Vriendelijk, netjes, snel, kortom: goed!
Dat horen we graag! Fijn dat u de schade afwikkeling zo positief heeft ervaren. De trefwoorden die u noemt zijn precies ons streven!
Snelle en klantvriendelijke afwikkeling van de schade.
Dank u wel dat u de tijd heeft genomen om ons deze prachtige beoordeling te geven.
Duurt lang eer er antwoord komt viade mail, beperkte keuze mbt herstellers schade. lang in de wacht indien men belt, en dan nog per minuut moeten betalen ook.
Wat jammer dat u ontevreden bent over de afwikkeling van uw schade. Wij werken niet met een keuzemenu of wachtrij in onze telefoonsystemen dus in de basis heeft u altijd direct contact met een van onze collega's. Alleen wanneer deze collega iets voor u moet navragen of moet nabellen kan het zijn dat u hier even op moet wachten. Dit is echter niet gebruikelijk. Wat betreft de kosten van onze bereikbaarheid kunnen wij u berichten dat wij sinds enige tijd gewoon lokaal tarief hanteren en u geen extra kosten hoeft te maken indien u ons wilt bellen. Tot slot uw opmerking omtrent de hersteller. U kunt voor herstel van uw autoschade gebruik maken van alle herstellers in Nederland. Wilt u echter gebruik maken van een korting op het eigen risico, verzoeken wij u, net als het merendeel van de verzekeraars, gebruik te maken van de diensten van een autohersteller die bij een netwerk van herstellers is aangesloten. Deze netwerken hebben landelijk dekking en er zijn velen herstellers bij aangesloten. Echter dit is geen verplichting, het staat u ten alle tijde vrij om gebruik te maken van de diensten van een andere hersteller welke niet is aangesloten. mocht u nog vragen hebben kunt u altijd even contact met ons opnemen.
Paar jaar geleden een brief gehad omdat we zogenaamd teveel hadden geclaimd mbt 3x schade aan telefoonscherm. Met het schadebedrijf goed gecommuniceerd en ze hebben zelfs bewijs geleverd dat de claim terecht en binnen de eerste garantie viel. Slechts één melding is door jullie gedekt. De rest via Sony en het reparatiebedtijf. Toch een brief gekregen waarin we landelijk onder alle verzekeraars als ‘onbetrouwbaar’ zijn bestempeld. Onbegrijpelijk, intimiderend en verbazingwekkend. Ben benieuwd naar de procedure voor het sturen van zo’n brief naar jullie klanten. Ik snap iig niet waarom wij die hebben ontvangen.
Goede schadeafhandeling !
Prima...
Alles verliep soepel en eenvoudig.
Fantastisch, een tien! Heel erg bedankt!
Het viel ons erg tegen dat we moesten bijbetalen voor de kapotte schutting nav de laatste storm. Wij kregen minder vergoed omdat de schutting 4 jaar oud was. Mijn beide buren kregen wel alles vergoed van hun verzekering. Wellicht tijd om over te stappen naar een andere maatschappij die niet moeilijk doet. Zeker aangezien woongarant de premie de afgelopen 2 jaar met bijna 20 procent heeft verhoogd.
hartelijk dank voor uw reactie. Wij hebben uw reactie doorgenomen met de behandelaar van uw schadedossier. Wij denken dat er in deze sprake is van enige miscommunicatie omdat de schadebehandelaar in nauw overleg met u de schadevaststelling heeft bepaald en u samen op het schadebedrag bent gekomen. Van enige aftrek omdat uw schutting 4 jaar oud is, is ons in het geheel niets bekend. Een dergelijke aftrek hanteren wij ook niet bij dit soort schademeldingen aan opstal. Indien u het op prijs stelt uw dossier nog een keer te spreken met de schadebehandelaar verzoeken wij u dan ook vriendelijk om even contact met ons op te nemen.
wij zijn zeer content met Woongarant, de afwikkeling van onze schade aan de Berlingo verdient een prijs. Doorgaan zo !
Wat een ontzettend leuke reactie! Dit is voor ons erg motiverend, heel hartelijk dank!
Professioneel en vakkundig
Bedankt!
Makkelijk indienen, duidelijke reactie, dit zou iets sneller mogen.
Flexibele insteek en snelle afhandeling en betaling. Positieve ervaring bij stormschade!
Goed om te horen dat wij u naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Netjes geholpen en naar trevedenheid afgehandeld,alleen de tussenpersoon liet te wensen over.
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons deze mooie beoordeling te geven.
Ze zijn klant gericht vriendelijk en als we wat indienen wordt het snel en netjes afgehandeld
Wat een prachtige beoordeling! Dank u hartelijk!
Ik had nu voor het eerst sinds jaren een schademelding en werd niet Ddoor julie te woord gestaan. Werd tot 2 keer toe afgepoeierd door een soort van callcenter medewerker, op een zeer vervelende manier, omdat het druk was. Ik wilde alleen wat informatie maar dit kon niet gegeven worden. Geld werd uiteindelijk wel uitbetaald, maar klantvriendelijkheid was ver te zoeken.
Wat vervelend te vernemen dat u ontevreden bent over de klantvriendelijkheid van onze schadebehandelaars. Wij hebben geen callcenter, op het moment dat u ons belt krijgt u altijd een van onze vaste collega's aan de telefoon die uw schade in behandeling nemen. Juist om ervoor te zorgen dat een schade adequaat en voortvarend wordt opgepakt heeft u bij ons contact met een van onze schadebehandelaars en niet met een callcenter. Het verbaast en betreurt ons dan ook u zo ontevreden bent over de communicatie. Wij zullen uw reactie verder met de betrokken behandelaar evalueren om te zorgen dat dit niet meer voorkomt.
De ervaringen zijn goed als men informatie wil dan bellengte ze en ze hebben begrip voor mensen die niet zo goed met de computer over weg kunnen en dan kan het via de post
Goed om te horen dat u onze service zo waardeert. Wij helpen uiteraard graag! Dank u wel voor de mooie beoordeling.
De schadeafhandeling duurde erg lang, telefonische toelichting moest naderhand nogmaals worden beschreven.
Bedankt voor uw reactie. Wij vinden het jammer dat u de afwikkeling van uw schade als te lang heeft ervaren. Wij streven er altijd naar een dossier zo snel mogelijk af te wikkelen. Soms komt het echter voor dat wij aanvullende informatie nodig hebben, waardoor wij u vragen een toelichting op papier te zetten zodat het dossier compleet is. Wij hopen u bij een onverhoopte volgende schade sneller van dienst te kunnen zijn.
Laan van Zuid Hoorn 51
2289 DC Rijswijk
Woongarant staat garant voor onafhankelijke, kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. De opgebouwde expertise stelt ons in staat om excellente producten en diensten te bedenken, te selecteren en te ontwikkelen.