Goede snelle service
Ik verwachte niet dat het zo snel wordt geregeld. Na een paar dagen had ik al een gerepareerde smartfon binnen. Ook de reperateur hebben ze zelf geregeld
Tot nu toe echt top, snel geregeld en prima afhandeling!
Zeer snelle schade afwikkeling
Snelle afhandeling van de schade.
De afhandeling van de schade verliep snel, zonder gedoe. Heel blij met de diensten van woongarant
Goed geholpen duidelijke uitleg
Fijne samenwerking
Geen enkel punt voor kritiek. Uitstekend afgehandeld.
Een stormschade aan mijn schoorsteen meldde ik aan Woongarant, voorzien van een offerte voor de reparatie en foto's. Zonder omhaal gaf Woongarant toestemming voor het herstel. Deze organisatie heeft vertrouwen duidelijk hoog in het vaandel staan. Fijn dat dit in de huidige tijd nog kan. Compliment!
Contact was prima en gelukkig telefonisch (bij sommige bedrijven is het niet meer mogelijk om telefonisch contact te hebben, voor mij reden om dan meteen over te stappen).
Snel tot de kern komen bij 1e contact
gewoon perfect ! kan niet beter makkelijke website super goede afhandeling
Ik ben vriendelijk geholpen, kreeg goede uitleg en alles was snel afgewikkeld
Na via verzekeringsagent contact opgenomen te hebben over wateroverlast, kon ik online schadeformulier invullen met een opgave van de schade. Al vrij snel kreeg ik door dat ik de schade conform de offerte kon laten herstellen. Is gebeurd en na het versturen van de factuur is de vergoeding van de schade binnen een week op mijn rekening gestort.
Goed. Ik snap alleen niet waarom u in de aanhef de naam van mijn man (meneer Schoelink) gebruikt, terwijl ik de verzekering afsloot, de schade meldde en de rekening betaalde.
Bedankt voor uw mooie cijfers. Wij kunnen ons voorstellen dat u zich afvraagt waarom de tenaamstelling van uw man is aangehouden terwijl alle communicatie met u is verlopen. Wij hebben de tenaamstelling direct aangepast naar uw beider namen en bieden onze welgemeende excuses voor de miscommunicatie.
Door het persoonlijk contact zeer snel afgehandeld.
Snelle afwikkeling, heel positief
Snel geholpen en prima service
Lekkage gehad en heel mn vloer naar de knoppen. Met woongarant gebeld, komt goed mevrouw, schadeformulier invullen en dan gaan we het regelen. Er kwam een schadeexpert kijken en die was 10 min binnen en zei: lijkt me duidelijk. 5 dagen later het volledige bedrag op mn rekening om de vloer te vervangen. Geen streken, gewoon supernetjes geregeld.
Afhandeling duurde bij mij thuis wat langer, omdat de glaszetter niet eerder kon. Hier speelde woongarant zeer flexibel mee om, eenmaal alles gerepareerd werd alles vrijwel direct vergoed.
Zeer snelle totale afhankelijk van de schadeclaim!
Vriendelijk goed luisterend En snel opgelost
Goede service, helaas wat miscommunicatie gehad tussen woongarant en monteur. Verder alles keurig afgehandeld
Wat fijn om te zien dat u ondanks de miscommunicatie toch zo tevreden bent! Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling.
Laan van Zuid Hoorn 51
2289 DC Rijswijk
Woongarant staat garant voor onafhankelijke, kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. De opgebouwde expertise stelt ons in staat om excellente producten en diensten te bedenken, te selecteren en te ontwikkelen.