Super ik ben blij met de snelle afhandeling!!
Klant onvriendelijke en duurt allemaal veel te lang weing tot geen terugkoppeling
Bedank dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling te schrijven. Wij zijn erg geschrokken van uw bericht en kunnen ons hier ook niet in herkennen. Wij hebben klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan en verwachten dit ook van onze medewerkers. Wij hebben uw dossier ook met de medewerker die u heeft gesproken geëvalueerd en zij heeft juist getracht boven water te krijgen waarom uw dossier nog niet was afgewikkeld. Zoals ook telefonisch aan u is vermeld waren er bepaalde onderdelen nog in bestelling. Om deze reden kon er alleen deelherstel plaatsvinden. Omwille van de voortgang van uw dossier hebben wij uw boedelschade in de tussentijd afgehandeld. Het verdere herstel van uw woning is vandaag uitgevoerd. Wij kunnen ons voorstellen dat u de schade zo snel mogelijk hersteld had willen hebben maar hopen op uw begrip voor het feit dat niet alle onderdelen op voorraad waren.
Zeer goed geholpen
Prima, afgehandeld zoals je dat als klant wenst.
Duidelijk en behoorlijk snel alles afgehandeld.
pratende met vrienden en collega's kwam ik er achter dat andere verzekeraars veel flexibeler zijn in de afwikkeling Ik heb voor het eerst in mijn leven iets gedeclareerd. Het betrof een ipad. Naar nu blijkt wordt het scherm van een ipad nooit gerepareerd maar opgestuurd naar Apple en vervangen. Interpolis keert in een vergelijkbare situatie bij een ipad van slechts enkele weken oud het aanschaf bedrag direct uit. Ik heb dus geen slechte ervaring met Woongarant, maar zou het om bovenstaande reden ook niet aanbevelen.
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij kunnen ons goed voorstellen dat een directe schadeuitkering wenselijk is. Uiteraard hanteren wij deze werkwijze ook in situaties waarbij direct duidelijk is dat reparatie niet mogelijk of economisch verantwoord is. Alleen bij herstelbare schades hanteren wij deze werkwijze niet. In uw geval leek de schade aanvankelijk reparabel. Helaas bleek dit uiteindelijk toch niet het geval.
Zeer goede ervaring
Prima geholpen en afgehandeld.
Goed, snel en kundig.
1. The response from the team was awesome. 2. Step by step process was explain on phone calls and by emails. 3.Just sorry to say, but they forget to check the email of claim filling provide by me and after calling it was taken ahead(after 1 week), but that was not a big deal. Apart from it everything well smooth. I would recommend Woongrant to others its a very nice company. Regards, N Morekar
Weet niet of ik representatief ben omdat ik jullie altijd aanbeveel bij onze klanten. Maar service die ik zelf ervaar is ook prima, dus fijn om dat te merken. Dan kan ik mijn klanten ook met een goed gevoel doorverwijzen en adviseren.
Algemene ervaring met Woongarant is positief!
Zie opmerkingen bij bovenstaande toelichting.
Bedankt voor uw beoordeling. Uiteraard kunnen wij ons goed voorstellen dat u andere verwachtingen had in deze. Wij hopen dat wij uw schade alsnog naar tevredenheid hebben afgewikkeld.
Zelf schadebedrijf ingeschakeld.
Wat jammer dat u niet tevreden bent over de afwikkeling van de schade. Helaas kunnen wij uit uw dossier niet opmaken dat zaken niet goed zijn gegaan. Wij zouden het op prijs stellen als u ons hier een nadere toelichting op zou kunnen geven zodat wij dit nader kunnen beoordelen.
Mijn schade volledig vergoed en het geld binnen een paar dagen op de rekening. Precies wat je wilt van een verzekering. Helemaal fijn.
Keurig begeleid met het aanmelden en ben op de hoogte gehouden van de status. Hele klantvriendelijke benadering en geinteresseerd naar client.
Ik ben prettig te woord gestaan en geholpen.
Prima en makkelijk om schade te melden en
Men denkt te kort door de bocht.
Bedankt voor uw beoordeling. Naar aanleiding hiervan hebben wij bij de reparateur nagevraagd of het mogelijk is dat er meer schade is ontstaan door de klap. De reparateur geeft aan dat dit niet aannemelijk is. Helaas kunnen wij u in deze dan ook niet beter van dienst zijn.
Prima geregeld. Snelle afhandeling en klantgericht.
Goede begeleiding en afhandeling
Gewoon helemaal prima!
Laan van Zuid Hoorn 51
2289 DC Rijswijk
Woongarant staat garant voor onafhankelijke, kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. De opgebouwde expertise stelt ons in staat om excellente producten en diensten te bedenken, te selecteren en te ontwikkelen.