer aantrekkelijk.
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om te reageren. Wij vinden het heel vervelend dat u het gevoel heeft dat wij geen begrip hebben getoond, ondanks het feit dat wij u vooraf volledig over alle zaken geïnformeerd hebben. Mocht u het gevoel hebben dat uw verzekering niet meer goed aansluit bij uw huidige situatie kunt u altijd even contact opnemen met uw tussenpersoon zodat gekeken kan worden of er een alternatief is wat beter bij u past.
Topclub
Topbeoordeling! :)
Schade aan mijn mobiele telefoon wat netjes onder mijn inboedel verzekering valt. Alles is heel netjes opgelost en de mobiel werkt weer perfect.
Hartelijk dank voor uw goede beoordeling! Goed om te horen dat u zo tevreden bent over de afhandeling van uw schade en uiteraard fijn dat uw telefoon weer perfect werkt.
Snelle afwikkeling en vriendelijk
Hartelijk dank! :)
Prima afhandeling digitale aanlevering lukte niet gelijk maar verder alles ok
Overstap ivm totaalpakket bij andere verzekeraar en geen goede ervaring met verzekering na brand bij buren
Wij betreuren het dat u de afwikkeling van uw schade als niet prettig heeft ervaren en u uw polis heeft opgezegd. Wij zullen uw dossier dan ook evalueren met alle betrokken partijen. Bedankt dat u de moeite heeft genomen om te reageren.
Hele goede service geleverd door het reparatie bedrijf - RW Repair, echt top!
Bedankt voor het mooie compliment! Uiteraard ook namens RW Repair!
Goede en snelle afhandeling.
Goed om te horen dat u tevreden bent. Bedankt voor uw beoordeling.
De schadeafhandeling was snel en duidelijk.
Hartelijk dank voor het invullen van de vragenlijst en de goede beoordeling.
Laan van Zuid Hoorn 51
2289 DC Rijswijk
Woongarant staat garant voor onafhankelijke, kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. De opgebouwde expertise stelt ons in staat om excellente producten en diensten te bedenken, te selecteren en te ontwikkelen.