Goede afhandeling met vriendelijke medewerkers. Gelukking nog aandacht voor de praktijk en niet enkel invul- en afvinklijsten.
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling.
Klant vriendelijk, snel zijn met het afhandeling van schadezaken, telefonisch makkelijk te bereiken en de wensen van de verzekerden worden serieus genomen. Blijf a.u.b.. zo doorgaan. Met vriendelijke groeten Semsi Solmaz
Bedankt voor deze prachtige beoordeling en uw vriendelijke woorden. Wij zijn blij dat wij u naar tevredenheid hebben kunnen helpen!
Prima!
Bedankt!
Veel mailwisseling voordat er duidelijk was wat wij moesten doen
Na 2keer bellen duidelijkheid
Prima service, snelle reactie, goede afwikkeling.
Fantastisch, een tien! Heel hartelijk dank! Wij vinden het heel fijn om te zien dat we u zo goed hebben kunnen helpen.
snelle en duidelijke afhandeling
Bedankt!
Super service!
Prettig, snel!
Fijn dat u zo tevreden bent! Bedankt dat u de moeite heeft genomen om ons deze mooie beoordeling te geven.
Vreselijk lastig.
Bedankt voor uw beoordeling. Wij betreuren het dat u de schadeafwikkeling als lastig heeft ervaren. Wij zullen nagaan of wij hier verbeteringen in kunnen maken en hopen u bij een onverhoopte toekomstige schade beter van dienst te kunnen zijn.
Schade doorgegeven en binnen 1 week afgehandeld. Super gedaan!
Hartelijk dank voor uw compliment en de mooie beoordeling!
Standpunt Woongarant werd snel en duidelijk gecommuniceerd
Het was goed snel en gemakkelijk
Het vinden van hoe en waar er gedeclareerd kan worden moet grondig worden aangepakt
Bedankt voor uw reactie. Wij zijn verheugd u te kunnen berichten dat wij inmiddels naast de mogelijkheid om de schade telefonisch en via de website te melden, ook de mogelijkheid bieden om de schade via onze app te claimen. Deze kunt u downloaden in de app-of playstore. Mocht u in de toekomst onverhoopt problemen ondervinden kunt u altijd even telefonisch contact met ons opnemen. Onze medewerkers helpen u dan graag verder!
Goede opvolging
Snelle reactie afhandeling en vraagstelling voor meer informatie
Zie bovenstaand. Prima dus.
Fijn dat alles zo soepel verlopen is en dat u ons hier zo'n mooie beoordeling voor geeft. Hartelijk dank!
Fijne ervaring
Hartelijk dank voor deze prachtige beoordeling, hier worden we heel blij van :-) !!!
perfect geregeld, ik heb er geen omkijken naar gehad. duidelijke correspondentie
Dat is leuk om te horen! Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling!
Goede en duidelijke communicatie, de afhandeling is zeer prettig verlopen.
Goed om te horen dat u zo tevreden bent! Bedankt voor deze mooie beoordeling!
👍🏻
Hartelijk dank!
Dit was mijn eerste ervaring . Heel positief
Een tien! Hoera! Wat fijn dat u zo tevreden bent, daar doen we het natuurlijk voor!
Snelle en efficiënte schade-afwikkeling.
Heel makkelijk per email toelichting
Prima, er zat wel een max aan het aantal documenten dat toegevoegd kon worden aan de melding. Daardoor diverse stukken moeten samenvoegen.
Bedankt voor deze mooie beoordeling.
Laan van Zuid Hoorn 51
2289 DC Rijswijk
Woongarant staat garant voor onafhankelijke, kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. De opgebouwde expertise stelt ons in staat om excellente producten en diensten te bedenken, te selecteren en te ontwikkelen.