Perfecte Service, en dan Service met een hoofdletter S.

Om 12:40 Opel Pechhulp geïnformeerd dat we met motorpech stonden, op de A4 bocht A13. Perfect advies gekregen wat wel en wat niet te doen. Om 13:00 zaten we in de truck van de berger. Een hele vriendelijke en hulpvaardige man. Om 13:20 werd mijn wagen afgeleverd bij de Opel garage. Om 13:30 hoorde ik wat het probleem was. Om 13:40 reeds ik weg in een leenwagen. Alles geregeld in een uur. Ongelofelijke perfecte service. Echt fantastisch. Dit is mijn tweede super goede ervaring met Opel pechhulp. Heel veel dank. Toni Korteweg RX-032-K

Perfect geregeld.

Onze Audi stopte er mee 3 meter voor een spoorlijn overgang. Best wel spannend. Na telefonisch contact was de hulp er snel en is alles top geregeld. Zeer blij mee.

• Communicatie algemeen

Goede, snelle en duidelijke service. Communicatie via WhatsApp werkt goed.

Service via garage verloopt makkelijk en soepel.

• Communicatie algemeen

Snelle service en heel goed bereikbaar

Nieuwe auto en dan binnen 5 dagen een lekke band. Gelukkig had ik een Bovag service abonnement bij de auto gekregen en kon daar meteen gebruik van maken. Binnen eerste telefoontje en reparatie zat een uur. Prop in de achterband en de klus was geklaard.

Fantastic!!!!

Zo snel hartelijk en netjes geholpen door Rene, Heeeeeel erg blij mee!!

Goed geholpen

Binnen een maand 3 keer hulp nodig gehad. Door drukte duurde het even maar vervolgens goed geholpen. Eerst een lekke band waardoor ik niet verder kon, auto werd opgehaald en netjes afgeleverd bij de garage. Paar weken later heeft de accu het begeven. 2 keer mobiele hulp laten komen om de auto weer te kunnen starten. Goed telefonisch bereikbaar en goede communicatie. Kan Inmiddels weer zonder problemen rijden.

• Communicatie algemeen

Snel en vriendelijk geholpen!

Ze dachten met ons mee en zochten snel een oplossing voor ons probleem.

• Communicatie algemeen

Goed ,maar kan altijd beter.

Goed ,maar kan altijd beter.

Goede uitleg

Aardige mensen, goede uitleg over het probleem en geven tips hoe je het kan voorkomen

Top service

Top service, al mijn vragen zijn met respect en geduld beantwoordt, en heel snel geholpen.

Snelle top service

Zitten er bovenop en proactief oplossingen zoek. In een tijd waar klantvriendelijk soms ver te zoeken is, was dit een “warm bad”.

• Communicatie algemeen

Super goed en snel geholpen, net dat stapje extra!

We stonden in Duitsland 15 minuutjes van de grens met een afgebroken Koelslang. Ze hebben geregeld dat een Nederlandse berger ons opgehaald heeft en de auto direct bij onze garage neergezet werd. En ook nog eens met ons drieën!

Uitstekend geholpen

Netjes en zeer snel geholpen, alles werd duidelijk door geappt of gebeld!

Boven verwachting geholpen!

Het was mijn eerste ervaring met autopech onderweg. Ik ben spoedig en prettig te woord gestaan aan de telefoon en via whatsapp. Dit was zeer welkom en fijn. De hulp maakte met pech aan de weg staan minder vervelend. Ik zou een volgende keer zeker weer kiezen voor deze pechhulp.

• Communicatie algemeen

Snelle en perfecte hulp van de Pechhulp, Kuzee en Auto Vermeulen!!!!

Zoals hierboven omschreven!! Super!!

• Communicatie algemeen

Hele goede, vriendelijke en snelle hulp!

Prima geholpen

Snel geholpen

• Verleende pechhulp N.v.t.

Snel en effectief

Werd geholpen aan de telefoon door een vriendelijke dame die effectief het probleem behandelde. De door de dame doorgestuurde was vriendelijk en heeft we weer snel op weg geholpen.

• Communicatie algemeen

Prima geholpen en snel een garage in de buurt voor mij geregeld.

Betrouwbaar en professioneel geholpen.

Goed geholpen

Ik ben snel en goed geholpen bij startproblemen met de auto ondanks het slechte weer. Tevens goed geadviseerd wat er moest gebeuren, afspraken prima geregeld en op tijd nagekomen.

Soepele afhandeling

Alls wat is afgesproken ( terugbellen, hulpdienst sturen die ondanks de puinhoop op de weg tijdig arriveerde) is netjes nagekomen. Hulpdienst deed ook wat nodig was. Prima service.

• Communicatie algemeen

Snel geregeld, op tijd, top

Goed, volgens afspraak. Directe lijn via whatsapp ook prettig. Helemaal top.

• Communicatie algemeen

Snel en professioneel geholpen.

2x in een half jaar geholpen door de pechhulp. 1x startmotor en 1x accu. Telefonisch goed geholpen en de monteur kwam op de afgesproken tijd en heeft de auto naar garage gebracht. Ook contact gehouden via app. Topservice

• Communicatie algemeen

Ik ben uitstekend geholpen!

Snel en adequaat, zpowel door de medewerkster als de garage.

• Communicatie algemeen

Binnen 45 minuten weer onderweg!

Goede en vlotte communicatie via telefoon en whatsapp. Monteur was er snel en had binnen 15 minuten het euvel verholpen. Zeer aan te bevelen

Over Pechonderwegservice.nl

24/7 Mobiliteit service in eigen woonplaats, Nederland én Europa. Hulp bij onverhoopte pech voor uw auto, caravan of aanhanger. Kenteken gebonden pechhulp waarbij registratie alleen mogelijk is na het laten uitvoeren van jaarlijks (groot) auto onderhoud bij aangesloten autobedrijven. Een goed onderhouden auto zorgt voor minder kans op pech en dit ziet u direct terug in de voordelige prijs.