Bedankt!
Een zeer service gerichte organisatie met open oog en oor voor de belangen van de client. Een fijne belevenis met Woongarant zaken te doen. Wij zullen onze ervaringen zeker met anderen delen. Het cijfer 10 is hier op zijn plaats.
Wat ontzettend vriendelijk van u dat u ons zo'n mooie beoordeling geeft. Wij hebben u heel graag geholpen en zijn blij dat u dat als zo prettig ervaren heeft. Heel hartelijk dank dat u ons dit op deze manier terugkoppelt, dit waarderen wij enorm.
Per e-mail prima het werkte
schademelding makkelijk in te dienen en ook de verwerking is naar tevredenheid afgehandeld.
Prima.
Heel hartelijk bedankt!
Zie omschrijving bij begeleiding.
Prima verzekering met persoonlijk contact
simpel online declareren en snelle afhandeling en uitbetaling.
Bedankt voor deze SUPER beoordeling, hier worden we heel blij van :-)
Ging om scherm telefoon, echt sprake van begeleiding is er niet geweest. Wel duidelijk geïnformeerd over welke informatie nodig was voor een goede en vlotte afhandeling. Alles werd mij goed duidelijk gemaakt.
Alles werd snel en voor ons gemakkelijk en netjes afgehandeld. Erg fijn
Wow!!! Een tien!! Wat een prachtige beoordeling, en vooral fijn om te horen dat u zo tevreden bent. Heel hartelijk dank.
To the point zaak afhandeling.
Wat fijn om te horen dat we uw schade naar tevredenheid hebben kunnen afwikkelen. Bedankt voor de mooie beoordeling!
Nvt
Positief. Zie bovenstaande. NB Ik kwam op een verzekeringspolis nog jullie oude nummer tegen. Ik moest even zoeken naar het huidige nummer. Misschien zou dit nog verbeterd kunnen worden.
Hartelijk dank voor uw beoordeling en de nuttige tip. Wij gaan bekijken hoe we kunnen zorgen dat ons schadenummer beter te vinden is.
Ik ben heel erg tevreden.
Goed om te horen! Bedankt voor uw beoordeling!
Duidelijke uitleg over hoe te handelen. Zeer tevreden
Alles prima en eenvoudig afgehandeld
ik ben blij dat het zo soepel is gegaan
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons deze mooie beoordeling te geven. Hier zijn we heel blij mee!
Zie het bovenstaande.
Wat fijn! Een tien! Hier worden we gewoon een beetje stil van :-) Heel hartelijk dank voor uw mooie beoordeling.
Evenals een voorafgaande schade, die ik zelf heb moeten betalen, werd moeilijk gedaan over de vergeoding van de schade. Bovendien was de doorlooptijd van de schade meer dan 3 weken. De waterleidingbreuk was te voorzien geweest. Er zou gebrek aan onderhoud zijn in een oud huis. Het huis is van 2005 en de in het zicht zijnde koppelingen waren vervangen op eigen kosten. Nu zat er een breuk in een leiding in (achter) een muur. Het is duidelijk dat het ondoenlijk is om alle koppelingen te vervangen in de muren. Zeker niet na 12-13 jaar bewoning. Je mag verwachten dat leidingen en muren langer meegaan.
Bedankt voor uw beoordeling. Naar aanleiding hiervan hebben wij uw schadedossier bekeken. Wij zien dat wij direct bij aanvang van de schade onze schadeherstelservice hebben ingeschakeld. Hier ontvingen wij enkele dagen later een offerte voor herstel van. Deze is goedgekeurd en enkele weken later is uw schade volledig hersteld. Wij kunnen daarom niet uit ons dossier opmaken waarom u zo ontevreden bent. Mochten wij nog iets voor u kunnen betekenen dan vernemen wij dit graag van u.
Heel veel begrip en empathie ervaren tijdens onze schademelding
Wow!! Een tien!! Ontzettend bedankt voor deze beoordeling, wij hebben u uiteraard heel graag geholpen en zijn blij om te zien dat u onze dienstverlening zo waardeert.
zoals boven beoordeeld: snel, vriendelijk en makkelijk
Bedankt voor uw mooie beoordeling! Wij stellen het enorm op prijs dat u ons laat weten dat u zo tevreden bent!
Fantastisch! Wat fijn om te zien dat u zo tevreden bent!
als je woongarant echt
Bedankt voor uw mooie beoordeling!
Laan van Zuid Hoorn 51
2289 DC Rijswijk
Woongarant staat garant voor onafhankelijke, kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. De opgebouwde expertise stelt ons in staat om excellente producten en diensten te bedenken, te selecteren en te ontwikkelen.