Er werd zeer snelle starthulp verleend. Met name het persoonlijke contact waarbij je via whatsapp continue op de hoogte werd gehouden was top! Binnen een half uur was alles geregeld.
Uiterst vriendelijk te woord gestaan bij de telefonische melding en daar bijzonder goed begeleid en op de hoogte gehouden d.m.v. Whatsapp. Om 8.00 uur heb ik de melding gedaan en om 9.30 uur was mijn auto al afgeladen bij de garage in Bolsward. Ik ben dik tevreden.
Mijn auto startte niet, meteen werd geregeld dat mijn garage starthulp verleende zodat ik weer verder kon, precies wat ik nodig had!
snel en duidelijke communicatie. Snel hulp ter plaatsen. Heel fijn
Goed geholpen, prettige man
Telefonische hulp zeer prettig, erg hulpvaardig. Hulp ter plaatse: een zeer groot nadeel dat de man niets snapte van locatie delen. Ik stond op een vaag parkeerplaatsje in een bos, en de servicemonteur kon mij niet vinden. Hierdoor wel erg lang moeten wachten. (met lege accu) Was op zich niet heel erg, want lekker weer, maar het zou wel praktisch zijn als de pechonderweg-hulp handig is met een locatie vinden. Maar, verder top, binnen een paar seconden kon ik weer starten.
Na een telefoontje, werden we per app op de hoogte gehouden. Binnen een half uur was de pechhulp gearriveerd en konden we snel weer op weg. We zijn goed geholpen deze Koningsdag!
Snelle reactie. Komt afspraken na.Vlotte afhandeling
Ik had het tel.nr. van pech onderweg niet bij me, maar vossenbrink heeft voor mij gebeld!
Afspraken worden nagekomen. Reageren snel. Vriendelijk personeel.
Ik stond op thuisadres met uitgeputte accu. 1 belletje en binnen 10 mimuten was de monteur er. Kon starten en bleek nieuwe accu nodig te hebben. Ik ben zeer tevreden.
Hele snelle en vriendelijke service, snel ter plaatse en makkelijke communicatie.
Vriendelijk te woord gestaan, snelle service , vriendelijke mensen en duidelijke uitleg. Auto naar de garage gebracht door Hazenberg. In een woord geweldig Groet Sjoerd
Fijn dat er redelijk snel ter plaatsen kon worden gekomen. Ben zeer vriendelijk geholpen en kon met een opgepompte band goed thuiskomen. Helaas 2 dagen later weer een lekke band, bleek toch een schroef in te zitten onder een steentje verstopt bij controle bij autoservicebedrijf Broeksema.
Afgelopen zaterdag contact gehad. Er werd afgesproken dat we 's maandags naar de garage zouden gaan. Ik had de auto nl bij huis staan en auto zou wellicht wel weer kunnen starten met behulp van pechhulp, maar probleem zou naar alle waarschijnlijkheid niet ter plaatse kunnen worden opgelost. Maandagochtend keurig op tijd contact gehad via Whatsapp met pechhulp. Vervolgens kwam berger en kon ik zelf naar de garage in Deventer rijden.
Snel en goed geholpen.
Helaas met pech onderweg komen te staan. Via de telefoon en de app erg snel geholpen. Monteur was er heel snel en heeft me zelfs helemaal naar huis gebracht. En onderweg nog gezellige gesprekken gehad. Super service!!
Gebeld met kapotte accu. Zoals beloofd was er binnen 20 minuten een monteur ter plaatse, die mij zeer vriendelijk geholpen heeft. Ook de appdienst was snel, vakkundig en vriendelijk. Kortom zeer prettig geholpen
wacht tijd , zeer kort
Gebeld ivm lekke band, helaas geen reserveband. Moest naar werk. Gebeld uitleg gekregen wat er zou gebeuren indien band niet gemaakt kon worden. binnen half uur sleepbedrijf deze keek en heeft ter plekke band gerepareerd. Top.
Bij de melding is mij verteld dat de band eerst gepropt zou worden. Deze monteur wilde gelijk de thuiskomband erop zetten. Ik heb toch gevraagd of hij eerst wilde kijken of het anders kon (ging niet echt van harte). Hij zei dat ik hoe dan ook naar de garage moest. Voor nu is de band gepropt en morgen gaan we naar de garage om de band na te laten kijken. Hij heeft het hopelijk goed opgelost voor nu maar ik heb wel eens vrolijkere personen gezien, laten we ervan uitgaan dat het aan het regenachtige weer lag. Waren wel snel ter plaatse. Ca 45 min
Na een kort en vriendelijk telefoongesprek snel geholpen door de Berger. Dit valt onder: de verwachting overtreffen
Zeer snel vriendelijk geholpen. Aanrader!!
Prima, snel en goed geregeld
24/7 Mobiliteit service in eigen woonplaats, Nederland én Europa. Hulp bij onverhoopte pech voor uw auto, caravan of aanhanger. Kenteken gebonden pechhulp waarbij registratie alleen mogelijk is na het laten uitvoeren van jaarlijks (groot) auto onderhoud bij aangesloten autobedrijven. Een goed onderhouden auto zorgt voor minder kans op pech en dit ziet u direct terug in de voordelige prijs.