Direct contact en snel geregeld ,ben zeer tevreden over de afhandeling. Complimenten ,ook van de tegenpartij. Met vriendelijke groet. S. Bos.
Gebeld om te controleren of mijn ongelukje in dekking zat en dat was het geval. Vervolgens afhandeling online kunnen regelen. Via mail op de hoogte gebracht van de voortgang.
Prima advies en een snelle afhandeling.
Goed en vriendelijk geholpen
Geen gezeur met eigen risico, gewoon waar je recht op hebt... heel fijn
Snel bericht gehad van de schade en ook snel overgemaakt. Ik ben zeer tevreden.
Duidelijke begeleiding en prima afwikkeling van de schade
bla
Vriendelijk geholpen aan de telefoon, en online invulformulier was eenvoudig in te vullen. Vervolgens is de schade snel afgehandeld, met gedupeerde partij. Blij mee.
Heb een week geleden en gisteren nog een mail gestuurd naar Woongarant hoe nu verder en wat ze van mij verwachten. Ondertussen had ik tijd gehad om verder onderzoek te doen bij winkels wat het schadebedrag is. Dit heb ik gisteren doorgemaild.
Bedankt voor uw beoordeling. U geeft aan dat u veel moeite heeft moeten doen voor de schadeafwikkeling en deze vervolgens niet naar tevredenheid te hebben ervaren. Wij vinden dit jammer om te vernemen. Onze schadebehandelaar neemt uw dossier nogmaals door en zal hier contact met u over opnemen.
schade aanmelding en verwerking makkelijk en vlot
Nog nooit is moeten claimen op mijn inboedel verzekering. Goede en snelle afhandeling. Sinds 1 jaar klant en het voelt erg goed.
glasschade aan een bedrijf uit besteed ivm slecht weer, wilde ik het gelijk in orde hebben en dit is goed gegaan. Ik heb de factuur doorgestuurd naar woongarant en die hadden mijn schade factuur goedgekeurd. Kortsamengevat uitstekend geregeld en snel
Schade door lekkage in stortbak wc. Alles hebben ze goed uitgelegd en online via schadeformulier ingevuld met foto's schade en eindresultaat met aankoopbonnen en binnen 5 werkdagen werd het uitbetaald
Snelle reactie Super geregeld Kortom top!
Heb melding van de schade gemaakt, papieren ingevuld en alles werd meteen en snel geregeld. Ben zeer tevreden over de afwikkeling.
Prima !
Geduldige medewerker aan de telefoon gehad. Deze vroeg de benodigde gegevens en het was snel opgelost.
Na vervelende situatie op vakantie zijn wij snel en goed geholpen.
Ik ben heel erg tervreden met de wijze van klantbehandeling , ook overzichtelijk en vriendelijk snel geholpen , ik had gelukkig nog nooit te maken gehad met schade maar het is goed om te weten als het nodig is je ook kan rekenen op een perfecte afhandeling , Bedankt !!!!!
Schade is netjes en snel afgewikkeld.
Ik wil u hartelijk bedanken voor de prettige afhandeling van de geleden waterschade. Heel fijn dat u me probleemloos en op een persoonlijke manier van dienst was.!
Alles zeer goed geregeld Schade is volgens afspraak opgenomen en volgens afspraak uitgekeerd. Direct contact met de expert was ook fijn dan weet je direct waar je aan toe bent.
Snelle digitale afhandeling van de schade.
Laan van Zuid Hoorn 51
2289 DC Rijswijk
Woongarant staat garant voor onafhankelijke, kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. De opgebouwde expertise stelt ons in staat om excellente producten en diensten te bedenken, te selecteren en te ontwikkelen.