Prima verlopen
Professioneel en toch ook vriendelijk.
Snel en duidelijk!
Geen slechte ervaring gehad dus ben positief.
Alleen emailcontact , snel antwoord
Deze schadeafhandeling ging snel en doeltreffend.
Duidelijke emails met stappen die ik moest ondernemen.
Duidelijk en behulpzaam.
Super snel geregeld! Erg blij met de service.
Prima: goed bereikbaar, goede toelichting op gang van zaken en wat te doen. En goede ervaring met RW repair als aansturing van de herstelacties.
Op zich is het uiteindelijk geregeld, alleen vind ik het heel vervelend dat ik dus verkeerd ben geinformeerd. IK wilde gezienste schade bedrag mijn no-claim niet op het spel zetten, want dat kostte mij meer dan het schade bedrag. N ADE ontvangen mail heb ik mijn ongenoegen per mail uitgesproken en heb aangegeven dat ik desnoods de schade achteraf zelf betaal mocht de verzekeraar van de tegenpartij niet gevonden worden. Dat kon dus niet en regels waren regels. Het ging in dit geval om iemand uit het buitenland die een huurauto bestuurde en de huurmaatschappi wilde geen gegevens verstrekken
Bedankt dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling te geven. In de basis geldt dat wanneer er sprake is van een WA schade of een niet verhaalbare casco schade dat deze ten laste komt van uw no-claim. Uit uw reactie maken wij op dat u niet goed bent geïnformeerd over de gevolgen die onderhavige schadeclaim voor uw no-claim zou hebben. Tevens hebben wij geconstateerd dat er niet goed met u is meegedacht over de verschillende mogelijkheden die er waren om de schade op een voor u zo prettig mogelijke manier af te wikkelen. Wij betreuren dit ten zeerste en bieden u hiervoor onze welgemeende excuses aan. Wij zullen uw dossier bij de schadebehandelaars onder de aandacht brengen om dit in het vervolg direct duidelijk aan te geven.
Fijn dat de schade zonder teveel gedoe afgehandeld is.
X
De schade aan mijn laptop werd snel en correct afgehandeld, helaas duurde de reparatie zelf wel erg lang (bijna twee maanden) maar is wel perfect uitgevoerd.
Ervaringen zijn goed , helder en duidelijk.
goed, aardig en kundig personeel. goed berijkbaar.
Netjes opgelost.
Erg snel en vriendelijk geholpen door Woongarant. Suggestie is om eerder bereikbaar te zijn (8uur ipv 9uur).
Het ging om mijn 1e schade, hopelijk de laatste. Maar de ervaring was ronduit prima!
Schadeafhandeling onvoldoende vanwege procedure en duur. Verder geen opmerkingen.
Wat jammer dat u niet tevreden bent over de behandeling van uw schade en de behandeling te lang vond duren. Wij hebben uw dossier bekeken en gecontroleerd of wij alle zorgvuldigheid in acht hebben genomen die wij normaliter in acht nemen. Gebleken is dat wij vanwege een discrepantie in de schadestukken aanvullende informatie bij u hebben moeten opvragen. Na ontvangst van de informatie hebben wij u nog om informatie gevraagd die wij, zoals u terecht stelt, eerder hadden kunnen stellen. Per abuis is dit niet gebeurd. Wij betreuren het dat u hierdoor van mening bent dat de schade niet voortvarend is afgewikkeld. Het spijt ons dat u dit zo ervaren heeft. Wij zullen uw dossier intern evalueren en hopen dan ook oprecht u bij een volgende schade beter van dienst te kunnen zijn.
Gewoon top!
Zie boven
Laan van Zuid Hoorn 51
2289 DC Rijswijk
Woongarant staat garant voor onafhankelijke, kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. De opgebouwde expertise stelt ons in staat om excellente producten en diensten te bedenken, te selecteren en te ontwikkelen.