De schade werd serieus behandeld. Correspondentie hierover verliep soepel en vlot.
Goed om te horen, bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons deze mooie beoordeling te geven.
Prima ervaring, zijn tevreden over de afhandeling
Heel erg bedankt voor deze prachtige beoordeling!
Super! Dik tevreden :)
Yes! Een tien! Daar gaan we natuurlijk voor! Super om te horen dat u zo tevreden bent, hartelijk bedankt voor uw beoordeling!
Alleen via de mail, was duidelijk.
Correcte afhandeling
Hartelijk dank voor deze prachtige beoordeling!
Slechte bereikbaarheid. Ik kan met geen mogeijkheid weer inloggen op de app om makkelijk schade te melden en of verzekeringen in te kijken.
Dank voor uw beoordeling en toelichting hierop. Wat vervelend dat u ons niet goed heeft kunnen bereiken. Juist om nog beter bereikbaar te zijn is de app onlangs in het leven geroepen. De app biedt naast de mogelijkheid tot schademelden nog meer mogelijkheden zoals het inzien van uw verzekeringen. Wij helpen u graag om de app goed te kunnen gebruiken, als u het prettig zou vinden wanneer wij daarover contact met u opnemen dan horen wij dat graag.
Prima begeleiding alleen heeft de totale afhandeling van de schade (daadwerkelijke uitvoering) erg lang geduurd.
Heb niet echt begeleiding gekregen . Moest via mijn woongarant zien dat het in behandeling was. Pas iets gehoord toen schade goedgekeurd was
Snel en duidelijk afgehandeld !
Nvt
Super goed geholpen door verschillende medewerkers van Woongarant. Ook nog uit coulance onze onderzoekskosten (niet in de verzekering) toch vergoed gekregen! Erg fijn!
Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent. Heel vriendelijk dat u dat op deze manier met ons wil delen. Hartelijk bedankt!
Erg jammer dat producten die beschadigd zijn niet zonder bon vergoed worden.
Bedankt voor uw beoordeling. Het ontbreken van een aankoopnota betekent niet direct dat wij uw schade niet vergoeden. Wel heeft de schadebehandelaar enige informatie nodig over de aankoopdatum en -bedrag teneinde de waarde van een goed vast te kunnen stellen. Wij zien in ons dossier dan ook dat wij u om alternatieve bewijsstukken hebben gevraagd teneinde de schade vast te kunnen stellen. U heeft ons uiteindelijk een kopie bon gestuurd, het geen zeer fijn was omdat wij de waarde van uw beschadigde product in het geheel nergens uit op konden maken. Op basis hiervan hebben wij uw schade dan ook vergoed.
Keurig, duidelijk en snel
Wow! Een tien! BEDANKT!
beknopt en duidelijk
Ik had moeite met het vinden van de juiste aannemear. Tot nu toe heb ik nog niemand gvonden voor het herstellen van de schade aan de binnenkant van mijn huis.
Bedankt voor uw mooie beoordeling. Uit ons dossier blijkt dat u telefonisch heeft aangegeven nog een offerte toe te sturen in navolging op uw schadeformulier. Om deze reden zijn wij er vanuit gegaan dat u zelf een aannemer zou inschakelen. Echter, wij bieden ook de schadeherstelservice aan onze klanten aan indien de schade zich hiervoor leent en dit wenselijk wordt geacht. Wij zien dat uw schade inmiddels is uitgekeerd. Mocht u voor het herstel van toekomstige schades gebruik wensen te maken van de schadeherstelservice kunt u dit zowel telefonisch als op uw schadeformulier kenbaar maken. Wij schakelen hen dan graag voor u in!
Duidelijke en snelle communicatie met Woongarant en een snelle afwikkeling van onze schade.
Woongarant is blind gaan varen op een schade expert die al een slecht zin had ivm de aanwezigheid van een hondje. Bouwbedrijf zegt dat het geen bouwfout is expert verzekering wel en ik zit met de ellende. voel mij nu een speelbal in plaats van een goed betalende klant.
Wij betreuren het dat u het gevoel heeft dat u niet geholpen bent. In deze hebben wij naar aanleiding van uw schademelding een expert ingeschakeld om samen met u naar de schade te kijken. Dit met als doel vaststellen of uw schade door een plotselinge en onvoorziene gebeurtenis is ontstaan dan wel door een bouw-montage- of constructiefout. Helaas heeft de expert het laatste moeten vaststellen na controle van andere tuinmuren in de buurt en een second opinion van een aannemer. Wij hebben bij u aangegeven dat schade als gevolg van een dergelijk evenement niet gedekt is onder uw verzekering. Tevens hebben wij aangegeven dat u de schade kunt melden bij de rechtsbijstandverzekering die u kan helpen met het verhalen van de schade op de aannemer. Wij kunnen uit ons dossier dan ook in het geheel niet opmaken dat de expert geen moeite heeft gedaan om uw schade goed te kunnen beoordelen dan wel dat wij niet alles hebben gedaan binnen de kaders van uw verzekering om de schade vast te kunnen stellen. Indien u toch anders van mening blijft heeft u altijd de mogelijkheid een eigen expert te benoemen. Mocht u van deze optie gebruik wensen te maken dan vernemen wij dit graag van u.
Uiteindelijk goed gekomen
Gelukkig hebben wij u uiteindelijk naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Bedankt voor uw beoordeling.
Nvt
πππππ
Fantastisch! Een 10! Ontzettend bedankt!
Alles wordt naar tevredenheid afgehandeld. Beloftes worden nagekomen. Ben zeer tevreden. Heb Woongarant al regelmatig nodig gehad.
Super om te horen dat wij u al meerdere keren naar volle tevredenheid hebben kunnen helpen. Dank u vriendelijk voor deze prachtige beoordeling!
Prima ervaring
Hartelijk dank voor deze prachtige beoordeling!
Ik vond het opmerkelijk dat mijn schade aan zonnepanelen, ongezien door de ietwat arrogante expert, niet op een rond bedrag is geschat maar tot op de cent. En twijfel dan ook de betrouwbaarheid. Gelukkig ligt dit hoofdstuk nu achter ons.
Wat jammer dat u onze betrouwbaarheid in twijfel trekt doordat uw schade niet op een geheel getal is afgerond. Het is de taak van de expert om de door u geleden schade vast te stellen. Dat de expert de schade dan ook niet heeft afgerond klopt geheel. Desalniettemin dient de expert dit ten alle tijden op een begrijpelijke en klantvriendelijke wijze te communiceren. Wij hebben klanttevredenheid hoog in het vaandel staan en zullen uw dossier dan ook met de betrokken expert evalueren en streven er naar u bij een onverhoopte toekomstige schade beter van dienst te zijn.
zie hierboven, keurig geholpen uitbetaling iets later dan beloofd.
Bedankt voor uw mooie beoordeling en opbouwende kritiek. Wij gaan het in het vervolg proberen nog sneller te regelen :-)
Schadeafhandeling was traag en omslachtig
Bedankt voor uw beoordeling. Wat jammer dat u de afwikkeling van de schade niet als voortvarend heeft ervaren. Uit ons dossier maken wij op dat wij steeds binnen 5 werkdagen (onze behandeltermijn) na ontvangst van uw schadestukken hebben gereageerd. Wel zien wij dat wij per abuis om stukken hebben gevraagd waarvan u reeds had aangeven deze niet in uw bezit te hebben. Wij betreuren het ten zeerste dat uw schadeafwikkeling hierdoor langer heeft geduurd en zullen uw dossier dan ook nog even met de betrokkenen evalueren. Wij streven er naar uw schade in een toekomstig geval sneller te regelen.
Laan van Zuid Hoorn 51
2289 DC Rijswijk
Woongarant staat garant voor onafhankelijke, kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. De opgebouwde expertise stelt ons in staat om excellente producten en diensten te bedenken, te selecteren en te ontwikkelen.
• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch β iedere stem telt.