Via de telefoon uitleg gehad over de procedure. En over de mail de afwikkeling. Handig dat je het schadeformulier met een druk op de knop kan versturen.
Kijk! Hier worden we heel blij van. Leuk om te lezen en bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons te beoordelen. Veel geluk voor in de toekomst ;-)
Heel goed en netjes
Vriendelijk bedankt!
Bedankt voor de positieve beoordeling!
Telefoonscherm van mijn 2 maand oude telefoon gebarsten. Aan de verzekering opgegeven, binnen 2-3 dagen claim in behandeling genomen. Geld voorgeschoten voor het scherm te laten repareren en binnen 4-5 werkdagen het geld op de rekening geschreven. Kortom top service! Ik zou deze verzekering aan iedereen willen aanraden. Ben hier erg blij mee!
Wat onwijs leuk om te lezen dat u de Woongarant verzekeringen bij iedereen zou willen aanraden! Bedankt voor de beoordeling. Nog fijner dat alles zo vlot is gegaan en uw telefoon weer als nieuw is.
Accurate afhandeling schade,snelle reactie via mail en zelfs een reminder omde schadefactuur niet vergeten op testuren.
Goed om te horen dat de afhandeling zo vlekkeloos is verlopen en bedankt voor deze positieve beoordeling.
Goed geholpen! Op alle vragen kreeg ik steeds keurig antwoord. Naar de schadepartij toe alles hoe afgehandeld. Top Mvg Ageeth Mol
Dat klinkt heel positief! Veel geluk toegewenst vanuit Woongarant!
Prima ervaring
Bedankt voor de positieve beoordeling!
Goede service en snelle afhandeling
Snelle afhandeling en goede service, dit klinkt heel goed! Bedankt voor de positieve beoordeling.
Beroep gedaan op mijn inboedelverzekering. Werd snel en professioneel geholpen. Alles was binnen 1 week geregeld.
Erg fijn om te horen dat de afhandeling zo prettig is verlopen! Veel geluk toegewenst.
Ik heb een melding gemaakt, snelle afhandeling en fijne medewerkers! Voelde me geen nummer en afspraken werden nagekomen. TOP!
Na indienen schade kreeg ik snel een duidelijke reactie met de informatie die nog nodig was. Nadat ik deze had verkregen en verzonden kwam ook zeer snel de reactie dat alles in behandeling was genomen. Wederom snel de bevestiging van uitbetaling, en binnen de gestelde termijn die genoemd was stond het geld op de rekening. Prima service, exact zoals iemand hoopt dat de afhandeling verloopt
Prettig contact, snelle afhandeling
Gewoon heel goed geholpen zonder veel gedoe
prima snel alles afgehandeld.
Nadat ik een mail heb gestuurd met mijn schade ontving ik al heel snel een mailtje met missende gegevens wat ik nog aan moest leveren. Dat heb ik gedaan en snel daarna ontving ik een mail met de uitslag, er stond in de mail dat het geld binnen 5 werkdagen op de rekening zou staan, en het stond er gelijk de volgende dag al op. Kortom een duidelijke en snelle afhandeling, fijn!
Geen direct contact gehad. Online afspraak maken is prima. De iPhone app is wel aan vervanging toe
Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling te geven. Wij hechten hier veel waarde aan. Wij zijn dan ook verheugd u te kunnen berichten dat wij momenteel bezig zijn om de app te updaten.
Mijn ervaring is heel positief te noemen.
Yes! Daar doen we het voor!!!
Fijn zoals alles opgepakt is en goede communicatie.
Bedankt voor deze goede beoordeling! En vooral heel prettig dat alles zo vlot verlopen is,
Goede service en snelle reacties
Bedankt! Fijn dat de service zo goed was.
Netjes te woord gestaan aan de telefoon. Snelle reactie via de mail en een super service! Ronduit tevreden klant!
Yes! Daar doen we het voor. Bedankt voor deze positieve beoordeling en veel geluk toegewenst.
Na het melden van mijn schade werd ik erg snel geïnformeerd. De afhandeling was erg netjes en ook zeer vlot. Zéér tevreden!
Wat fijn dat uw schade zo snel is afgehandeld en bedankt dat u de tijd heeft genomen ons zo'n leuke beoordeling te geven ;-)!
Snel antwoord en snel geregeld
Bedankt voor de goede beoordeling!
Prima geholpen, zeer vriendelijk en behulpzaam. Afhandeling zeer vlot en zonder problemen.
Prettig dat alles zo vlot en probleemloos is verlopen! Veel geluk toegewenst,
Snel duidelijk
Bedankt voor de goede beoordeling!
snelle correcte afhandeling van mijn zaak. begripvol en goede communicatie
Wat fijn dat wij u zo goed hebben kunnen helpen! Bedankt dat u even de tijd heeft genomen om ons zo positief te beoordelen.
Laan van Zuid Hoorn 51
2289 DC Rijswijk
Woongarant staat garant voor onafhankelijke, kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. De opgebouwde expertise stelt ons in staat om excellente producten en diensten te bedenken, te selecteren en te ontwikkelen.