Was top
Uitstekend! Schade online ingediend en een paar dagen later een positieve reactie en nog een dag later was de schade uitgekeerd.
Wat een ontzettend mooie beoordeling! Bedankt! Ook voor uw positieve toelichting!
Zeer positief
Hartelijk dank.
Goed, zie bovenstaand
Dank u vriendelijk voor uw mooie beoordeling.
Mail werden binnen enkele dagen beantwoord. Ging om annulering daar mijn vader een hersenbloeding had gehad terwijl ikzelf in italie was. Er wordt door de verzekering gevraagd naar een arts verklaring mbt de hersenbloeding. Probleem is echter dat door de nieuwe privacy wet er geen verklaring meer mag worden afgegeven. Daarom moet een verzekering zelf naar een ziekenhuis afdeling bellen voor een telefonisch consult mbt opname ziekenhuis. In de tijd van mailing.is mijn vader helaas overleden. Dit gemeld aan woon garant en daarop werft mijn annulering akkoord bevonden.
Wat een verdrietig verhaal. Wij wensen u heel veel sterkte toe. Wat vriendelijk van u dat u ons ondanks de trieste situatie zo'n mooie beoordeling heeft gegeven, dit waarderen wij zeer.
Het was voor het eerst dat we te maken kregen met een schadegeval en we op beroep deden op onze doorlopende reis en annuleringsverzekering. De snelheid van afhandeling en de terugstorting van het bedrag op onze rekening was erg snel.
voldoende
Voor de rest vlotte afhandeling zonder problemen.
Bedankt voor uw mooie beoordeling.
Zeer klantgericht, behulpzaam en vriendelijk.
Wat een prachtige beoordeling, heel hartelijk dank!
Zeer goed en kundige medewerkers.
Bedankt voor deze fantastische beoordeling!
Uitstekend. 1e keer dat wij gebruik moesten maken van onze WAP verzekering en prima afgehandeld
Wat een prachtige beoordeling, heel hartelijk bedankt!
Desinteresse
Dank u wel dat u de moeite heeft genomen om een reactie achter te laten. Wij vinden het jammer dat u onze service als onvoldoende kwalificeert. Wij hebben uw schadedossier doorgenomen en niet kunnen vaststellen dat er zaken niet naar behoren zijn afgewikkeld. graag vernemen wij dan ook van u wat de reden is dat u zo ontevreden bent. U kunt hiervoor via de bij u bekende gegevens contact met ons opnemen. Wij zien uw reactie graag tegemoet.
Het heft heel veel moeite gekost om de schade terug te krijgen.
hartelijk dank dat u een reactie heeft achtergelaten. Wij betreuren het echter dat u ontevreden bent over de afwikkeling van uw schade. Wij hebben uw dossier beoordeeld, echter hebben alleen vast kunnen stellen dat wij uw schade binnen 2 weken geheel hebben afgewikkeld. Zou u ons daarom een toelichting kunnen geven op uw reactie? Hartelijk dank daarvoor alvast.
Goed! Echter wel verbaasd dat ik mijn bedrijfsauto voor mijn bloemen en plantenbesrijf niet bij jullie kon verzekeren, omdat we gezien worden als koerier? Iedere ondernemer brengt toch iets naar klanten? Wat maakt ons zo anders? Ik had graag al mijn verzekeringen bij jullie willen hebben vanwege de overzichtelijkheid, maar nu moest ik weer op zoek naar een andere verzekeraar. NIET LEUK!
Wat goed om te horen dat u zo tevreden bent. Wellicht kunt u nog even bellen zodat uw tussenpersoon uw vragen inzake uw bedrijfsauto kan beantwoorden. Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling.
Geen
Al met al, goed opgelost. Ik ben vooral blij met de laatste medewerker. Het leek of hij er al langere tijd werkte.
Hartelijk dank voor uw reactie. naast een 10 geeft u ons helaas ook een 2. wij hebben uw dossier dan ook doorgenomen en geconcludeerd dat er in de beginfase van uw schademelding zaken niet duidelijk waren en er discussie is geweest omtrent de schadevaststelling. Wij zijn blij te vernemen dat wij uw schade uiteindelijk correct en naar uw tevredenheid hebben afgewikkeld en hopen u in de toekomst vanaf dag 1 van uw schademelding naar tevredenheid te kunnen helpen.
er was geen begeleiding nodig
Zelf opgelost en niet door jullie schadeexpert
Opzich prima, aangezien dit een kleine schade bedroeg was er niet echt begeleiding noodzakelijk. Het contact dat geweest is was prima en duidelijk.
Het duurt te lang (2/3 weken) voordat een relatief kleine schadeafhandeling bij jullie afgehandeld is.
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij vinden het jammer dat wij uw schade niet zo voortvarend hebben afgewikkeld als u had gewild. Uit uw schadedossier blijkt dat wij binnen 5 dagen nadat wij uw inhoudelijke reactie hebben ontvangen, uw schade afgewikkeld hadden. De totale afwikkeling heeft iets langer geduurd omdat wij nog niet over alle stukken beschikten. Wij nemen uw beoordeling mee in de evaluatie van onze schade afwikkeling om ervoor te zorgen dat wij duidelijk in onze berichten aangeven welke stukken en toelichting wij precies nodig hebben zodat wij daar later niet nogmaals om hoeven te vragen.
We zijn zeer tevreden.
Wat fijn om te horen! Bedankt voor uw prachtige beoordeling!
Alles goed en snel afgehandeld
Erg goed en vlot verlopen.
erg attente en vriendelijke medewerkers!
Geen
Laan van Zuid Hoorn 51
2289 DC Rijswijk
Woongarant staat garant voor onafhankelijke, kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. De opgebouwde expertise stelt ons in staat om excellente producten en diensten te bedenken, te selecteren en te ontwikkelen.