Super goed en aardig geholpen. Het hele process ging ook snel. Ben zeer tevreden!
Wij vinden het heel aardig dat u ons laat weten dat we u naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Hartelijk dank daarvoor!
Schadeclaims worden serieus genomen en daarmee ik. Fijn, super fijn.
Bedankt voor uw superfijne beoordeling!
Prima, niks mis mee en prima service.ga zo door
Hartelijk dank. Uw beoordeling geeft ons vertrouwen dat we op de goede weg zijn, dat waarderen wij zeer.
Waterbed lek vloer en kasten opgezet.woongarant ingeschakeld voor schade Omschrijving gegeven schade plus foto's opgestuurd 6 dagen wachten stinkt op slaapkamer Antwoord foto dichtbij laminaat maken stank ondraaglijk weer 5 dagen bellen contactpersoon wil nu foto's van vloer verder af maar met schade met donkere vloer onmogelijk als je geen fotograaf bent Stank niet meer normaal,besloten van de verzekeringszaak af te zien en de vloer te verwijderen Conclusie Bij woongarant moet je heel veel geduld hebben en fotograaf zijn
Wat vervelend om te horen dat uw schade niet naar tevredenheid is behandeld. Uit uw dossier blijkt dat wij 1 dag na ontvangst van uw schademelding direct aanvullende stukken hebben opgevraagd. Hierna mochten wij zowel telefonisch als per mail geen reactie van u ontvangen. Wij stuurden u derhalve een reminder waarop tevens reactie uitbleef. Uw beoordeling kunnen wij derhalve in het geheel niet plaatsen. Wij nemen op korte termijn daarom contact met u op om uw dossier te bespreken.
Het heeft lang geduurd, de afhandeling, omdat mijn man zeer ernstig ziek was en inmiddels is overleden. Maar dit was voor de afhandeling geen probleem om het voorlopig op te schorten. Klasse voor het begrip hiervoor!! Dank!!
Wat een verdrietig nieuws. Wij wensen u heel veel sterkte toe en vinden het niet meer dan logisch dat met uw situatie begripvol is omgegaan. Wat ontzettend lief dat u in deze situatie toch nog de tijd heeft genomen om deze mooie beoordeling voor ons achter te laten!
Op zich prima, alleen wordt je als goudeerlijke burger wel op een hele vervelende manier geconfronteerd met het feit dat je bijna een compleet dossier moet aanleveren om Woongarant te overtuigen dat je claim terecht is EN DUS DE BOEL NIET BELAZERD en ik begrijp ook niet waarom Woongarant het defecte toestel wil hebben.
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling te schrijven ondanks het feit dat u het gevoel heeft dat u al reeds veel moeite heeft moeten doen. Het spijt ons dat u het gevoel heeft gekregen dat wij u niet vertrouwen. Bij sommigen schades hebben wij soms iets meer informatie nodig om bijvoorbeeld de waarde van een beschadigd object uit te kunnen rekenen. Dit heeft zeker niets te maken met het feit dat wij u niet vertrouwen. Wij bieden onze welgemeende excuses aan dat wij u dit gevoel hebben gegeven.
Schadegeval gemeld via formulier. Binnen 24 uur reactie en na indienen factuur binnen 72 uur op rekening. Super snel afgehandeld! Tevreden
Dat is leuk om te horen! Hartelijk dank!
eenvoudige schade op een bijbehorende wijze snel afgewikkeld!
Gelukkig hebben wij uw verwachting kunnen waarmaken. Bedankt voor de positieve beoordeling.
Zeer netjes behandeld en heel snel.
Dat is heel fijn om te horen! Dank u wel voor deze prachtige beoordeling.
Schade is snel en netjes verholpen door Koenders Multicare, Woongarant heeft dit prima afgehandeld.
Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling.
Het melden van de schade ging moeizaam, waarschijnlijk vanwege de code rood die dag. Wel werd ik nog diezelfde dag terug gebeld. En was al met al de schade snel verwerkt.
Wat fijn dat u, ondanks dat het melden van de schade wat moeizaam ging, toch zo tevreden bent over de afhandeling van uw schade. Hartelijk dank voor uw positieve reactie!
Uiterst zorgvuldige en duidelijke schadeafhandeling, een verzekeraar om aan te raden!
Bedankt!
Prima afhandeling van die ene schade die we ooit hadden, ondanks even wat verwarrende email over al dan niet aan te leveren stukken over bewijs eigendom hekwerk. De medewerkers waren vriendelijk en efficiënt!
Wat fijn dat u de tijd heeft genomen om deze positieve beoordeling voor ons te schrijven. Hartelijk dank daarvoor.
Schadeafwikkeling is nauwkeurig behandeld, klantvriendelijke medewerkers! Ik zou zeker Woongarant aanbevelen aan anderen. Met vriendelijke groet, Umran Brenkman-Kilinc
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Wij zijn heel blij dat u zo tevreden bent.
Laan van Zuid Hoorn 51
2289 DC Rijswijk
Woongarant staat garant voor onafhankelijke, kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. De opgebouwde expertise stelt ons in staat om excellente producten en diensten te bedenken, te selecteren en te ontwikkelen.