Teveel gedoe, te lang gewacht voor oplossing. We hebben 6 weken zonder douche gezeten. We moesten zelf vaak achterna bellen om er vaart achter te zetten. Uiteindelijk zeggen jullie dat het niet vergoed werd, waar we twijfels over hebben omdat er 2 verschillende hypotheses werd gesteld. Jullie hebben gekozen voor wat jullie beter uitkwam. Nee we zijn er niet blij mee
Bedankt dat u de moeite heeft genomen om een reactie achter te laten. Wij verbeteren graag onze dienstverlening en hebben dan ook direct gekeken of er bij de behandeling van uw schade zaken niet goed zijn gegaan. Uit uw dossier blijkt dat wij vanaf de schademelding direct onderzoek hebben laten uitvoeren en wij u binnen 10 dagen hebben bericht dat uw schade helaas niet onder de dekking van uw verzekering viel. Doordat u echter natuurlijk wel schade had die niet zomaar opgelost was, kunnen wij ons voorstellen dat het voor u zeer vervelend was om nog enige tijd niet van uw douche gebruik te kunnen maken. Wij begrijpen dat dit teleurstellend was en hopen u dan ook bij een volgende schade beter van dienst te kunnen zijn.
Alles is prima verlopen. Goede service gekregen .
Goede service staat bij ons heel hoog in het vaandel. Fijn dat u dat ook zo ervaren heeft. Bedankt voor uw mooie beoordeling.
Makkelijk en snel afgehandeld
Dank u vriendelijk voor uw beoordeling!
Norse medewerker, snelle afhandeling
Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij vinden het wel jammer te vernemen dat u nors te woord bent gestaan door een van onze schadebehandelaars. Wij hebben klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan en zullen uw dossier dan ook intern evalueren om ervoor te zorgen dat dit niet meer voorkomt.
Prima verlopen. Netjes gewerkt. Keurige werklui. Moest wel zelf aantal keer bellen, na herstel van vepaald gedeelte, wanneer er vervolg zou komen voor de volgende fase. Maar ook dat is prima opgelost
Heel erg bedankt dat u de tijd heeft genomen om onze schadeafwikkeling te beoordelen. Ook uw feedback is voor ons zeer waardevol, wij vinden het fijn om te zien dat u, ondanks het feit dat u zelf een aantal keer heeft moeten bellen, toch tevreden bent en streven ernaar om u bij een volgende schade nog beter van dienst te kunnen zijn.
1 schade was verzekerd en de ander niet. Helaas kost dit deels schadevrije jaren, maar dit is mij wel allemaal goed uitgelegd en vooraf berekend wat het mijzelf kost de komende jaren aan extra verzekering.
Bedankt voor uw positieve reactie. Ondanks het feit dat uw meldingen niet geheel door ons vergoed konden worden, zijn wij heel blij te vernemen dat u tevreden bent over de uitleg die u gekregen heeft en de wijze waarop wij uw schade hebben afgewikkeld.
Wij hebben helaas wegens een sterfgeval onze vakantie moeten annuleren. Medewerkster was heel vriendelijk en begripvol. De correspondentie was snel en duidelijk. Ook een erg vlotte afwikkeling van de schade. Onze complimenten voor woongarant.
Bedankt voor uw compliment! Zeker gezien de verdrietige omstandigheden waardoor u uw vakantie moest annuleren, zijn wij heel blij dat wij nog iets voor u hebben kunnen betekenen.
Het is wel erg jammer dat de medewerkers erg duidelijk laten weten dat er gekeken word naar de laagste offerte. Zeker als ze eerst zeggen dat er geen verbetering gedaan mag worden nav de schade, maar als dat bedrag lager uitkomt dan mag die offerte plots wel gebruikt worden. Iets subtieler in de communicatie zou wel handig zijn voor de klantvriendelijkheid en de schone schijn.
initieel wordt via mail gemeld dat de doorlooptijd veel te lang duurd (ik had een initiele deadline van 5 werkdagen): "Binnen drie werkdagen vanaf ontvangst versturen wij u een schriftelijke ontvangstbevestiging. Zo spoedig mogelijk, maar in ieder geval binnen zes werkdagen vanaf ontvangst neemt de juridisch specialist telefonisch of schriftelijk contact met u op over de zaak. " Mondeling werd wel gezegd dat er met spoed iemand toegewezen zou worden en dat is ook gebeurt, dank daarvoor. Op basis van de formele communicatie was ik daar niet ze zeker van. Dit heb ik me zorgen om gemaakt. Uiteindelijk prima geholpen door DAS.
lage premiekosten en vlot en snel met afwikkeling schade.
Hartelijk dank voor uw goede beoordeling en de toelichting erbij. Het feit dat u ook tevreden bent over de hoogte van de premie is voor ons ook fijn om te horen.
Snelle, duidelijke afhandeling
Dank u zeer voor uw prachtige beoordeling!
Heb een grote waterschade gehad. In eerste instantie was de mevrouw aan de telefoon wel vriendelijk maar niet begripvol. Volgens haar kon het allemaal niet. Kreeg het idee dat ze me niet geloofde. Dat heb ik niet als prettig ervaren. De verdere afwikkeling ging prima. Heb netjes gedaan wat er gevraagd werd. De expert was heel netjes en heel redelijk.
Bedankt dat u de moeite heeft genomen om een reactie achter te laten. Wij vinden het vervelend dat u het gevoel heeft dat onze medewerkers u wantrouwden. Het is goed mogelijk dat onze schadebehandelaars wat verder doorvragen bij de aanname van een schade omdat zij een totaalbeeld van de schade willen krijgen om te weten welke stappen zij moeten ondernemen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Van wantrouwen is absoluut geen sprake, wij betreuren het dan ook zeer dat dit zo bij u is overgekomen en zullen dit intern verder nog even evalueren.
Jullie moeten mee gaan met te tijd via app foto kan door sturen op site meer van welke glas of bouw bedrijf terecht kan iets door schade kapot is gegaan of door ander , alles opsturen na jullie ook vervelend daarom zo app
Bedankt voor uw suggestie. Woongarant gaat mee met haar tijd en wij blijven ons ook ontwikkelen. Wij hopen u in de nabije toekomst dan ook de mogelijkheid van schade indienen via een app te kunnen bieden.
dit betrof een AVP schade. Ik denk dat de tegenpartij tevreden is met de afhandeling.
Daar gaan we wel vanuit:). Bedankt voor uw beoordeling.
prettig en snel
Hartelijk dank! :)
dit was mijn eerste schademelding...had dit nog niet eerder meegemaakt..had niet verwacht dat ik nog zoveel zelf moest regelen...
Laan van Zuid Hoorn 51
2289 DC Rijswijk
Woongarant staat garant voor onafhankelijke, kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. De opgebouwde expertise stelt ons in staat om excellente producten en diensten te bedenken, te selecteren en te ontwikkelen.