Prima gegaan , waarschijnlijk nodige we jullie volgend jaar weer uit,
Ze kwamen ruim op tijd, er werd snel gebakken en ze waren vriendelijk en vrolijk. Wat wil je nog meer.
De snackmobiel werd als zeer positief ervaren door de medewerkers op de bouwlocatie in Delft!
Op tijd aanwezig , heerlijke friet en snacks en vriendelijk
Heel tevreden met de service. De Snackmobiel zag er ook netjes uit. De collega's waren zeer te spreken en daar doen we het voor.
Heerlijk gegeten!! leuke toevoeging op feestje!! maar we zouden ivm herfstactie zakjes snoep krijgen voor de kids...ik heb ze niet gezien....was wel leuk geweest aan het eind van het feestje iets mee te kunnen geven....Zelf was ik het ook even vergeten maar op zon feest moet je daar niet meer aan hoeven te denken als het afgesproken is, en er voor 18 kids betaald is!!
Complimenten! Voor service, gezelligheid en lekkere friet!
Alles verliep geheel naar wens. Aardige medewerkers, ruim assortiment en een keurig verzorgde snackwagen. Zeker aan te raden!
Alleen maar positieve reacties ontvangen. Complimenten aan onze bakjongen zeer snel en netjes te werk.
Ruim assortiment en mensen werden snel geholpen. Ondanks de grote groep, alles binnen het uur afgerond.
Heerlijk gegeten en perfect uitgebreid assortiment. Jammer dat de snoepzakken vergeten waren maar voor de rest zeker een aanrader
Wederom groot succes!!
zeker voor herhaling vatbaar
Ik heb verschillende medewerkers gesproken en zei gaven aan dat alles goed was geregeld en dat de kwalitiet van friet en snacks goed waren .
Top verzorgt
Zeer tevreden, door files een wat langere aan reistijd, dat was het enige onplezierige.
Afgelopen zaterdag zijn ze geweeest voor ons 12,5 jarig jubileum. Alle gasten waren enthousiast. Het eten was superlekker en de 2 mensen van Snackmobiel waren erg aardig en deden hun werk voortreffelijk! Het enige minpuntje vonden wij dat er niet ergens een overzichtje hing/lag van hetgeen er allemaal te verkrijgen is.
Vriendelijke mensen, komen afspraken na, kan niets negatiefs zeggen top bedrijf !!!
Tot volgend jaar !
Graafschappad 30