Ik wil Snackmobiel bedanken dat meden door jullie we een fijne middag hebben gehad. Familie en personeel waren erg tevreden. Lekkere snacks en friet en vrolijk en klantvriendelijk personeel. Ook ik ben erg tevreden over de communicatie zowel voor het feest als tijdens het feest. bedank hiervoor.
Goede communicatie vooraf én ter plekke. Prijs-kwaliteit waardig, goede en warme friet, diverse snacks en sausjes. Alles heeft een fijne smaak. Zeker aan te bevelen!
Top geregeld! Binnen no-time alle hongerige bouwvakkers voorzien van een lekkere lunch. Gaan we zeker nog een keer doen.
Snackmobiel houdt zich keurig aan de afspraak. Alle snacks en de frites waren van een prima kwaliteit. Alle gasten waren vol lof over snackmobiel. Ik kan snackmobiel van harte aanbevelen.
We hebben een erg leuk feest gehad mede dankzij jullie bijdrage. Alleen maar complimenten gehad over de kwaliteit, het assortiment en de vriendelijkheid van de medewerkers
was helemaal super.
lekkere friet en snacks. En prima condities! Was een geslaagd feest!!
fantastisch, heel goed voor feesten en partijtjes!!
Super tevreden
Het was echt allemaal prima in orde. Binnen een kwartier na aankomst konden onze gasten bestellen. De kwaliteit van de produkten was zeer goed. Onze gasten waren verrast en hebben heerlijk gegeten.
Het eten was voortreffelijk. snelle bediening .Iedereen vond het hartstikke leuk.
binnen een paar weken "hofleverancier" geworden bij Brunel. Zeer prettige en laagdrempelig communicatie en samenwerking! thx.
Alleen maar goede reacties ontvangen vanuit onze collega's over het event en de enorm lekkere friet! Alles was ook erg behulpzaam op locatie zelf!
Dank voor de samenwerking in Berlijn!
Heerlijk over de hele lijn , van begin af mooie communicatie, mobiel was keurig op tijd, prijs meer dan prima, hele grote keuze, wat een leuke vlotte jongeman hij bediende ons heel vlot en was heel vriendelijk, iedereen was vol lof .TOPPERS
Hier boven zegt het al
Mijn beoordeling zegt genoeg!! Super lekkere patat en snacks, netjes op tijd en ook heel snel. Alles is al goed warm dus zodra ze er zijn hebben ze misschien 10 minuutjes nodig om alles klaar te zetten en dan ready. Ik heb ook vergeleken met andere partijen, maar de prijs/kwaliteit verhouding, maar ook de keuze mogelijkheden is bij de snackmobiel veruit de beste!!
Opvallend lekkere friet. Heel aardige en correcte mensen in de snackmobiel.
Zeer tevreden en top personeel!
zeer klantvriendelijk heerlijke friet en snacks en zeer goed verzorgd
Snelle prettige communicatie per mail en later nog per telefoon. Mooie grote moderne frietwagen maar het belangrijkste ; heerlijke friet en snacks. En er was echt voldoende. Zou dit zeker bij iedereen aanbevelen. Aardige heren die het verzorgden !
Graafschappad 30
5691LX Son en breugel