Snel, duidelijk en efficient
Hier worden we heel blij van. Hartelijk dank voor de prachtige cijfers en de toelichting daarop.
Zeer tevreden over schade afwikkeling
Fijn om te horen. Hartelijk dank voor uw beoordeling!
Het duurt lang voordat je iemand aan de telefoon hebt
Wat jammer dat u lang heeft moeten wachten tot u een van onze collega's aan de telefoon kreeg. Waarschijnlijk belden er veel mensen tegelijk op het moment dat u ons belde, waardoor het iets langer duurde voor de telefoon werd opgenomen. Wij streven er altijd naar om binnen 3x overgaan de telefoon te beantwoorden. Daarbij hebben wij geen keuzemenu's en werken wij niet met ingesproken bandjes. Op het moment dat u ons belt, krijgt u altijd direct een van onze medewerkers aan de telefoon die u verder kunnen helpen, dan wel zorgt dat u door de juiste persoon wordt teruggebeld.
De communicatiestroom via Email waarin gezegd wordt binnen 1 werkdagen contact te nemen, is niet echt gelukt. Ik heb meerdere keren moeten bellen over de voortgang van afhandeling. De klantvriendelijkheid daarin tegen was goed en netjes te noemen. Maar een advies is, om of te doen wat je beloofd of een mail te sturen dat het langer gaat duren i.v.m. drukte. Begrip is er dan wel, maar niets horen is vervelend als je met de schadehersteller afspraken wil gaan maken.. Verder een correcte service, kan niet anders zeggen.
Hartelijk dank voor uw reactie. Wij betreuren het dat wij uw schade niet adequater hebben kunnen afwikkelen dan wij gedaan hebben. Door de vele stormschades van 18 januari jl. is onze behandeltermijn tijdelijk langer geworden. Wij hebben dit getracht duidelijk te communiceren tijdens de behandeling van de schade, en dit op te nemen in onze mailberichten, omdat wij uw mening delen dat we geen valse verwachtingen willen wekken. Helaas is bij uw schade toch de toegezegde termijn niet gehaald waardoor u onnodig heeft moeten wachten. Onze welgemeende excuses hiervoor.
Mijn stormschade is heel correct en snel behandeld en afgehandeld.
Bedankt voor deze fantastische beoordeling!
Zeer correct en proactief👍
Dank u wel! :-)
Ik ben zeer ontevreden zoals er met de stormschade is omgegaan en het bedrag dat ik uitgekeerd heb. Ook moest ik elke keer zelf erachteraan bellen over de status van mijn melding.
Wat vervelend te vernemen dat u ontevreden bent over de afwikkeling van uw schade. Door de enorme hoeveelheid stormmeldingen hebben wij gedurende een korte periode niet de snelheid kunnen bieden qua schadeafwikkeling die wij normaliter bieden. Wij betreuren dit zeer en doen er alles aan om de ontvangen schademeldingen zo snel en vlekkeloos mogelijk af te wikkelen. Wat betreft uw opmerking dat u een te lage schade-uitkering heeft ontvangen, verzoeken wij u vriendelijk om even contact op te nemen met onze schadeafdeling. Zij kunnen met u uw schadedossier nog een keer doornemen.
Ik heb in de afgelopen 5 jaren dat ik bij Woongarant verzekerd ben helaas 2 x waterschade, 1 x een kapotte telefoon en 1 x een kapotte IPad gehad. Wat prettig is, is dat de schade netjes is vergoed. Wat ik niet begrijp en zelfs stuitend vind is dat ik afgelopen jaar na de 3e schademelding uit het niks een brief kreeg met een waarschuwing?!?!? dat als dit zo doorgaat de premie omhoog gaat of de verzekering wordt gestopt. Wellicht even bellen om degelijke mededelingen te doen? Dit werkt averechts, vervolgens heb ik na deze brief mijn 2e waterschade gehad, netjes vergoed, maar voelt niet prettig. M.i. bel je een klant als dit speelt, automatische brieven zijn toch niet van deze tijd!!!!!
Schade hersteld door zelfwerkzaamheid wordt vergoed tot een bedrag van € 12,50 per uur. Dit is tegenwoordig wel erg laag. Daar komen kennissen niet meer werken.
Ik had schade aan mijn dak na de storm. Ik kreeg duidelijke info wat ik moest doen en ben prima op de hoogte gehouden van de stand van zaken. En het bedrag stond binnen de kortste keren op mijn rekening. Ik neem aan dat jullie het razend druk hebben (gehad) met alles rondom de stormschade. Complimenten voor de snelle afhandeling
Dit is voor ons een groot compliment. Heel fijn om te horen, hartelijk dank!
Je hoopt nooit schade te hebben, maar als het je dan overkomt, dan hoop je op een soepele afwikkeling ervan en daarvoor kan ik Woongarant zeker aanbevelen. 24 uur per dag te bereiken en nemen alles voortvarend in behandeling om het vervolgens snel af te wikkelen!
Wat goed om te vernemen dat u zo tevreden bent. Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling!
Gewoon prima opgelost. Een deel van de schade werd door de verzekering van de VVE afgehandeld en daar is van alles mis gegaan in de communicatie en het duurde ontzettend lang. Pas daarna kon Woongarant in actie komen. De schade-expert van Woongarant was doortastend en niet te beroerd om dingen uit te leggen (ik weet weinig van verzekeringen). Een verschil van dag en nacht tussen de twee afhandelaars.
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en de lovende woorden!
U liet uw ware gezicht zien, toen het erop aankwam: u wilde onderzoek doen naar het overduidelijke. U wilde bureaucraat zijn in plaats van begripvol te zijn. Zie schade dossier. En pas na een pismail van mij, bent u onder druk over gegaan tot uitbetaling
Wij betreuren het dat u nog steeds ontevreden bent over de afwikkeling van uw schade. Het is correct dat de afwikkeling van uw schade niet zo adequaat is gegaan als had gemoeten. Wij hebben u reeds begin februari aangegeven dat wij per abuis 2x dezelfde stukken bij u hebben opgevraagd en hebben u onze welgemeende excuses aangeboden voor deze gemaakte fout. Hierna hebben wij direct en met voorrang uw schade afgewikkeld. Wij waren dan ook in de veronderstelling uw schade alsnog correct te hebben afgewikkeld. Wij danken u desalniettemin voor uw reactie en hopen oprecht u bij een volgende schade wel naar tevredenheid van dienst te kunnen zijn.
Goed. Duidelijke dienstverlening met overzichtelijk traject. De uiteindelijke schadebetaling liet alleen 10 dagen langer op zich wachten dan in de toekenning stond.
Niet goed, niet slecht.
Na stormschade prima en snelle afwikkeling.
Bedankt voor deze mooie beoordeling, fijn dat u naar tevredenheid geholpen bent.
Laan van Zuid Hoorn 51
2289 DC Rijswijk
Woongarant staat garant voor onafhankelijke, kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. De opgebouwde expertise stelt ons in staat om excellente producten en diensten te bedenken, te selecteren en te ontwikkelen.