Zeer fijne jongens. Maakte ons feest compleet.
Al mijn gasten waren vol lof over het idee, de kar, schoon en fris, het eten en vooral de samenwerking en de vrolijkheid en gezelligheid van personeel. Het was echt TOP
Top ervaring! Netjes op tijd en erg flexibel!
Op het communiefeest van mijn jongste dochter hebben wij gebruik gemaakt van de diensten van de Snackmobiel. Zoals wij gewend zijn was het helemaal geweldig. Keurig en super vriendelijke bediening. Zeer schone en verzorgde verkoopwagen en super goede kwaliteit en assortiment. Wij hebben veel complimenten van onze gasten ontvangen die wij graag overbrengen aan jullie! Bedankt voor de geweldige service!
Erg tevreden over snackmobiel. Lekkere producten, vriendelijke medewerkers! Zeker een aanrader!!!!
Heel kLant vriendelijk en zeer goede kwaliteit en veel variatie. Slotconclusie super goed.
We hebben weer een fijne ervaring gehad met de snackmobiel en superleuk dat Max er weer bij was. groetjes!
Goed verzorgd! Nette bus. Goede snelheid van bakken. Werklieden hebben gesmuld.
Het is heerlijk !!!!! leuke en vriendelijke mensen !!!!!
Wij hebben een hele positieve ervaring met Snackmobiel! Alles was goed georganiseerd, breed assortiment, gezellige en professionele medewerkers, veel mogelijkheden en een relaxte sfeer. Onze gasten waren allemaal tevreden, net als wij! Zeker voor herhaling vatbaar :)
Het was prima voor elkaar. Echt een leuke toevoeging aan ons feest. Het smaakte goed en vriendelijke mensen.
afgelopen zaterdag 2 juni snackmobiel op bezoek gehad en was helemaal top, leuke bediening , mooi assortiment at je zelf kunt keizen.. Top!!!
Het was een geweldige dag, alles volgens de afspraken, een ruim assortiment, volgens de afgesproken prijs, de kinderen en kleinkinderen vonden het heerlijk. Het ijsje na ging er ook wel in. Een gezellig stel meiden, ook voor de kleinkinderen. Zeker voor herhaling vatbaar.
Ruime keuze, hele nette en mooie snackwagen!
Het was gewoon super goed. Gewoon wat je eigenlijk hoopt en verwacht. Zeker een aanrader. Ook qau service.
Heerlijke aanvulling op het feest!
Over het algemeen goede service. En een goede kwaliteit.
Het was super om snackmobiel te mogen ontvangen tijdens de communie van onze dochter. De communicatie was top en het eten was overheerlijk. Het aanbod is reuze en ze staan ook nog met passie en een leuke lach in de frietwagen. Een echte aanrader. TOP!!!!
Goed verzorgd
Was prima verzorgd en een hele vriendelijke jongen die ons hielp
Graafschappad 30
5691LX Son en breugel