Stond ik op zondag met lege achterband binnen het uur Waren ze terplaatsen wiel vervangen en ik kan weer de weg vervolgen.
Vriendelijke en kundige monteur.
Goed geholpen en kan gelijk weer de weg op!
Binnen twee uur een monteur bij mijn auto, die de storingsmelding heeft gereset. Mij heeft gerustgesteld en heeft geadviseerd dat t veilig was om zelf te rijden naar mijn eigen garage.
Voor 2e keer in 1 week hulp moeten zoeken. Beide keren heel vriendelijk geholpen. 2e keer echt hulp nodig en alles werd voor mij geregeld, ik hoefde zelf niets te doen. Heel prettig dat ik via de app continu op de hoogte werd gehouden van de stand van zaken.
Mijn accu was leeg, maar met behulp van de alarmlijn is er snel een monteur uit de buurt, die de accu weer heeft kunnen starten. Ook goed telefonisch advies en vriendelijke klantenservice.
Bij pech gebeld met pechhulpdienst. Band loopt snel leeg, mijn eigen garage nèt gesloten en op vrijdag. Snel en duidelijk telefoon gesprek, direct een oplossing een andere garage dichtbij (ook gesloten) maar helpen mij direct. Met voldoende lucht in mijn band zelf naartoe gereden. Topservice!
Zodra er contact was gemaakt, werd ik snel geholpen. Op een prettige manier!
Heb gebeld en met 30 minuten was er hulp.
Pas geleden op een avond startte onze auto niet. Probleem was dat mijn vrouw de volgende dag al vroeg de auto nodig had voor haar werk. Daarom Pechonderwegservice gebeld. De medewerker stond ons vriendelijk te woord, vertelde ons dat de oorzaak van het niet starten zeer waarschijnlijk de accu was en kwam al meedenkend met de oplossing aandragen. Afgesproken werd dat de volgende morgen om 8:00 contact met ons zou worden opgenomen en dat ze dan iemand zouden langs sturen met een nieuwe accu. Inderdaad om 08:00 uur een whatsappje met de mededeling dat binnen een half uur iemand bij ons zou zijn voor het plaatsen van een nieuwe accu. Wat dus ook gebeurde. Kortom, service zoals service behoort te zijn.
Goede uitleg en duidelijk hoe het in zijn werking ging. Vragen werden goed beantwoord en was snel al weer op de weg.
Snel contact, geduldige medewerker, super geholpen,
Werd goed op de hoogte gehouden en wist qua tijd wat Ik kon verwachten. Prima communicatie zowel telefonisch als via Whatsapp.
Auto startte niet. Snel met een auto ter plaatse.
Werd direct geholpen door de pechservice en auto bedrijf Otto was binnen een half uur ter plekke heeft de lekke band gewisseld voor de reserve wiel. Ik kon de volgende dag bij Otto de band omwisselen. Top bedrijf 👍🏽
Lekker band en helaas geen thuiskomertje in de auto. Snelle service en werd ter plaatse hersteld.
Goede, snelle en nette service naar de klant toe.
Toen ik onderweg naar Oostenrijk een oranje waarschuwingslampje zag branden op het dashboard heb ik pechonderweg gebeld. Ik ben geduldig, begripvol en uitgebreid te woord gestaan wat mij geruststelde en vertrouwen gaf. Later op de dag nam pechonderweg meerdere keren contact op via whatsapp om te vragen hoe de reis vorderde en hoe de auto zich hield. In dit geval was er geen reden tot onmiddellijk handelen namelijk. Juist daarom heb ik deze zorgvuldige nazorg zeer op prijs gesteld. Warm aanbevolen!
Zeer vriendelijk aan de telefoon en erg hulpvaardig. Ik werd heel goed op de hoogte gehouden wanneer de monteur kwam. Ik moest lang wachten, maar het was erg druk en daar kan niemand wat aan doen.
Snel contact. Vriendelijke en duidelijk uitleg. Normale wachttijd. Vriendelijke monteur bij de service onderweg bij de pech auto.
Correct geholpen
Prima!
Monteur was snel aanwezig. Een vriendelijke en behulpzame man. Telefonisch contact met de pechhulpservice was uitstekend.
Stond met een lekke bans prima geholpen binnen 45 minuten!!!
24/7 Mobiliteit service in eigen woonplaats, Nederland én Europa. Hulp bij onverhoopte pech voor uw auto, caravan of aanhanger. Kenteken gebonden pechhulp waarbij registratie alleen mogelijk is na het laten uitvoeren van jaarlijks (groot) auto onderhoud bij aangesloten autobedrijven. Een goed onderhouden auto zorgt voor minder kans op pech en dit ziet u direct terug in de voordelige prijs.