Wellicht dat de onverwachte dekking van de schade meehelpt in mijn oordeel. Maar ik ben uitermate tevreden over de afhandeling en alles er omheen. Ook de gekozen partner Anyfix was uitstekend. Ik kan geen verbeterpunten bedenken. Mijn complimenten.
Wat leuk! Kerst kwam voor u dus vroeg dit jaar :)! Echt heel leuk dat u zo enthousiast bent, en ook dat u de moeite heeft genomen om dit te delen. Heel erg bedankt!!
Ik ben vooral negatief omdat ik na de melding een brief thuis kreeg over te veel schade meldingen. Terwijl deze schade dus niet eens gedekt was. Toch rekenen jullie dit in het overzicht. Eigenlijk zeggen jullie dus. Je bent verzekerd maar benader me niet. Dat vind ik een vreemd signaal!
Het is jammer, dat na ruim drie en een halve maand mailen, op mijn verzoek en met tussenkomst van de Hypotheker in Stadskanaal, er een onafhankelijk expert in werd geschakeld, waardoor ik uiteindelijk in het gelijk werd gesteld en de waterschade geheel vergoed kreeg.
Wat vervelend te vernemen dat de behandeling van uw schade langer heeft geduurd dan nodig is geweest. Wij hebben uw dossier intern geëvalueerd en zijn van mening dat zaken niet zo voorspoedig afgewikkeld zijn als had gemoeten. Wij dienen over een compleet schadedossier te beschikken om tot afwikkeling van een schade over te gaan, maar hadden op het moment dat bleek dat u bepaalde informatie niet kon leveren, eerder een schade-expert moeten inschakelen om samen met u de schade door te nemen. Wij nemen de verloop van uw schadedossier dan ook mee als leermoment voor de toekomst en willen u hartelijk danken voor de tijd die u heeft genomen om een beoordeling achter te laten.
Zeer snel geholpen(via internet). En snel ons geld ontvangen.
Dat is goed om te horen! Hartelijk bedankt voor uw mooie beoordeling.
Ik vind het slecht omdat ze helemaal niks uitkeren ik overweeg om ergens anders te gaan paar jaar geleden had ik ook iets was mij douche paneel het glas gesprongen alles eerlijk verteld hoe dat gegaan was kreeg helemaal niks uitgekeerd als ik had gezegd dat ik ertegen aan was gevallen dan kreeg ik dat wel vergoed je moet liegen om je geld te krijgen maar de verzekeringmaatschappij zijn niet voor niks schatrijk .ik geef nooit iets op en als je dan iets heb dan komen ze er toch weer onderuit dat baal ik wel van ?
Bedankt dat u de moeite heeft genomen om een uitgebreide reactie achter te laten. Wij maken uit uw reactie op dat u ontevreden bent omdat uw schade niet verzekerd was. Onze verzekering is een zeer uitgebreide verzekering, waarbij er dekking is voor een zeer groot aantal schadeoorzaken. Helaas is het correct dat uw douchepaneel niet onder de dekking van uw verzekering viel. Wat betreft de recentelijk door u geclaimde schade, lijkt het er echter op dat er in de beoordeling een aantal zaken niet goed zijn overwegen. Wij zullen uw schade dan ook heropenen en nemen contact met u op om dit verder af te stemmen. Onze excuses voor het ongemak.
Direct reageren, vriendelijk en behulpzaam
Wat fijn dat wij u goed hebben kunnen helpen en dat u zo tevreden bent. Bedankt dat u de moeite heeft genomen om dit met ons te delen.
Niet klantvriendelijk overweging om alles over te zetten naar een andere partij
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Wij vinden het jammer dat u onze service als onvoldoende kwalificeert. Wij hebben uw schadedossier bekeken, maar kunnen nergens uit afleiden dat er zaken niet goed gegaan zijn bij de behandeling van uw schade. Wij nemen dan ook even contact met u op zodat wij kunnen kijken waarom u zo ontevreden bent en of wij hier nog iets aan kunnen doen.
Het was nogal onduidelijk waar we als eerste onze schademelding moesten doen voor de verdere afhandeling. Bij de autoverzekering ( via Delta Loyd ) of via de rechtsbijstand ( DAS ). Maar als je weer eenmaal in het schade meld molentje terecht komt is alles weer herkenbaar van de vorige keer.
Snelle service.
Dank u wel!
goede uitleg over gang van zaken mbt afspraken verzekeringsmaatschappijen. snelle afhandeling na aanleveren benodigde documenten zonder gedoe.
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en de tijd die u genomen heeft om uw reactie achter te laten.
Prima geholpen met schade ontstaan door lekkage, compliment !
Hartelijk dank voor uw compliment en uw goede beoordeling!
Snelle afwikkeling, vriendelijke medewerkers.
Bedankt voor uw compliment. Wij zijn erg blij dat u onze dienstverlening als positief en vriendelijk heeft ervaren!
We kregen na indiening razendsnel reactie en nadat we zelf wat traag waren met reageren kregen we opnieuw een reminder. Schade werd snel en vakkundig afgehandeld.
Wat een super beoordeling! Echt leuk om te zien dat u zo tevreden bent. Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om ons zo’n mooie beoordeling te geven.
Bedankt! :)
Dank u wel! :)
Toen ik de schade meldde via de telefoon, kreeg ik goed advies om eerst te achterhalen of de andere partij verzekerd was; maar ik werd aan de andere kant niet gewezen op het feit dat ik een schadeformulier moest invullen. Daar kreeg ik later een mail over, en na het invullen was het snel afgehandeld.
Hartelijk dank voor uw beoordeling en de toelichting op uw ervaring. Wij kunnen uw feedback goed gebruiken voor het optimaliseren van onze dienstverlening. Goed om te zien dat u tevreden bent!
Laan van Zuid Hoorn 51
2289 DC Rijswijk
Woongarant staat garant voor onafhankelijke, kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. De opgebouwde expertise stelt ons in staat om excellente producten en diensten te bedenken, te selecteren en te ontwikkelen.