Voor het eerst in mijn leven gebruik gemaakt van mijn inboedelverzekering. Ik ben hierin ontzettend fijn begeleid door de medewerker, waardoor het allemaal vlekkeloos verliep.
Heel hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om ons deze mooie beoordeling te geven. Wij zullen uw compliment ook zeker aan de medewerker doorgeven!
Schades worden snel en naar behoren afgehandeld.
Goed om te horen. Bedankt voor uw mooie beoordeling.
Gaat om ruit van onze voordeur. Schade werd keurig opgenomen. Na weken niks gehoord te hebben zelf gebeld.... ruit is niet gedekt was hard veiligheidsglas en middendeel was gestraald. Ruit viel niet onder dekking moest zelf ruit regelen. Ruit was verder niet exclusief of prijzig snap niet waarom deze niet vergoed wordt.
Bedankt voor uw reactie. Uit uw reactie maken wij op dat er zaken niet helemaal goed zijn gegaan bij de behandeling van uw schadedossier. Onze schadebehandelaars zullen uw dossier nogmaals beoordelen en nemen op korte termijn contact met u op.
Altijd snel en keurige afhandeling van schademeldingen
Wat fijn dat wij uw schades goed hebben kunnen afhandelen!
Wij zijn erg tevreden over Woongarant. We hebben helaas meerdere keren beroep moeten doen op onze verzekering en dit is steeds duidelijk en snel opgelost. Dat is fijn, want als het zover komt de verzekering in te roepen dan is hier vaak een vervelende reden voor. Het enige dat ons een beetje is tegengevallen is de "waarschuwingsbrief" waarin gewezen werd op onze bovengemiddelde 3 gemelde schades. Ik snap de gedachte achter deze brief maar de woordkeus kan beter. We voelden ons nu een beetje neergezet als profiteurs in plaats van klant, en dit heeft een wat negatief gevoel achtergelaten. Zonde, want we zijn juist erg tevreden.
I had not received proper information what documents should I provide. Opportunity for solving the problem by your own people was not provided. I was not even provided conditions of the insurance. I am considering legal action against the described case.
Wat jammer dat u onze informatieverstrekking als niet voldoende heeft beschouwd. Wij zien dat er nog enkele stukken missen in uw dossier. Onze schadebehandelaars zullen nagaan welke informatie er nog precies mist en nemen dan contact met u op om telefonisch een en ander door te nemen.
Het online melden van schade is erg fijn. Vervolgens bestaat er alleen contact via de e-mail, waardoor je dingen misschien verkeerd kunt interpreteren. Op basis van het eerste contact leek het erop dat ik niet serieus genomen werd en dat er twijfels zouden bestaan over de waarheid van mijn verhaal. Gelukkig heb ik het nader kunnen toelichten, waarna het netjes is afgehandeld. Maar zo'n eerste contact blijft dan toch een beetje in gedachten hangen.
Wat vervelend dat u het gevoel heeft dat de schadebehandelaar u niet serieus nam. Wij vinden klantvriendelijkheid heel belangrijk en zullen uw opmerking dan ook evalueren met ons team van schadebehandelaars. Fijn te vernemen dat u verder tevreden bent over de afwikkeling van uw schade. Mocht u tijdens de behandeling van uw schade overigens vragen hebben kunt u ook altijd telefonisch contact met ons opnemen. Onze schadeafdeling is elke dag telefonisch bereikbaar en voor nood zelfs 24 uur per dag.
Jammer dat onze service als niet voldoende kwalificeert. Wij kunnen uit uw reactie niet opmaken waarom u niet zo tevreden bent over ons. Indien u ons een aanvullende email stuurt kunnen wij nagaan of er zaken niet goed gegaan zijn en nemen wij contact met u op.
Bedankt voor uw moeite om een reactie achter te laten. Wij hebben klanttevredenheid hoog in het vaandel staan en betreuren het dan ook dat u onze service als onvoldoende ervaart. Wij hopen u bij een onverhoopte schade wel naar tevredenheid tot dienst te kunnen zijn.
Snelle reactie. Keurig!
Heel hartelijk bedankt! :)
Pas 1x melding hoeven doen. Autoruit stuk. Contact was ervaren persoon en gaf maatwerkadvies.
Bedankt dat u de moeite heeft genomen om uw tevredenheid uit te spreken, daar zijn we heel blij mee!
Super service en snel afgehandeld. Echt top. Super tevreden
Hartelijk dank voor uw reactie! Wij vinden het top dat u super tevreden bent, daar doen we het voor!
We waren nog maar kort bij woongarant toen we schade kregen aan de keuken. Alles werd prima opgelost, zeer tevreden!
Wat fijn dat u de moeite heeft genomen om onze dienstverlening te beoordelen. Hartelijk dank daarvoor. Goed om te horen dat alles naar wens is opgelost.
Slechte communicatie
Wat vervelend dat u onze communicatie slecht vindt. Wij hebben uw schadedossier dan ook doorgenomen om te zoeken naar verbeterpunten. Wij hebben in uw dossier gezien dat wij bepaalde stukken hebben opgevraagd. Wij kunnen ons voortellen dat het wel eens lastig is om bepaalde informatie aan t leveren, echter wij hebben deze informatie nodig om uw schademelding goed te kunnen beoordelen. Uit uw schadedossiers blijkt dat wij na ontvangst van de gevraagde stukken, direct uw schade hebben afgewikkeld. Mocht u bij een onverhoopte volgende schade vragen hebben over in te sturen stukken kunt u altijd even telefonisch contact met ons opnemen.
goede snelle en nette afhandeling bij een schademelding
Heel hartelijk bedankt voor uw goede beoordeling! Wat fijn dat wij u naar tevredenheid hebben kunnen helpen.
Duidelijk en helder
Hartelijk dank!
Laan van Zuid Hoorn 51
2289 DC Rijswijk
Woongarant staat garant voor onafhankelijke, kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. De opgebouwde expertise stelt ons in staat om excellente producten en diensten te bedenken, te selecteren en te ontwikkelen.