Tevreden
Dank u wel voor uw beoordeling.
Na het omwaaien van onze schutting, prima en supersnel geholpen! Onze complimenten daarvoor!
Heel hartelijk dank voor dit mooie compliment. Wij vinden het heel fijn om te horen dat wij u naar tevredenheid hebben kunnen helpen.
Correcte afhandeling
Hartelijk dank.
Ons zoontje van 1 had de mobiele telefoon laten vallen, scherm kapot. Binnen een week na indienen schade het volledige bedrag teruggekregen. Super fijn!!
Super fijn dat u ons zo een mooie beoordeling geeft! Dat doet ons goed.
Zeer snelle afhandeling en makkelijk in te dienen schade door versruren foto
Wat goed om te horen dat u zo tevreden bent. Heel hartelijk dank voor deze mooie beoordeling!
Uitstekende service en buitengewoon gemakkelijk om mijn claim in te dienen. Snelheid en service waren geweldig.
Wat een geweldige beoordeling! Hartelijk dank!
Wij hebben goede ervaringen met Woongarant. Helaas hebben we in korte tijd 2x een schade moeten melden. Dit is goed en snel afgehandeld.
Fijn dat wij u goed van dienst hebben kunnen zijn. Dank u wel dat u dit via deze weg aan ons laat weten.
EEA AL VIA MAIL "BESPROKEN"
Perfecte service
En een perfecte beoordeling. Heel hartelijk dank!
Schadeafwikkeling door het expertisebedrijf i.c.m. woongarant mag sneller.
Bedankt voor uw reactie. Uit uw dossier blijkt dat de afwikkeling inderdaad wat langer heeft geduurd. Dit kwam onder andere omdat wij aanvullende informatie bij de expert moesten opvragen na ontvangst van het rapport. Wij hebben naar aanleiding van uw bericht afgesproken dat de expert dit in het vervolg standaard meestuurt zodat wij de schades sneller kunnen afwikkelen. Hartelijk dank voor uw verbeterpunt!
Gewoon goed
Wat een prachtige beoordeling. Heel hartelijk dank!
Correct, professioneel en vriendelijk geholpen.
Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling.
Sneller kon het niet!!
Wij streven er altijd naar om de schades zo snel mogelijk op een correcte manier af te wikkelen. Wat goed om te zien dat dat in uw situatie naar tevredenheid gelukt is. Dank u wel voor deze positieve feedback!
Snel afhandeling geen gedoe achter af .
Fijn dat wij u naar tevredenheid hebben kunnen helpen.
Super nette en duidelijke afhandeling van de schade. Er werd meegedacht over een oplossing en de uitbetaling stond snel op de rekening. Wij zijn erg tevreden over de manier van werken.
Wat een super beoordeling! Wij zijn heel blij dat u ons laat weten dat u zo tevreden bent. Dank u wel!
Supersnelle afwikkeling van schadegeval ivm aansprakelijkheidsverzekering. Alleen geen tussentijdse communicatie; wel snel mail ivm afwikkeling.
Goed om te horen dat u tevreden bent. Hartelijk dank voor de toelichting op uw beoordeling.
Ik heb de schade gemeld. Ik kreeg duidelijk advies. Ik had de bewijsstukken gemaild. Het was snel en naar tevredenheid behandeld.
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling.
Prima service, goed afgehandeld. Enige opmerking is dat er naar mijn gevoel relatief tussen akte van cessie en het uitvoeren van de herstelwerkzaamheden door RW Repair. Maar prima uitgevoerd!
Bedankt voor uw mooie cijfers en toelichting! Uw punt over de tijd tussen de akte van cessie en herstel bespreken wij met de hersteller.
Laan van Zuid Hoorn 51
2289 DC Rijswijk
Woongarant staat garant voor onafhankelijke, kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. De opgebouwde expertise stelt ons in staat om excellente producten en diensten te bedenken, te selecteren en te ontwikkelen.