Netjes geholpen door klantvriendelijk personeel.
Wat aardig dat u dit aan ons terugkoppelt. Wij hebben klantvriendelijkheid zeer hoog in het vaandel staan, het is leuk om te horen dat het contact met onze collega’s door u ook zo ervaren wordt.
Prima,
Dank u!
tevreden klant.
Dat is ons streven :) ! Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Ik ben zeer tevreden over Woongarant.
Wat fijn dat u ons dit laat weten. Dank u wel!
In 1e instantie , dacht ik dat woongarant nog onder gebracht was bij de Hypotheker in Alkmaar. Ik ging daar eerst heen , omdat ik het persoonlijke contact prefereer. Ik werd gelijk op het juiste spoor gezet en de afhandeling is zeer goed en vlot afgehandeld. Met vriendelijke groet.
Goed om te zien dat uw schade naar wens is afgewikkeld. Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling.
Zeer prettig, duidelijk en professioneel. En klantvriendelijk.
Heel hartelijk bedankt voor de mooie cijfers en uw vriendelijke woorden.
1x schade gehad. Prima afgehandeld.
Dank u wel voor uw beoordeling. Wij zijn blij om te vernemen dat wij u naar tevredenheid hebben kunnen helpen.
Schadeafhandeling is gewoon goed en snel geregeld.
Hartelijk dank!
Formulieren online om schade te melden vind ik onduidelijk en erg lang. Ook vind ik 10 werkdagen wachten op antwoord of ik überhaupt voor iets verzekerd ben veel te lang. Hoe met onze laatste schade melding is omgegaan vind ik niet juist. Ook vind ik de mensen die bij jullie te telefoon aan nemen soms erg kortaf tot aan onvriendelijk. Hierdoor zijn wij momenteel op zoek naar een andere verzekeraar.
Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Uit uw beoordeling blijkt dat u meerdere punten onvoldoende vindt. Ten eerste geeft u aan dat u onze schadebehandelaars soms onvriendelijk vindt. Dit is uiteraard niet de bedoeling. Wij vinden klantvriendelijkheid erg belangrijk en zullen dit dan ook met de behandelaar van uw schadedossier bespreken. Daarnaast geeft u aan dat u ons schadeformulier te langdradig en onduidelijk vindt en daarnaast de verwerkingstermijn van 10 dagen te lang vindt. Wij kunnen u berichten dat wij allebei deze punten reeds verbeterd hebben door een behandeltermijn van maximaal 5 werkdagen aan te houden, wat zeer kort is in de markt. Daarnaast hebben wij een nieuw schadeformulier in gebruik genomen wat een eenvoudiger en duidelijker is (zie www.woongarant.nl/schademelden). Wij hopen u dan ook bij een volgende schade beter en naar uw tevredenheid van dienst te kunnen zijn.
Een paar keer schade gehad en dat gemeld. Er wordt goed actie ondernomen. Als er gecontroleerd moet worden door een derde dan wordt dat snel in gang gezet. Geld wordt op tijd overgemaakt en de medewerkers zijn enorm vriendelijk. Wij zijn enorm tevreden met woongarant en kunnen het aan iedereen aanraden!
Wat een super beoordeling en vriendelijke woorden. Erg vriendelijk dat u de tijd heeft genomen om ons zo’n mooie beoordeling te geven.
Alles is in goed afgehandeld
Bedankt dat u de tijd hebt genomen om ons zo’n mooie beoordeling te geven. Daar worden we heel blij van.
op 1 oktober had ik een ongeluk gehad met mijn auto. Wij zijn wa verzekerd bij jullie Toen ik belde melde een meneer mij omdat ik wa verzekerd ben hij mij niet kon helpen. Het kwam er kort op neer zoek het zelf uit. Oja en aan het eind van het gesprek kon er nog net een vraag er vanaf hoe het met ons ging. Ik heb zelf de tegenpartij benaderd en deze hebben me wel netjes geholpen met wat ik moest doen met de auto en papieren ect.
Wat vervelend dat u een ongeluk heeft gehad en het gevoel heeft niet goed geholpen te zijn door onze schadebehandelaars. Wij hebben klanttevredenheid hoog in het vaandel staan en vinden het dan ook belangrijk dat onze schadebehandelaars altijd interesse tonen en hulp bieden, ook al is er geen dekking op uw polis. In deze is het correct dat wij niets voor u konden betekenen nu u alleen een WA dekking heeft zonder aanvullingen, maar dit neemt niet weg dat wij u wel horen aan te geven op welke wijze u uw schade kunt verhalen op de veroorzaker van de schade. Mochten wij dit niet goed of niet volledig gedaan hebben wil ik u hiervoor dan ook onze welgemeende excuses aanbieden.
Gewoon goed.
Dank u wel!
Word snel afgewikkeld en ondanks dat ik geen bon had heb ik toch nog mijn aankoopbedrag gekregen.met aanschaf van produkten in mijn huis destijds had ik nog geen kinderen dus ook geen schade.Nu is het anders met 2 kinderen en ben er blij mee met het afwikkeling.Super bedankt
U ook super bedankt voor deze mooie beoordeling. Wat ontzettend fijn om te horen dat u zo tevreden bent!
in een woord: goed
Wat fijn! Dank u vriendelijk!
Prettig
Bedankt!
Geen eerlijke schade afhandeling, de schade expert die wordt ingehuurd is zeer onbeleefd!! Het schade-bedrag wat wordt vergoed staat totaaal niet in verhouding met de opgemaakte offertes van herstelbedrijven!! Uiters slechte verzekering. Wij zijn ondertussen ook bewust aan het rondkijken naar een andere verzekering.
Wij vinden het jammer dat u ondanks dat wij er alles aan gedaan hebben uw klacht naar tevredenheid op te lossen, van mening blijft dat uw schade oneerlijk is afgewikkeld. Zoals wij u hebben aangegeven willen wij u graag tegemoet komen maar dienen wij alsmede de schade-expert hierbij wel de regels en kaders te respecteren waarbinnen wij werken. Wij kunnen, hoe graag wij ook willen, geen akkoord geven op een offerte die niet voldoet en buiten de kaders valt. Wij zijn van mening dat wij u ter oplossing van het geschil een goed voorstel hebben gedaan waarna wij uw schade hebben kunnen afwikkelen. Mochten er toch nog zaken niet naar tevredenheid zijn afgewikkeld kunt u altijd even contact met ons opnemen.
De schade afhandeling is op prettige wijze afgehandeld
Goed om te zien dat u tevreden bent over de afhandeling van uw schade. Hartelijk dank voor uw feedback.
Laan van Zuid Hoorn 51
2289 DC Rijswijk
Woongarant staat garant voor onafhankelijke, kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. De opgebouwde expertise stelt ons in staat om excellente producten en diensten te bedenken, te selecteren en te ontwikkelen.