Tussen het indienen en de bevestiging dat het afgehandeld is heb ik, noch de andere partij, ook maar iets gehoord over de voortgang.
Je wordt snel geholpen bij een schade melding. Wat erg jammer is, is dat als je gang onder water loopt en je zeil kapot is, je maar 18€ vergoeding krijgt. Ik snap dat zeil van ongeveer 10 jaar een andere waarde heeft. Maar voor 18€ heb je geen nieuw zeil liggen. Je betaalt wel elke maand premie. Het zeil was zelfs na deze periode nog erg goed en netjes. 18€ is natuurlijk een schijntje voor een verzekeringsmaatschappij.
Wij begrijpen dat u teleurgesteld bent nu u 30% restwaarde vergoed heeft gekregen en hier geen nieuw zeil voor kunt aanschaffen. Op uw inboedelverzekering is echter de nieuwwaarde regeling van toepassing zolang de desbetreffende inboedel nog meer dan 40% van de nieuwwaarde waard is. Wij kunnen u daarom helaas geen aanvullende vergoeding in het vooruitzicht stellen.
Verschillende contactpersonen, kreeg het gevoel dat op elke stuiver gelet werd. Heb het er maar bij gelaten omdat de werknemer van woongarant stug en nors reageerde als ik om uitleg vroeg en zelfs begon te zuchten op een gegeven moment. Erg flauw!
Wij hebben klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan en verwachten dit ook van onze medewerkers. Wij zien dat uw schade telefonisch is afgehandeld om u sneller van dienst te kunnen zijn. Wij schrikken echter van de wijze waarop dit op u is overgekomen en nemen telefonisch nog even contact met u op persoonlijk excuses aan u aan te bieden.
Prima contact...Behulpzaam en vriendelijk...
Vriendelijk bedankt voor deze mooie beoordeling! Veel geluk toegewenst!
We zijn prima geholpen, het is erg makkelijk omdat na de melding van de schade alles middel mail afgehandeld kan worden.
Lang leve het digitale tijdperk! Bedankt dat u dit met ons deelt ;-)
Als nieuwe klant Ben ik wel tevreden alhoewel de tussenpersoon (hypotheker ) wel wat meer inzet had mogen tonen
Contact via mail verliep vlot en er werd snel gereageerd. De schade melden via de site ging ook makkelijk. Tip: ik wist niet dat Woongarant mee zou denken met aanschaf van energiezuinige apparaten. Nu hadden we al een nieuwe droger gekocht. Ik denk dat veel mensen dit niet weten.
Goed, schade snel vergoed
Vriendelijk bedankt voor de positieve beoordeling!
Schade is snel en correct afgehandeld
Snel en correct, dat is een hele prettige combinatie ;-)! Veel geluk toegewenst en bedankt voor de positieve beoordeling.
Prompt, voorkomend, coulant, meedenkend en professionele afhandeling.
Vriendelijk bedankt voor dit mooie compliment!
Goede service en snelle uitbetaling
Heel prettig om te horen! Wij wensen u veel geluk toe voor de toekomst ;-).
Ik heb contact met jullie gezocht of ik voor een bepaalde schade verzekerd was. Ik heb direct antwoord gekregen, ik heb mijn schade laten repareren, alle facturen en gegevens naar jullie doorgestuurd en een aantal dagen later stond het geld op mijn rekening. Helemaal top!
Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring met Woongarant! En vooral fijn dat de schade verholpen is ;-)!
eerste keer schade melden / afhandelen duidelijk via de mail
Vriendelijk bedankt!
zie hierboven
Yes, een 10! Dat is een mooi compliment! Bedankt hiervoor.
De schade is snel en adequaat afgehandeld. Alle afspraken zijn prima nagekomen.
Hartelijk dank dat u dit met ons deelt. Veel geluk toegewenst!
Ik ben tevrede om snel te reagere op mijn chade
Alles goed en snel geregeld. Als extra werd ik zelfs gelijk gebeld toen bleek dat ik bij een ander herstelbedrijf voor een nieuwe ruit goedkoper uit zou zijn. Dat vind ik meedenken!
De schade is zonder gedoe keurig behandeld en afgewerkt.
Goede vriendelijke medewerker die met je meedenken over de afhandeling. (het was druk op dat tijdstip en zelf maken en rekeningen indienen bij een expert was sneller dan bedrijven te gebruiken waarbij de rekening rechtstreeks kon gaan)
Na een miscommunicatie met de afhandeling van het papierwerk met het autoglas bedrijf, is alles netjes afgerond
Na schade te hebben gehad is dit goed en snel opgelost
Prima en snelle afhandeling van de gemelde schade, vlotte betaling.
Tv kapot gegaan, super snel reactie en alles snel geregeld. Ook het geld was precies zoals ze hadden aangegeven in paar werkdagen over gemaakt.
Onze schade is snel en zeer correct afgehandeld.
Laan van Zuid Hoorn 51
2289 DC Rijswijk
Woongarant staat garant voor onafhankelijke, kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. De opgebouwde expertise stelt ons in staat om excellente producten en diensten te bedenken, te selecteren en te ontwikkelen.