Goed en een snelle afhandeling wat zeer prettig is
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om deze mooie beoordeling achter te laten!
Eerste ervaring in vijf jaar dat we hier zijn verzekerd. Alles verliep zeer soepel. De melding van de schade via internet en de afhandeling.
Wat fijn dat u de moeite heeft genomen om ons te beoordelen. We zijn blij om te horen dat alles naar wens is verlopen!
Het verwerken van de melding van gladschade duurde enkele dagen, dit is te lang als er een acuut probleem is. Ik heb zelf een bedrijf ingeschakeld om dit op te lossen, gelukkig is dit helemaal vergoed.
Dank u wel voor uw beoordeling. Wij maken uit uw verhaal op dat u tevreden bent, maar wel het gevoel heeft dat wij bij een acuut probleem niet snel handelen. Het is correct dat wij een “niet-spoed” melding binnen enkele dagen afwikkelen. Voor spoed zaken staan wij echter dag en nacht voor u klaar. Mocht u in de toekomst nogmaals geconfronteerd worden met een schade waarbij u van mening bent dat deze direct verholpen moet worden, kunt u dan ook 24 uur per dag contact met ons opnemen, waarna wij direct actie zullen ondernemen. Ons telefoonnummer en het alarmnummer vindt u op uw polisblad en op onze website.
In eerste instantie werd de schade gelijk vergoed, indien wij een offerte indiende. Daarna kwamen er wat meer kosten bij en toen is de expert komen kijken. Eigenlijk vonden wij dat helemaal prima. Daarna ging de communicatie iets minder goed en moest ik zelf bellen hoe het er nu voorstond. Verder met de afwikkeling en betaling zijn wij dik tevreden. Dit is geen kritiek, maar misschien zijn het punten tot verbetering. met vriendelijke groet, Gini Sala- van der Zwan
Dank u wel voor uw mooie cijfers en positieve reactie. Wij nemen uw verbeterpunten serieus en zullen deze met onze schadebehandelaars bespreken.
Woongarant heeft een uitgebreide en goede dekking voor schade. Helaas is de afhandeling ver onder de maat, zowel door de partij die schade hersteld als de medewerking vanuit Woongarant. Helaas waren wij genoodzaakt om onze rechtsbijstandsverzekering in te schakelen wat nauwelijks verbetering in de samenwerking gaf. Samengevat: Goede dekking - betreuringswaardige service.
Wat vervelend dat u onze service als slecht ervaart. Wij hebben klanttevredenheid hoog in het vaandel staan en betreuren het dan ook dat de schade afhandeling als niet voldoende kwalificeert. Wij hopen u bij een volgende schade beter van dienst te kunnen zijn.
ik heb echt goede ervaring met woongarat tot nu. Alle mijn schade meldingen behandeled netjes en sneller.
Hartelijk dank voor uw compliment. Fijn dat u ons laat weten dat u tevreden bent.
Maandelijks betaal je genoeg voor de verzekering mocht je een keer een schadegeval hebben krijgen wij de indruk dat ze er het liefst onderuit willen komen .gelukkig nog een half jaar bij deze organisatie dan kunnen we overstappen naar een goedkopere en een maatschappij die wel uitbetaald naar je schade.
Bedankt voor uw reactie. Wij hebben naar aanleiding van uw reactie gekeken waarom uw schade niet vergoed werd. Uit uw schadedossier is gebleken dat uw schade onder het eigen risico bleef wat op uw polis van toepassing is. Wij kunnen ons voorstellen dat u hier teleurgesteld over bent en begrijpen dat u een verzekering wilt zonder eigen risico. Wij vinden het heel jammer dat u uw verzekering wilt beëindigen en zoeken graag voor u uit of wij u een verzekering kunnen aanbieden die wellicht beter bij u past. Mocht u hier interesse in hebben kunt u altijd even contact met ons opnemen.
ik ervaar ieder contact met jullie als erg plezierig.
Dat vinden wij erg plezierig om te horen, bedankt voor uw mooie beoordeling.
in 1 woord geweldig!!
In 1 woord, BEDANKT!
De service is in verrglijking met de premie wat wij betalen slecht.
Bedankt voor uw tijd om een beoordeling achter te laten. Maar wat vervelend dat u onze service slecht vindt. Wij hebben uw schadedossier dan ook doorgenomen en hebben daarin gezien dat u heeft aangegeven dat er onduidelijkheid is geweest over documenten die wij wilden ontvangen. Deze informatie hadden wij helaas echt nodig om uw schade af te ronden. Wij kunnen ons voorstellen dat het voor u voelde alsof u wij u wantrouwden, echter dat is absoluut niet het geval. De documenten worden alleen gevraagd om een correct en volledig beeld van de schade te krijgen. Op het moment dat wij de documenten ontvingen hebben wij direct uw schade behandeld en u binnen enkele dagen akkoord gegeven om tot reparatie over te gaan. Mocht u bij een volgende schade vragen hebben over in te sturen stukken kunt u altijd even telefonisch contact met ons opnemen.
Bereikbaarheid en snelheid van schade melden en bekijken is prima! Maar op het moment dat er schade hersteld wordt wordt het als prutswerk afgeleverd! Bijv: mijn plafond glad laten stucen door lekkage kwam er iemand mijn plafond opnieuw witte met het gevolg dat ze een structuur roller gebruikt hebben na melden hebben ze alles geschuurd en nogmaals gewit maar het is nooit meer zo mooi als de oude staat. Lampen kamp en gordijn rails gevraagd of ik het er af mocht halen was niet nodig zit nu onder de verf vlekken. Muur is afgeplakt met tape waardoor verf los liet van de zij wanden moest opnieuw (zelf gedaan) badkamer tegels moesten 2keer gedaan worden omdat ze alles schots en scheef hadden gelegd uiteindelijk na melden bij de 2de keer een proffesioneel schadebedrijf ingezet. Ik zelf vind het niet echt een aanrader ik geef liever de schade door en laat iemand komen kijken en wil dan een geld bedrag (retour) en schakel zelf iemand in of doe het zelf zodat het helemaal gedaan wordt zoals mijn wensen zijn.
Bedankt voor het geven van uw mening over onze dienstverlening. Uit uw reactie blijkt dat u niet tevreden bent over de kwaliteit van de schadeherstelservice waardoor u nu liever geen gebruik meer maakt van deze dienst. De kwaliteit van onze schadeherstelservice vinden wij van groot belang om schades naar tevredenheid af te wikkelen. Uiteraard komt het een enkele keer voor dat zaken de eerste keer niet uitpakken zoals van te voren werd gedacht en een schade niet naar algehele tevredenheid wordt hersteld. In zo’n geval bekijken wij per situatie wat wij kunnen doen om de schade alsnog naar tevredenheid af te kunnen afwikkelen. In uw dossier heeft de hersteller uw klacht zelf ter behandeling genomen en wij zijn dan ook blij te vernemen dat deze naar tevredenheid is opgelost. Wij hopen dat u in de toekomst bij een onverhoopte schade evengoed weer beroep doet op de herstelservice want wij zijn u graag van dienst en zijn er trots op dat wij deze service kunnen aanbieden. Uiteraard bent u hier echter ten alle tijde vrij in en mag u uiteraard ook zelf een hersteller inschakelen om uw schade op te lossen.
nog nooit schade gehad heb je waterschade gehad moesten de papieren iedere keer opnieuw mailen iedere keer hadden ze het ene niet gehad weer opnieuw mailen hadden ze het andere weer niet ben goed kwaad geworden en twee dagen later stond het luttige bedarag via mail wat vergoed werd
Bedankt voor uw moeite om een reactie te plaatsen. Wij vinden het vervelend dat u stukken heeft ingestuurd die wij niet ontvangen hebben. Wij hebben uw schadedossier nogmaals doorgenomen en helaas hebben wij geconstateerd dat wij deze stukken echt niet eerder hebben ontvangen en deze wel van belang waren. Wij begrijpen dat het voor u overbodig voelt, alleen wij hebben deze documenten nodig om een volledig en correct beeld van de schade te krijgen en de schade te kunnen betalen, ook al is dit een kleinere schade. Nadat wij deze stukken van u ontvingen hebben wij dan ook uw schade direct afgewikkeld.
Prima, correcte en snelle afhandeling per email. Goede premie doordat het niet zo bekend is.
Heel erg bedankt voor het mooie compliment. Fijn om te horen dat u de prijs/kwaliteitverhouding ook goed vindt!
Kreeg een brief dat ik 3 schades had opgegeven in korte tijd en dat ik eigenlijk maar niets meer moest claimen want dan....helaas koos ik er ook niet voor dat in 4 wkn tijd mijn nieuwe auto gestolen werd. En 2 schades door de kinderen daar ben ik voor verzekerd!!! Soms heb je meer dan domme pech zoals wij in een paar maanden Auto tot heden niet terug dat wringt pas!!! Verder prima nette en correcte maatschappij maar door de brief zeker punten gezakt
Uiteindelijk alles zelf moeten oplossen
Plezierig en helder
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! :)
Ik vind het erg klantonvriendelijkheid om een brief te sturen omtrent het aantal schades. Aangezien ik al 7,5 jaar klant ben bij u en het complete pakket heb, is het aantal melding niet echt representatief denk ik.
Moeilijke afhandeling.meer dan 3 maanden met schroeven in de deur gezeten.ik overweeg om een andere verzekeraar te nemen
Wij vinden het heel vervelend dat u onze schade afhandeling als niet voortvarend heeft ervaren. U stelt terecht dat de afwikkeling van uw schadedossier te lang heeft geduurd. Wij zien uw reactie dan ook als een leermoment. Wij zullen er samen met onze herstellers voor zorgdragen dat dit in de toekomst niet meer zal voorkomen en vertrouwen er dan ook op dat wij u bij een volgende schade sneller van dienst kunnen zijn.
Laan van Zuid Hoorn 51
2289 DC Rijswijk
Woongarant staat garant voor onafhankelijke, kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. De opgebouwde expertise stelt ons in staat om excellente producten en diensten te bedenken, te selecteren en te ontwikkelen.