Het was een zeer geslaagde aanvulling van ons feest! De service was perfect, er werd geluisterd naar onze wensen en de frietjes en snacks smaakten heerlijk!
Prima voor elkaar! Afspraken keurig nagekomen en vriendelijk & kundig personeel.
Vriendelijke uitstraling en goede kwaliteit.
We hebben gedurende de avond nog veel complimentjes gehoord over de kwaliteit van de friet en snacks en van de service! Helemaal top :)
Prima op tijd en iedereen was zeer te spreken over de kwaliteit. Zal het zeker anderen aanbevelen.
Jullie waren perfect op tijd. Heerlijke frietjes en snacks en super vriendelijke medewerkers. Onze zoon vond het geweldig om zijn eigen frietjes te scheppen. Al met al top geregeld.
Zeer prettige medewerkers. Prima op tijd. Eigenlijk maar 1 puntje van kritiek: Ze/we waren de ijsjes voor de kinderen vergeten die in het pakket zaten.
Altijd heel tevreden! Lekkere frieten, veel keuze en super vriendelijke mannen! Kortom geweldig!
Het was weer geweldig, en iedereen vond het heerlijk, applaus voor u
Ze waren op tijd. Heel erg vriendelijk en onze zoon Bas mocht zelfs een kijkje nemen in de zeer nette wagen en meehelpen dat was geweldig! Voor een volgend feestje bestellen we zeker de snackmobiel weer met natuurlijk Calvin en Ahmel. Thanks voor het lekkere eten en jullie gezelligheid.
Zeer goed vriendelijk personeel enorme keuze in snacks schone wagen. Iedereen vond het heel lekker het was gewoon top!
Was geweldig. Positieve reactie's gehad van iedereen. Ronald en tony hebben het erg goed en leyk gedaan. Top feestje.
Meer contact met elkaar. Super vriendelijk. Veel snacks koud omdat ze gebakken worden en dan neergezet worden.
Gewoon geweldig, afspraken nagekomen.
professioneel. Geen omkijken naar. Vriendelijke bediening.
We love having them for some of our Canadian Delegation events. Awesome food and customer service.
Goede kwaliteit en niet onbelangrijk ook goed gebakken
Alles was geweldig en de gasten vonden het ook allemaal lekker eten
Geweldig, leuk personeel!
Het was super