Goede kwaliteit

Aardig personeel, lekkere friet en snelle bediening.

Lekker, goede sfeer, topmensen

Afgelopen zondag hebben we met de hele familie genoten van 't snelle en goede eten. De variatie aan snacks is echt top, zeker ook voor de kleintjes. Ook goede service, satésaus/satekroket kon niet ivm allergie, daar werd gelijk rekening mee gehouden. En de mannen die aan 't bakken waren: bedankt voor de slappe klets en de goede grappen! We hebben echt genoten!

Lekker duidelijke afspraken,alles is mogellijk en super vriendelijk personeel.

Zeer ervaren medewerkers. Prima verse producten.

We zijn heel tevreden over de service De frieten waren overheerlijk lekker👌 geen vettige boel Jullie zijn echt top Volgende keer zijn jullie weer van de partij😀

Top, lekker, goede geregeld, goede service

Voor herhaling vatbaar. Wagen kwam mooi op tijd. Aardige mensen. Eten ook prima. Kreeg van alle mensen aanwezig opmerking dat het eten etc.zeer goed was. Ook de mensen van snackmobiel zijn vriendelijk en behulpzaam.

Alles stond supersnel klaar.

Er werd netjes gebeld dat ze later aanwezig zouden zijn, oorzaak onverwachte files. eenmaal aanwezig, in no time alles gereed en 40 personen waren binnen een half uur volledig voldaan. Supersnel alles gebakken en heel lekker. Goed gedaan!

super

wij zijn helemaal tevreden

Het was voortreffelijk. Iedereen heeft er van genoten. Heerlijke snacks, goed gebakken en niet vet.

Ervaring is prima en zeker voor herhaling vatbaar. Alleen jammer dat ze niet wisten dat de snackmobiel te hoog was voor de oude ijsselbrug, , waardoor ze iets vertraagd waren. Maar dat was niet erg. Misschien een weet voor de volgende keer.

Super! Toffe bediening en snelle service!

Heerlijke frietjes en vleesjes voor onze gasten op ons trouwfeest. Dan nog maar te zwijgen over de snelle service en vriendelijke bediening!

Lekker en gemakkelijk

Netjes op tijd. Goede producten en lekker. En een jonge man die het allemaal keurig netjes doet

Lekker en snel!

Duidelijke offerte en kan snel leveren voor een groot publiek. Lekkere friet en snacks waarbij er flexibel ingespeeld kan worden op eventuele aanvullende wensen. Ook vriendelijk personeel! Groet, Maikel

Zeer goede kwaliteit. Vriendelijk personeel. Voor herhaling vatbaar.

Gewoon goed en lekker

Wat je verwacht, krijg je ook en wordt waargemaakt. Lekker en divers, door enthousiaste medewerkers. Altijd, onafhankelijk van tijd en plaats.

Geweldig!!

Ieder jaar weer super verzorgt allemaal door jullie. Netjes optijd, voldoende snacks. Altijd vriendelijk, netjes en hygiënisch. Zaterdag feestje gehad en gister weer besteld alvast voor over een jaar. Ga zo door!!

Goede kwaliteit voor een mooie prijs

Ik ben heel tevreden net zoals mijn gasten over de kwaliteit en de smaak. Alles was netjes verzorgd.

Boven verwachting

Niet alleen voor onszelf, maar ook de reacties van onze gasten waren alleen maar positief.

Top geregeld en goede spullen.

Super aardige medewerker.

Fijne nette en vlotte bediening. Super.

Fijne nette en vlotte bediening. Super.

Super goede service

Voor ons bedrijf moest er friet verzorgd worden aan 250 binnen een half uur. Er werd goed meegedacht door de eigenaar van Snackmobiel en uiteindelijk zijn ze met twee frietkarren gekomen voor een nauwelijks hogere prijs. De communicatie heb ik constant als prettig ervaren zowel vooraf in de mailing als op het evenement zelf.

Super gewoon

Vriendelijk mensen, goede kwaliteit eten goed meegedacht ruime keuze. We gaan ze zeker nog een x bestellen.

Tijdig en ook alles goed geregeld

Gewoon goed geregeld. Alle spelers waren te vreden.

Super!

Makkelijk geregeld, maken waar wat beloofd wordt en heerlijk gegeten.

Iedereen vind het voor herhaling vatbaar

Het was erg lekker en goed verzorgd. Het was ook geen probleem om te wachten op een late klant.

Reuze leuk om dit mee te maken. In snel tempo werd er gebakken. Met prima resultaat. Voor herhaling vatbaar.

Graafschappad 30

5691LX Son en breugel