netjes en vlot afgehandeld /veelal digitaal= geen probleem.
Bedankt voor deze mooie beoordeling!
Het invullen van het online schadeformulier leverde wat problemen op met het invoegen van bijlagen. Hierdoor was het schadeformulier niet goed aangekomen bij Woongarant. Na 1 telefoontje met uw afdeling is dit uitstekend opgelost.
Dank u wel voor deze goede beoordeling. Zonde dat het niet in een keer goed is gegaan met de bijlagen maar fijn om te horen dat wij u desalniettemin naar tevredenheid hebben kunnen helpen.
Zeer snelle schadeafhandeling
Bedankt voor deze fantastische beoordeling!
Gelukkig pas voor de eerste keer mee te maken gehad. Uitstekend, duidelijk en snel de schade afgehandeld.
Wat fijn dat u de tijd heeft genomen om ons deze prachtige beoordeling te geven, wij danken u heel hartelijk!
Prima afgehandeld, alleen foto's uploaden via website ging niet / moeilijk
Super bedankt voor uw mooie cijfers. Wij betreuren het dat het uploaden van bijlagen niet gelukt is. Bij het schadeformulier kunt u maximaal 20 MB toevoegen. U heeft echter ten alle tijden de mogelijkheid ons nog in een aparte mail aanvullende bijlagen te versturen. Mocht u in een onverhoopt toekomstig schadegeval wederom problemen ondervinden bij het melden van uw schade, kunt u altijd even contact met ons opnemen. Wij helpen u dan graag verder.
In kortte tijd enkele schades gehad, welke correct en naar tevredenheid zijn / worden afgewikkeld. De bereikbaarheid van de medewerkers is soms lastig; vaak is er niemand beschikbaar. Op zich geen probleem, maar terugbellen laat soms wat lang op zich wachten.
Bedankt voor uw mooie beoordeling. Wij zijn blij om te horen dat al uw schades naar tevredenheid zijn afgewikkeld!
Administratief zooitje ! Na royering door fout Woongarant al weken bezig om dat weer recht te breien ! Foute nota's, foute afschrijvingen, nota premie i.p.v. auto incasso, etc.... Je kan blijven bellen....
Wat vervelend om te vernemen dat u ontevreden bent over onze service. Uit uw dossier maken wij op dat er op administratief gebied zaken niet helemaal zijn gegaan zoals had gemoeten. Wij hebben service en klanttevredenheid hoog in het vaandel staan en zullen dan ook intern evalueren hoe dit heeft kunnen gebeuren en hoe dit voorkomen kan worden in de toekomst. Wij nemen daartoe nog even contact met u op. Onze welgemeende excuses voor de gang van zaken in deze.
Snelheid schadeafhandeling duurde m.i. te lang. Ik heb ook diverse keren moeten bellen om enige voortgang te krijgen. Rest is prima!
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Het klopt dat onze behandeltermijn de afgelopen periode iets langer heeft geduurd dan u van ons gewend bent door de vele stormschademeldingen die wij hebben ontvangen. Wij streven er naar u in een onverhoopt volgend schadegeval beter van dienst te zijn!
Inmiddels een dikke week verder met de melding omtrent een lekkage, waardoor wij geen gebruik kunnen maken van de douche en de wc, maar nog steeds geen oplossing! Zeer ontevreden over de service en zeker over de schade herstel service.
Bedankt voor uw beoordeling. Wij betreuren het te vernemen dat u ontevreden bent over onze dienstverlening en de schadeherstelservice. Gebleken is dat wij binnen 2 dagen na ontvangst van uw schademelding opdracht hebben gegeven aan de aannemer. Wij hebben de aannemer verzocht om uw schade nader te onderzoeken aangezien dit vermoedelijk al enige tijd speelt. Het was bij ons niet bekend dat u momenteel geen gebruik kunt maken de badkamer. In dergelijke gevallen geven wij dit dan ook door aan de aannemer. Wij zullen dit nu alsnog met spoed doen en de aannemer verzoeken hierover contact met u op te nemen. Wij streven er naar uw schade alsnog naar tevredenheid af te wikkelen.
De schadeafwikkeling van mijn omgewaaide schutting werd prima begeleid door Woongarant. Voor vragen waren ze zowel telefonisch als per e-mail prima bereikbaar. Vanwege de duidelijke communicatie wist ik wat ik kon verwachten en is mijn schade uiteindelijk keurig geregeld.
Heel hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en duidelijke toelichting, wat fijn om te vernemen dat u zo tevreden bent. Dat horen we uiteraard graag!
Ik was zelf schuldige van de aanrijding. Nadat het schadebedrag aan de tegenpartij was uitgekeerd heb ik hiervan bericht gekregen. Wat ik jammer vind is dat in deze mail niets staat over de gevolgen die het voor mijzelf heeft. Ik heb dus geen flauw idee of ik tredes naar beneden ben gegaan en welke gevolgen dit heeft voor de premie. Mijn verzekering is inmiddels opgezegd omdat ik mijn auto heb laten schorsen.
Bedankt voor uw beoordeling. Wij kunnen ons goed voorstellen dat u bij een dergelijke schade wilt weten wat voor gevolgen dit heeft voor uw schadevrije jaren en no claim korting. Normaliter informeren wij onze verzekerden hierover dan ook bij de afwikkeling van de schade en bieden wij de mogelijkheid om de schade aan ons terug te betalen. Uit uw dossier blijkt dat dit per abuis niet gebeurd is. De schadebehandelaar zal u hierover dan ook op korte termijn nog informeren. Onze excuses voor de gang van zaken in deze.
heel lang moeten wachten wat ik dan op zich nog begrip voor had met die storm wel zouden de contacten onderling beter moeten verlopen tussen jullie en de experts zodat jullie samen op hoogte zijn en ons daardoor goed te woord kunnen staan onnodig geregeld telefoontjes moeten plegen .
Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om ons te beoordelen. Wij stellen het zeer op prijs dat u bij uw beoordeling ook rekening heeft gehouden met de tijdelijke drukte. Op het moment dat wij een expert inschakelen, verlopen de contacten over de schadevaststelling in de basis rechtstreeks met de expert. Het spijt ons dat dit niet duidelijk voor u is geweest. Uw verbeterpunt inzake de communicatie met de expert nemen wij dan ook ter harte voor de verbetering van onze dienstverlening.
Top en bedankt
Hartelijk dank voor deze fantastische beoordeling!
Laan van Zuid Hoorn 51
2289 DC Rijswijk
Woongarant staat garant voor onafhankelijke, kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. De opgebouwde expertise stelt ons in staat om excellente producten en diensten te bedenken, te selecteren en te ontwikkelen.