Prima Service en perfecte kwaliteit!!

Een frietwagen van Snackmobiel op de communie van onze dochter! Helemaal vanuit Eindhoven naar het zonnige zuiden in Heerlen en conform afspraak waren ze ruim op tijd en was de verzorging en zeker ook het personeel perfect! De kwaliteit van de frieten en snacks waren absoluut prima en de overige afspraken zijn verlopen zoals van te voren overeengekomen.

Positieve, enthousiaste, vriendelijke, nette en schone ervaring met een goede organisatie!

Alles was heerlijk en goed geregeld!! Nette verzorgen en zeer klantvriendelijk!

perfect...verzorgt

goed verzorgt...

Keurig verzorgd, bedankt

Was super

Goed geregeld netjes optijd. Wordt tijd dat jullie uitbreiden want wilde nog een keer reserveren maar jullie zitten al vol.

Precies volgens afspraak, vriendelijk personeel en hoge kwaliteit product

De afgelopen week hebben wij een intern evenement gehad, waarbij we alle aanwezige collega's (om en nabij 550) wilden verblijden met een patatje. Tussen 12:00 en 14:00 is er flink gebakken. In een hoog tempo, maar met een heerlijk patatje en snack. Daarnaast waren er ook uiteenlopende sauzen welke naar wens konden worden gebruikt. Ze waren ruim op tijd aanwezig, personeel heel vriendelijk. Helemaal top!

Super goed , snelle bediening en goed kwaliteit .

Snel,vriendelijk en goede service!

Snel,vriendelijk en goede service! Een aanrader!

Duidelijk en makkelijk, vriendelijke en supersnel personeel

Keurig op tijd gearriveerd, goed voorbereid en binnen een uur hadden meer dan 120 mensen heerlijk gegeten!

Perfecte service en zeer vriendelijk personeel!

Het eten was super verzorgd, ruim voldoende keuze snacks en alles lekker snel gereed. Alleen maar positieve reacties van onze gasten. Volgende keer mogen jullie weer voorrijden!

Goede service, vriendelijke man!

Goede service vriendelijk personeel snelle service

Super voor elkaar!

Professioneel, service gericht en goede kwaliteit. Deze mensen verstaan hun vak.

Perfecte service.

In 1 woord, top!

Buitengewoon geweldig en klantvriendelijk.

Van de drie keer dat jullie geweest zijn, waren deze heren het beste !!!!

vriendelijk

zoals elk jaar dik tevreden alles naar wens en tot volgend jaar, de familiedag was door de snackmobiel weer een groot succes.

Heerlijk verse patat

Heerlijke verse patat, op afgesproken plaats en tijd!

Ervaring is zeer positief.

Lekker en netjes verzorgd.

Hartstikke goed !!. Goede friet en snacks. Veel keus, erg schoon. Verder vriendelijke medewerkers.

zeer hygienisch en proffesioneel

Fijn bedrijf om zaken mee te doen, keurige uitstraling!

Hoe lekker en heel vriendelijk personeel

Goed alleen we hadden voor 1.5 uur besteld maar moesten eigenlijk al naar een uur naar een volgend adres dat was jammer

Top!!

Lekker eten, prima service, goede afspraken en heel vriendelijk personeel! Wij zijn zeer tevreden.

Vriendelijk en snel

We hebben heerlijk genoten van de lekkere kwaliteit friet en snacks. Het ging lekker snel allemaal. Enige minpuntje was dat de auto te laat was. Maar de vriendelijke 2 mannen maakten dat weer goed.

Zeer goed!

Afgelopen zaterdag op ons feestje. Ruim optijd, na opstart meteen begonnen onze gasten te bedienen. Leuk personeel, goede kwaliteit snacks en de frietjes waren heerlijk. Van onze gasten hebben alleen positieve reacties ontvangen. Het was top!

Heerlijk gegeten

Goede kwaliteit en perfecte service

Graafschappad 30

5691LX Son en breugel