Zeer goed geholpen na woning inbraak goed bereikbaar en meedenkend!alles Keurig op orde.
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn om te zien dat u zo tevreden bent!
Goede communicatie en geen eigen risico. Heerlijk snel online geregeld. Duidelijke (algemene) voorwaarden-informatie is goed, staat duidelijk waarvoor je allemaal verzekerd bent. Ik ben heel tevreden. Woongarant is een uitstekende verzekeraar voor aansprakelijkheid.
Hartelijk dank voor de prachtige cijfers en de positieve en duidelijke toelichting. Wij zijn heel blij dat u de tijd heeft genomen om ons deze mooie beoordeling te geven.
Prima ,geen op en aanmerkingen.
Dank u wel!
Afhandeling per digitaal invulformulier en het latere telefoontje was prima, ook qua snelheid. Maar het all-over lagere oordeel zit in het volgende. Het ging om een kwalitatief goede lamp die na 10 jaar bij een verhuizing was gesneuveld. Volgens Woongarant afgeschreven, maar de gebruikswaarde was nog even hoog als in jaar 1. Zelfs de lampjes waren nog nooit kapot geweest. We waren best teleurgesteld dat alleen de termijn doorslaggevend was bij dit product, en niet de kwaliteit en daarmee samenhangende gebruikswaarde.
Bedankt voor uw reactie. Deze vaststelling van de restwaarde, geschiedt op basis van afschrijvingstermijnen, welke in een door ons gehanteerde, en in de markt gebruikelijke, afschrijvingslijst zijn opgenomen. Uit deze afschrijvingslijst blijkt de gemiddelde levensduur van inboedel, en is derhalve vast te stellen na welke periode een goed economisch gezien is afgeschreven. Uiteraard begrijpen wij dat de technische levensduur per gebruiker kan verschillen en uw lamp nog in goede staat verkeerde. Schade wordt echter vastgesteld op basis van de economische levensduur van een goed en niet op basis van de technische levensduur. Immers, dit is onmogelijk om per geval te beoordelen en te controleren en voegt niet in de landelijke richtlijnen om afschrijving vast te stellen. Desalniettemin hebben wij nogmaals naar de afschrijving van uw lamp gekeken. Aangezien er ook een eigen risico op uw verzekering van toepassing is, kunnen wij u in dit geval helaas niet beter van dienst zijn.
We zijn netjes geholpen.
Dat hebben wij uiteraard graag gedaan. Bedankt voor de mooie beoordeling.
alles snel en prima geregeld
Goed om te horen, hartelijk dank voor uw beoordeling.
De afhandeling van de schade was top, maar een vloer bedekking die er goed uit ziet, nog lang niet aan vervanging toe is, maar door een ongeluk schade heeft opgelopen wordt door jullie bestempelt als volledig afgeschreven zonder enige check en of controle puur op jaar basis. Er is wel degelijk een verschil tussen de goedkoopste en hoge kwaliteit trap bekleding maar hier wordt bij woongarant geen onderscheid gemaakt gevolg is dat ik 2 trappen op nieuw kan gaan bekleden die helemaal niet aan vervanging toe zijn maar door schade heb ik een rest waarde mogen ontvangen van 50 euro. In mijn optiek kan de vloerbedekking dan wel zijn afgeschreven, maar het plaatsen en het vervangen hiervan zijn wel degelijk onkosten die ik moet maken en ik hiervoor gewoon verzekerd moet zijn. De vloerbedekking zelf is de duurte niet! de plaatsings/legkosten zijn mijn onkosten en hier wordt totaal niet naar gekeken.
Bedankt voor uw beoordeling. Inmiddels heeft onze schadebehandelaar nogmaals naar uw dossier en de schadevaststelling gekeken en hebben wij u bericht dat de legkosten van uw tapijt volledig worden vergoed. Wij hopen dat uw schade hiermee alsnog naar tevredenheid is afgewikkeld.
Geen bijzonderheden alles is top
Wat fijn dat we u naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Top dat u ons deze beoordeling heeft willen geven :)
Vriendelijk, overzichtelijk, duidelijke en snel
Bedankt voor deze mooie complimenten!
Bijzonder onprettig telefoongesprek gehad met een van de medewerkers n.a.v. mogelijke schade (bleek uiteindelijk mee te vallen, dus we hebben geen melding gemaakt). Verder geen opvallendheden, maar dat komt ook omdat er verder geen contact is geweest.
Bedankt voor uw reactie. Wij schrikken hier erg van aangezien wij klantvriendelijkheid hoog in het vaandel hebben staan. Uw beoordeling zullen wij met de betreffende medewerker evalueren. Wij streven er naar u bij een onverhoopte toekomstige schade beter van dienst te zijn.
"Helaas" twee maal een beroep op uw organisatie gedaan. Beide gevallen zeer tevreden over de communicatie bereikbaarheid en afhandeling!
Heel hartelijk bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons deze positieve beoordeling te geven.
Wel graag liever vooraf uitbetalen.( na offerte) nu moest ik wel groit bedrag voorschieten!
Fijn om te zien dat u zo tevreden bent. Omdat er een herstelplicht op uw opstalverzekering van toepassing is, keren wij de schade pas volledig uit na ontvangst van de herstelnota. Wij kunnen ons goed voorstellen dat het een groot bedrag is geweest om voor te schieten. Wij zijn dan ook altijd bereid om met u mee te denken in zulke situaties. Zo kunnen wij een deel van de schade vooraf betalen of rechtstreeks aan de aannemer. Mocht u in de toekomst onverhoopt weer een dergelijke situatie hebben, kunt u altijd even contact met ons opnemen.
Wij betreuren het te vernemen dat u ontevreden bent over uw schadeafwikkeling. Uit uw dossier maken wij op dat wij voor uw schade onze schadeherstelservice hebben ingeschakeld. De factuur hebben wij na de reparatie rechtstreeks aan de aannemer betaald en u geïnformeerd over de schadeafwikkeling. Uw reactie kunnen wij daarom niet plaatsen. Wij nemen hierover via een andere weg nog even contact met u op.
Prima service, fijn geholpen. Er wordt over alle opties meegedacht
Dank u wel voor uw mooie beoordeling :)!
Laan van Zuid Hoorn 51
2289 DC Rijswijk
Woongarant staat garant voor onafhankelijke, kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. De opgebouwde expertise stelt ons in staat om excellente producten en diensten te bedenken, te selecteren en te ontwikkelen.