Slechts 2 dagen lid en een lekke band... prima geholpen met duidelijke communicatie via telefoon en Whatsapp. Binnen de kortste keren was alles geregeld konden wij verder! Absoluut een aanrader!
Prima dienstverlening. Handig dat ze gelijk met een sleep auto komen. Als het nodig slepen ze je direct weg.
Snel en adequaat geholpen.
Top service en naast de slechte winterse omstandigheden toch snel geholpen. Communicatie via watsapp is ideaal
Ik stond met winterweer met een lege accu. Binnen drie kwartier na mijn eerste telefoontje kon ik wegrijden met mijn auto. De communicatie ging snel, ik werd telefonisch zeer vriendelijk te woord gestaan en kreeg goede adviezen.
Zeer goede communicatie. Snel herstel
Ik kan alleen maar zeggen TOP. Geweldige service .
Goed geregeld!
Prima geholpen
Voorrijdtijd was prima en de advies reparatie ook. Monteur heeft de auto weer startklaar gemaakt zodat ik hem naar mijn eigen garage kon rijden, waar de storing definitief verholpen zal gaan worden.
Eerste keer snel geholpen, laatste keer op21-01-19 goed geholpen op afstand, goede informatie en uiteindelijk door de info zelf de storing kunnen oplossen, ook prettig is het terugkoppelen met de vraag of alles nu in orde is.
Noodreparatie gedaan aan mijn band en ik kon weer verder. Erg te spreken over manier van communiceren!
Zeer tevreden over de snelle service
Toen ik belde werd ik snel en helder geholpen, geen onnodig gebabbel maar concrete vragen. Wat die man aan de telefoon mij beloofd had, werd ook nagekomen, super service gehad binnen een hele acceptabele tijd, top mannen
Goede snelle service, laatste pech had eenvoudig opgelost kunnen worden indien monteur over een mobiele storingscomputer bezat, dan was auto weer meteen klaar geweest en was afslepen niet nodig geweest.
Hartelijk dank voor uw review.
Prima snel geregeld. Vervoer naar leenauto werd aangeboden. Vriendelijke meneer.
Super geholpen
Hartelijk dank voor uw review.
Na rammelend geluid onder de motorkap 's-avonds om 20u in Harwich de hulpdienst gebeld. Deze is vlot bereikbaar en het overleg over de hulp is comstructief. De hulp is niet urgent. De volgende morgen komt de hulp op gang. Plezierige profs die goed handelen. De auto wordt zo'n 2 uur na het 1e contact om 7.30u naar een garage gebracht. Deze doet er alles aan om een noodreparatie uit te voeren door de airco-pomp uit te schakelen. Om 13u reden we weer zonder problemen. Klasse van alle goedwillende betrokkenen!, Extra verrassing: het arbeidsloon van de noodreparatie wordt vergoed👍 We hebben daarna een heerlijke vakantie gehad door de Cotswolds en Kent. Wij zijn heel blij met de pech onderweg service. Groet, Wolter
Hartelijk dank voor uw review.
24/7 Mobiliteit service in eigen woonplaats, Nederland én Europa. Hulp bij onverhoopte pech voor uw auto, caravan of aanhanger. Kenteken gebonden pechhulp waarbij registratie alleen mogelijk is na het laten uitvoeren van jaarlijks (groot) auto onderhoud bij aangesloten autobedrijven. Een goed onderhouden auto zorgt voor minder kans op pech en dit ziet u direct terug in de voordelige prijs.