schade was snel afgewikkeld, wat nog handig was geweest tijdens het telefonisch onderhoud is dat ze hadden gemeld dat er een eigen risico van het bedrag wordt ingehouden. Ik had dit niet nagezocht in de polis waardoor er een lager bedrag werd gestort dan ingediend. Verder prima afwikkeling.
Hartelijk dank voor uw mooie cijfers. U stelt terecht dat wij u telefonisch hadden moeten informeren over uw eigen risico. Het spijt ons dan ook dat dit in deze niet is gebeurd. Uw dossier zullen wij met de betrokken behandelaar evalueren.
Binnen twee weken alles geregeld na stormschade inclusief geld terug👍
Wat fijn om te zien dat u zo tevreden bent. Bedankt voor deze mooie beoordeling!👍
Snel en vriendelijk afgehandeld
Heel hartelijk bedankt!
hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij betreuren het te vernemen dat u de schade niet snel afgewikkeld vindt. Uit uw dossier blijkt dat wij op 08-01 schadestukken hebben ontvangen. Op 11-01 hebben wij een expert ingeschakeld. Op 15-01 ontvingen wij het expertiserapport waarna wij u een dag later informeerden over ons standpunt. Vervolgens ontvingen wij 19-01 een vraag van u die wij op 24-01 hebben beantwoord. Diezelfde dag heeft u ons een reactie gestuurd en enkele dagen later hebben wij uw dossier afgewikkeld. Wij kunnen derhalve niet uit ons dossier opmaken waarom u van mening bent dat wij uw schade niet snel afgewikkeld hebben en zouden het op prijs stellen als u ons hierover nader wilt informeren zodat wij uw feedback kunnen gebruiken voor de verbetering van onze dienstverlening.
Goed geholpen en snelle afhandeling. Goede service. Bedankt
Wij danken u hartelijk voor uw mooie cijfers en lovende woorden.
Goed en professioneel bedrijf!
Dank u wel voor deze schitterende beoordeling! We worden er stil van :)…
Helder en duidelijk. Erg tevreden.
Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om ons deze mooie beoordeling te geven.
Vlotte reactie en begrip voor situatie.
Hartelijk dank voor deze fantastische beoordeling!
Bijzonder hoe verzekeringen onderling zaken regelen. In geval van een duidelijke aansprakelijkheid wordt de benadeelde partij vervolgens alsnog door onderlinge afspraken opgezadeld met een hoop administratieve rompslomp terwijl dat toch iets is van de veroorzaker van de schade. Advies zorg ervoor dat dit bekent is bij je klanten. Duidelijkheid en niet alleen in de kleine lettertjes.
Bedankt voor uw beoordeling en toelichting. Wij kunnen ons goed voorstellen dat u de benadeelde graag wilt ontzorgen wanneer u schade heeft veroorzaakt. Echter, het kan voor de benadeelde partij voordeliger zijn om schade eerst op de eigen verzekering te melden. Dat heeft te maken met de hoogte van de vergoeding van verschillende verzekeringen. Een schadevergoeding vanuit de Aansprakelijkheidsverzekering vindt plaats op basis van dagwaarde. Een schadevergoeding vanuit de Inboedelverzekering van de benadeelde partij vindt meestal plaats op basis van nieuwwaarde. Dit bedrag is vaak hoger. Wij hebben dit direct aan u en de benadeelde vermeld bij aanvang van de schademelding. Het spijt ons dat dit niet duidelijk is geweest. Wij hopen u bij een onverhoopte toekomstige schade beter van dienst te kunnen zijn.
Zoals het hoort
Dank u wel.
Super snel geregeld en goede ondersteuning.
Bedankt voor uw superbeoordeling!
Snel geholpen en afgehandeld
Goed om te horen. Bedankt dat u ons dit laat weten.
Laan van Zuid Hoorn 51
2289 DC Rijswijk
Woongarant staat garant voor onafhankelijke, kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. De opgebouwde expertise stelt ons in staat om excellente producten en diensten te bedenken, te selecteren en te ontwikkelen.