Zoals altijd, GEWELDIG

Snackmobiel komt al jaren op ons familie weekend. Altijd prima verzorgd, leuke mensen en zeer netjes. Tot volgend jaar!

Super friet/snackmobiel👍🏻

Hele nette snackmobiel. Friet wordt elke keer opnieuw vers gebakken. Heel uitgebreid assortiment. Gezellig personeel. Bedankt voor de goede service,SNACKMOBIEL😁👍🏻

Fantastisch!!

Heel hartelijk dank voor de geweldige lekkere frieten, snacks en service! Iedereen op ons schoolfeest was lovend! Merci en tot een volgende keer!

Fantastisch!

Alles tot in de puntjes verzorgd en heerlijke friet!

Snelle nette service en komt afspraken na.

Goede service en vriendelijk personeel. Veel keuze in snacks en lekkere knapperige patat. Alleen broodje beenham was wat droog.

snackmobiel is hun belofte nagekomen

snackmobiel is hun belofte nagekomen

Vriendelijk personeel en heerlijke friet en snacks.

De mannen waren netjes op tijd en alles was goed verzorgd. De snelheid waarmee ze even 100 man van friet en snacks voorzien is echt top. Al met al een heerlijk geslaagde dag.

Snelle service en erg vriendelijk personeel!!

Snackmobiel keurig op tijd, bakken gaat echt razend snel, vriendelijk naar de kinderen en het belangrijkste, erg lekkere friet en snacks.

Punctueel, gezellig, heerlijke friet, alles netjes achtergelaten

Bij het volgende feestje nemen we weer contact op. Bedankt. Groetjes rob en Irene Siero

Goede service en goede kwaliteit, vriendelijk personeel netjes en beleefd.

Het was top!

Kei goed

Precies op tijd en goed spul iedereen was erg tevreden

Het eten was top verzorgd, sfeervol en goede kwaliteit

We hebben dit als prettig ervaren. Een hele mooie aanvulling op ons feest. Leuke aanbieding erbij ! Prijs kwaliteit verhouding is prima. Contact verliep soepel en fijn! Echt een aanrader ... bij een volgende gelegenheid zou ik snack mobiel meteen weer boeken. De wagen ziet er sfeervol uit en medewerkers werken hard en zijn vriendelijk ... na het eten liepen ze netjes een rondje om af te sluiten en op te ruimen . Echt super!!!

Kwaliteit en kwantiteit gaan hand in hand samen als afsluiting van een topactiviteit.

Tja wat zal ik er van zeggen. Het is alweer het 3e of 4e jaar dat wij na het NBBJ trainingskamp Met al onze spelers, ouders, broertjes en of zusjes, niet te vergeten de trainers gebruik maken van de Snackmobiel. Prima communicatie met en na de reservering, netjes op tijd, vriendelijk personeel, maximaal en lekker eten, gewoon " Top" dus. Tot volgend jaar.

Super gewoon

Het kan gewoon niet beter het was gewoon af

Lekker, goed en smakelijk.

Bestellen van een hartige en smakelijke hap, was hetgeen voor ons heel makkelijk viel. We speurden wat rond en het is geen grap, de keuze viel al snel voor de hap van Snackmobiel.

geweldig

feestje voor dementerende ouderen ongeveer 150 bezoekers. contact met de mensen was top. de sfeer was gezellig klant vriendelijk. eten was top. jullie hebben onze feestdag tot een succes gemaakt gr DUO

Zeer vriendelijke service

Helemaal perfect!! Ruime keuze assortiment.

Lekker!!

Heerlijke friet!

Zeer netjes en net dat beetje extra!

Na een kleine zoektocht op het internet bij de snackmobiel uitgekomen. Nat een telefonische uitleg een aanvraag gedaan via internet. Vrij snel een reactie terug met een offerte. De aanvraag gedaan! Op de dag van de afspraak waren de medewerkers netjes op tijd. En gingen vlug aan de slag. Nadat iedereen tevreden was hadden de medewerkers van de snackmobiel nog een lekker ijsje voor de kinderen en de “grote” kinderen. Dit was voor ons een mooie verrassing. Dit waren wij zelf vergeten. De friet en ook de snacks waren lekker en dus ook een echte aanrader. Oja niet te vergeten de medewerkers waren ook erg vriendelijk, netjes en vakkundig!!

Goede service, vriendelijke mensen!

Wij hadden voor onze familiedag snackmobiel uitgenodigd om voor het eten te Zorgen. Vooraf verliep de communicatie goed en prettig. Op de dag zelf waren ze mooi op tijd en het eten was lekker! Voldoende keus in snacks, ook voor vegetariërs. De friet smaakte goed! Ook stond er een erg vriendelijke jongen in de wagen wat de sfeer er goed op maakte! Kortom erg tevreden!

Top!

Alles was perfect, lekker eten en service was top!

Geweldig, goed, lekker en vriendelijk.

Heel veel complimenten van onze gasten dat de friet lekker was. Topservice, supervriendelijk personeel. Alles was keigoed verlopen. Lekker veel keuze uit snacks en sauzen.

De puntjes op de i voor de perfecte party!

Heerlijk thuis op een zonovergoten dag een tuinfeest gegeven voor het slagen van onze zoon! De sfeer was fantastisch en ging door op het moment dat de snackmobiel arriveerde! Wat een goede kwaliteit snacks én niet te vergeten gezellige, gastvrije mannen; zij hebben het feest echt compleet gemaakt! Iedereen is fan van dit duo! Bedankt😉

Beste snackmobiel die er is!!!!!

Super goed. Super vriendelijk. Super lekkere friet en snacks! Jullie gingen super leuk met de leerlingen om. Iedereen op school geeft jullie een 10!!!! Wij raden jullie bij iedereen aan en willen zeker nog een keer friet van jullie in de toekomst.

alles was prima

Het was weer prima en ik hoop volgend jaar weer een beroep op jullie kan doen.

Graafschappad 30

5691LX Son en breugel