Het is naar tevredenheid afgehandeld.
Bedankt voor uw mooie beoordeling!
geen
Ik zou WoonGarant ook zeer aanbevelen. Ze zijn snel met reageren en erg behulpzaam.
Wat super om te horen dat u zo tevreden bent. Heel hartelijk dank voor de mooie beoordeling en uw lovende woorden!
Goede ervaring geen rede om bij jullie weg te gaan.
Wow! Een tien! Heel hartelijk bedankt!
Gewoon prima
In alle jaren is dit de 1e keer dat ik gebruik heb moeten maken van mijn verzekering. Wat voor mij vervelend was dat de feestdagen gedurende de afhandeling er tussen zaten. Verder goed begeleid.
Wat fijn dat u ons, ondanks de kleine vertraging door de feestdagen, toch zo'n mooie beoordeling geeft. Hartelijk dank daarvoor!
prima, de afhandeling van de melding was snel in werking, meeste tijd kostte de planning voor schadeherstel
Bedankt voor uw positieve beoordeling!
Fijne begeleiding, wisten wat we moesten doen. Nadat schade expert was geweest heeft het wel lang geduurd tot uitsluitsel van schadevergoeding of niet. Hierdoor konden we niet starten aan het opnieuw betegelen van de douche. Na zelf paar keer te hebben gebeld kregen we eindelijk het verlossende woord. Na mijn inziens had dit wel sneller gekund.
Het schadeformulier werd 2x naar het verkeerde email adres gestuurd, dat heeft de afhandeling wat vertraagd.
Ziervridelijk goed geholpen voor mij een 10
Helder
Nvt
Netjes en snel afgehandeld
Dank u vriendelijk voor deze mooie beoordeling!
Duidelijke communicatie.
De schade is geregeld maar ik hoop dat als het nog eens nodig zou zijn (wat ik niet hoop ) het wat sneller voor elkaar komt. Het expertise rapport zou ik nog graag ontvangen .
Bedankt dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling te geven. Uit ons dossier blijkt dat er enige tijd tussen de ontvangst van de schadestukken heeft gezeten en de ontvangst van het expertiserapport. De reden hiertoe was dat de afspraak met de benadeelde niet eerder kon plaatsvinden. Wij kunnen ons echter goed voorstellen dat u dit als langdurig heeft ervaren. Onze communicatie hieromtrent hebben wij dan ook aangepast. Het expertiserapport zullen wij u ter volledigheid nog per mail toesturen.
Prima, geen op- of aanmerkingen. Snelle afhandeling.
Wat fijn om te horen dat wij u naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Bedankt voor de mooie beoordeling.
Best wel snelle afwikkeling met schade
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons deze mooie beoordeling te geven!
Dhr. Wout Snel heeft mij in het schadetraject, zowel telefonisch als digitaal, zeer klantvriendelijk geinformeerd en begeleid, hulpvaardig en geruststellend met mij meegedacht en geadviseerd, afgestemd op mijn persoonlijke situatie. De afhandeling verliep zeer vlot. Ik heb hem een lovende mail gezonden en mijn waardering en complimenten daarin geuit.
Duidelijk hoe de schade in te dienen, wanneer er nog (bewijs) stukken missen krijg je dat duidelijk via de mail door.
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling!
Zie boven
Prima en vlotte communicatie. Ook direct duidelijk.
Prima geregeld
begeleiding?? mailwisseling
zeer snelle en correcte afhandeling
Laan van Zuid Hoorn 51
2289 DC Rijswijk
Woongarant staat garant voor onafhankelijke, kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. De opgebouwde expertise stelt ons in staat om excellente producten en diensten te bedenken, te selecteren en te ontwikkelen.