Zeer netjes en vriendelijk geholpen.
Heel hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om ons deze mooie beoordeling te geven.
Jammer dat er een maximale uitkering op de reisverzekering zit met betrekking tot diefstal uit een auto.
Bedankt voor uw mooie cijfers. Het spijt ons dat wij uw schade niet volledig hebben kunnen uitkeren door de maximering. Desalniettemin vinden wij het erg fijn dat u zo tevreden bent.
Bedankt!
Helemaal goed
Hartelijk dank!
Wij zijn nog niet zo lang klant, maar tot nu toe een hele goede ervaring.
Wat leuk om te horen. Bedankt voor het delen van uw goede ervaring.
Goede ervaring!
Bedankt!
Prettig aan de telefoon, ontzorgend. Het duurt wel een behoorlijke tijd voor je weer wat hoort en het afgehandeld is. Ik voelde me opgelucht toen ik bericht ontving dat alles is afgehandeld.
Bedankt voor uw reactie. Omdat de benadeelde een belangenbehartiger inschakelde, hebben wij enige tijd op diens reactie moeten wachten en konden wij u inhoudelijk niet verder informeren. Wij delen echter uw mening dat wij u niet voldoende hebben geïnformeerd over de verdere procedure dan wel de stand van zaken. Wij nemen uw opmerking derhalve ter harte en bespreken deze met onze schadebehandelaar.
Prettige en makkelijke communicatie
Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling.
Het melden van de inbraakschade en de telefonische afhandeling ging prima. vervolgens duurde het mijnsinziens wat te lang voordat de expert langs kwam, die vervolgens op vrijwel alle bonnetje, offertes en bedragen begon af te dingen. Zelfs op een nieuwe (drie weken oud) kunststofdeur... Gelukkig is de glasafhandeling wel vlot en netjes gedaan. Het eerste bedrag van de schade afhandeling is inmiddels ontvangen en ga er vanuit dat ook het tweede deel geen problemen op gaat leveren.
Bedankt voor uw beoordeling. De expert heeft inmiddels telefonisch contact met u opgenomen om enige toelichting te geven op de wijze van schade vaststellen. Voor een juiste schadevaststelling heeft de expert gegevens nodig om de waarde te kunnen bepalen en na te gaan of herstel nog mogelijk is. Wij kunnen ons goed voorstellen dat dit soms wat vervelend kan zijn als u de schade graag afgewikkeld wilt hebben. Toch hopen wij op uw begrip voor het feit dat de expert wel moet kunnen motiveren hoe hij tot een bepaalde schadevaststelling is gekomen. Inmiddels is de schade vastgesteld conform de offerte. Wij gaan er dan ook vanuit uw schade hiermee naar behoren te hebben vastgesteld en streven er naar uw schade naar tevredenheid af te wikkelen.
waterschade zeer snel en efficient afgehandeld
Dank u wel dat u de tijd heeft genomen om deze mooie beoordeling voor ons achter te laten.
Schade gemeld en binnen een week was het al geregeld.
Fijn dat wij u zo snel en naar volle tevredenheid hebben kunnen helpen. Heel erg bedankt voor deze prachtige beoordeling.
Fijn contact, duidelijke communicatie, snelle afhandeling van de schade aan onze riolering. Ik kan niks bedenken wat beter had gekund. Top!
Uw beoordeling had ook niet beter gekund, hartelijk dank daarvoor, dat vinden wij TOP!
Lekkage dak en gevolgschade tot laatste detail keurig opgelost en vergoed.
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en de duidelijke toelichting waarom u ons zo goed heeft beoordeeld. Dat zien we uiteraard heel graag!
Goed geholpen en duidelijkheid en heel snel geholpen
Goed om te horen dat u zo tevreden bent. Dank u wel voor deze mooie beoordeling.
Zeer tevreden over het gemak van indienen en snelheid van afhandelen en uitbetaling.
Wat een prachtige beoordeling. Hartelijk dank voor deze fantastische cijfers en uw toelichting daarbij!
Netjes behandeld en duidelijk stappen plan
Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om ons deze mooie beoordeling te geven.
Ik raad geen producten of diensten aan.
Prima verlopen,aanbeveling voor andere.
Heel erg bedankt voor de mooie cijfers en de vriendelijke woorden.
Laan van Zuid Hoorn 51
2289 DC Rijswijk
Woongarant staat garant voor onafhankelijke, kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. De opgebouwde expertise stelt ons in staat om excellente producten en diensten te bedenken, te selecteren en te ontwikkelen.