Na onze schade aan ons dak van de storm in januari netjes alles betaald gekregen. Topp!!!
Wat fijn dat u de tijd heeft willen nemen om ons deze mooie beoordeling te geven. Dat vinden wij top! :)
Rekening houdend met het feit dat het heel erg druk was door de stormschade die in dezelfde periode viel, heb ik helemaal niks aan te merken aan de service.
Wat een prachtige beoordeling! Dit in combinatie met uw lovende woorden vinden wij fantastisch om te horen. Hartelijk dank!
Teleurstellend,De ingeschakelde experts waren van mening dat er geen lek was maar slecht kit en voeg werk.terwijl mijn eigen expert wel een lek heeft gevonden...Dus heb ik onnodig een nieuwe douche cabine laten plaatsen.Toch een extra uitgave van ong 1600 euro.
Bedankt voor uw beoordeling. Wij hebben nogmaals naar uw dossier gekeken en zullen op de separate mail die u ons hierover heeft gestuurd reageren.
Bedankt!
Top service, snelle afhandeling, duidelijk verhaal
Heel hartelijk dank voor deze TOP beoordeling! :)
adequaat en snel probleem opgelost
Dank u vriendelijk voor deze mooie beoordeling.
Ik heb hier een brief liggen van jullie waar ik zo boos over ben, als jullei zo met trouwe klanten omgaan dan weet ik het wel, dan ga ik om mij heen kijken naar een goedkopere verzekering. Lees je eerst eens in voordat je een (automatisch gegenereerde ?) brief stuurt.
Was kleine stormschade, maar ben uitstekend en snel geholpen.
Wat een fantastische beoordeling, heel hartelijk dank!
Wordt goed geholpen en kan het iedereen aanraden
Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn ook om te zien dat u ons aanbeveelt aan anderen.
Goede ervaring, alleen wat gezoek naar indienen schade (vervolgmelding) via de website
Goed om te zien dat u tevreden bent over de afwikkeling van uw schade. Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Positief
Bedankt.
Ik was tevreden over afwikkeling van de schade.
Hartelijk dank.
Snelle afhandeling, fijn!
En wij vinden uw beoordeling heel fijn! Dank u wel!
Wij zijn content met woongarant. Ga zo door! Een tevreden klant. Bij op en/of aanmerkingen wordt dit ook opgepakt en behandeld.
Wat fijn dat u zo tevreden bent! Dank u vriendelijk dat u dit met ons wil delen.
Vanaf de schademelding tot aan de afwikkeling is alles goed en snel verlopen
Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om ons deze mooie beoordeling te geven.
Ondanks de grote drukke tijdens en na de storm steeds vriendelijk te woord gestaan, en telefonisch duidelijke afspraken kunnen maken. Klasse!!
Wow, wat een mooie beoordeling!! Heel fijn om te horen dat u ondanks de drukte toch goed geholpen bent, daar streven wij uiteraard naar en een bevestiging dat dat lukt is altijd heel motiverend. Dank u vriendelijk!
Naar mijn weten is de prijs van de verzekering niet marktconform, wanneer ik deze vergelijk met anderen. Ik overweeg een switch, zeker na de verhoging per januari.
Bedankt voor uw positieve beoordeling inzake de afgewikkelde schade. Wij zullen via een andere weg op uw opmerking inzake de te betalen premie voor uw verzekering reageren.
Prima afwikkeling
Bedankt!
Indienen en contact gaan prima. Het duurde wel erg lang voordat de schade afgehandeld was en de correspondentie daarover vond ik niet erg uitgebreid. Later wel uitgebreider antwoord gekregen en dat was fijn.
Hartelijk bedankt voor uw beoordeling en toelichting hierop. Uit uw dossier blijkt dat er bij de afwikkeling van uw dossier niet direct is aangegeven waarom wij het volledige schadebedrag aan de tegenpartij hebben betaald. Na ons betaalbericht heeft u hier, geheel terecht, dan ook nadere informatie over opgevraagd waarna wij u inhoudelijk op de hoogte hebben gesteld waarom de volledige schade is betaald. Dit hadden wij inderdaad in ons eerste bericht al direct aan u moeten mededelen. Omtrent de duur van de afwikkeling van uw dossier kunnen wij u mededelen dat wij in dergelijke dossiers, waarbij ook tegenpartijen zijn betrokken, vaak afhankelijk zijn van de reactie van de maatschappij van de tegenpartij. Dit kan de snelheid van een dossier dan ook vertragen. Dit is ook in uw dossier van toepassing aangezien wij pas na 3 maanden de eerste correspondentie reactie hebben ontvangen van de maatschappij van de tegenpartij en bij de vervolg correspondentie heeft dit wederom anderhalve maand geduurd. Hierdoor konden wij uw schade helaas niet eerder en sneller afwikkelen. Wij nemen uw feedback ter harte voor het verbeteren van onze dienstverlening en zullen uw dossier inhoudelijk met de schadebehandelaars evalueren.
Laan van Zuid Hoorn 51
2289 DC Rijswijk
Woongarant staat garant voor onafhankelijke, kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. De opgebouwde expertise stelt ons in staat om excellente producten en diensten te bedenken, te selecteren en te ontwikkelen.