Goed en snel in korte tijd
Goed én snel! Yes! Dat klinkt goed. Vriendelijk bedankt dat u dit met ons wilde delen.
Een super snelle afwikkeling van de veroorzaakte schade. Vriendelijke mensen aan de telefoon.
Hartelijk dank voor uw review. En vooral erg fijn van de snelle afwikkeling! Veel geluk toegewenst :-)
Netjes en vlot afgehandeld.
Netjes én vlot! Dat klinkt als een fijne combinatie. Bedankt voor het delen en veel geluk toegewenst.
Snelle reactie ontvangen en ik was iets vergeten te mailen en dan bellen ze gewoon. Top. Uiteraard was de schade groter dan het uitgekeerde bedrag. Maar dat komt o.a. door eigen risico bedrag. Verder alles prima geregeld
Hartelijk bedankt voor uw positieve beoordeling! Veel geluk toegewenst.
Blikseminslag gehad en de tv was stuk. Snel geholpen. Dus zeer te vrede.
Wat naar zeg, hopelijk kunt u nu weer zorgeloos TV kijken! Vriendelijk bedankt voor de positieve beoordeling.
zie eerste zin , wel tip , doorsturen van info was wel een probleem via het formulier
Goedemorgen, Het webformulier wat jullie gebruiken om meldingen aan te maken is veroudert, werkt niet lekker op een mobiel en accepteert geen grote plaatjes. Deze kunnen enkel via mail verstuurd worden. Verdere afhandeling was wel correct en snel.
Goed aan de balie geholpen en uitleg gehad wat ze gingen doen aan de schade
Vriendelijk bedankt voor uw review!
Snelle reacties op mails en offertes tbv schade afhandeling
Bedankt voor de positieve beoordeling en fijn om te horen dat de afhandeling zo vlot is gegaan!
Kostte geen enkele moeite om de schade te verhalen op de tegenpartij, die met een fiets tegen onze auto reed, alles vlot verlopen. Voor ons geen nadelige financiële gevolgen gelukkig
Wat fijn dat de afhandeling zo vlot is verlopen en de schade is verholpen! Bedankt voor de positieve beoordeling.
Waterschade met laptop ,prima afgehandeld . Top !!!
Bedankt voor deze positieve beoordeling!
Goed bereikbaar
Fijn om te horen, bedankt dat u dit met ons deelt!
Het verloop vond ik positief. Een telefoontje Een link Bevestiging dag het ontvangen was. Nog wat aanvullende gegevens toe gestuurd. En toen kreeg ik goedkeuring.
Bedankt voor deze uitgebreide beoordeling! Goed om te horen dat het verloop zo positief was.
Helaas voor het eerst schaden moeten declareren. De medewerker vroeg na het indienen de onderliggende stukken en binnen korte tijd was het verzoek afgehandeld. De uitbetaling na toekenning vond erg snel plaats.
Bedankt voor uw positieve beoordeling en heel prettig om te horen dat de toekenning en uitbetaling zo vlot is gegaan.
Het is een beetje lastig om de aangifte online te doen door alle vragen en documenten die erbij gevraagd worden, maar als het dossier er eenmaal is, wordt de behandeling daarvan makkelijker.
Schademelding werd zeer zorgvuldig en snel opgenomen. Door ziekteproces moeder kwam ik niet aan afhandeling toe en kreeg een correcte reminder. Hierna snel ingediend en begripsvolle afhandeling, waarvoor dank
Dat klinkt als een zeer nare situatie voor u. Wel heel fijn dat de medewerkers waar u mee in contact bent geweest begripvol waren, veel sterkte toegewenst!
Goed, fijne medewerkers die alles goed duidelijk maken. De enige vertraging in het traject kwam doordat ik een e-mail niet helemaal goed las en de opmerking erin niet had gezien. Dat was niet helemaal duidelijk maar alsnog geen probleem.
Bedankt voor deze prachtige 10 en de uitgebreide beoordeling! Veel geluk toegewenst.
Netjes en snelle afhandeling na schade tv door een van de kinderen.
Hopelijk kunt u weer fijn TV kijken! Bedankt voor het delen.
Heel snel geholpen.. dat is wat iedereen wilt.
Yes, dat klinkt goed! Bedankt voor het delen van uw ervaring met Woongarant.
contact via de mail gehad een paar keer. snelle reactie en duidelijk taal gebruik
Snel en duidelijk, een gouden combinatie! Bedankt voor het delen van uw ervaring met Woongarant.
Goede service, snelle afhandeling
Bedankt voor uw positieve beoordeling!
Goed en snel geholpen. Doen wat je mag verwachten als je schade hebt. Voldoet dus aan de verwachtingen.
Fijn dat wij aan uw verwachtingen van een goede verzekeraar voldoen! Veel geluk toegewenst voor in de toekomst.
Netjes te woord gestaan, snelle afhandeling.
Netjes & snel, klinkt als een fijne combinatie. Bedankt voor het delen van uw ervaring met Woongarant!
Communicatie verliep zowel via telefoon als via e-mail. Telefonisch zeer vriendelijk en correct te woord gestaan. Informatie in e-mails was helder en overzichtelijk. De financiele afhandeling van de zaak verliep snel en volgens volgens toezegging.
Onwijs bedankt voor deze zeer uitgebreide recensie. Doet ons goed om te horen dat de afhandeling zo vriendelijk, snel en correct is geweest! Veel geluk toegewenst!
Vriendelijk en snel geregeld. Heel handig om online de schade te kunnen melden en af te handelen.
Minder fijn van uw schade, maar heel fijn dat alles zo snel en vriendelijk is geregeld. Bedankt voor uw beoordeling!
Laan van Zuid Hoorn 51
2289 DC Rijswijk
Woongarant staat garant voor onafhankelijke, kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. De opgebouwde expertise stelt ons in staat om excellente producten en diensten te bedenken, te selecteren en te ontwikkelen.