Prima kwaliteit en service

Voor de vereniging Snackmobiel geboekt. Hierbij gekozen voor het Holy Moly Menu. Prima kwaliteit en service. Vriendelijk, flexibel en behulpzaam. Echt een aanrader!

Prima!

Het was weer super! Lekker gegeten en vriendelijk personeel.

Zeer kindvriendelijk, op tijd, goede service

Fantastisch

Heerlijke friet en snacks. Vriendelijk en vlug personeel en zeker voor herhaling. Echt een aanbeveling.

Goed verzorgde avond!

Voor ons jubileumweekend heeft Snackmobiel het avondeten verzorgd, dit hebben ze super gedaan! We kwamen niks te kort en mede dankzij de hulp van Daniëlle, Nina en Ellen heeft iedereen lekker kunnen genieten van een frietje en snacks.

Was echt top

We hebben een genoten van jullie. Echt een aanrader , is zeker niet de laatste keer. Lekkkere frietjes en veel keuze in snacks. Echt top.

Geweldig! Goede service

Het was een geweldige ervaring! Het personeel was ook super goed bezig. Netjes en aardig!

Netjes volgens afspraak en goed kwaliteit eten.

Snackmobiel kan ik van harte aanbevelen. Klantvriendelijk en lekker.

goede service en prima personeel

snel geholpen en lekkere friet en snacks

Lekker eten en keurig conform afspraken

Snackmobiel heeft bij ons het eten verzorgd op dinsdag 21 februari. Veel complimenten van de bezoekers mogen ontvangen. Eten smaakte goed en werd snel uitgeserveerd door de medewerkers. Een volgende keer zou ik absoluut weer gebruik maken van de diensten van Snackmobiel.

Top friet!

Veel keuze snacks en lekkere friet. De mobiel ziet er ook gaaf uit met leuke bediening. Echt een aanrader!

Lekker gesnackt!

Op tijd op de juiste locatie. Ontzettend goed gehumeurde en vriendelijke patattoloog. Prima snacks, lekker en ruim voldoende. Enthousiaste reacties van alle mensen op de bouw.

Super service

Goed optijd Enthousiast Schoon En meer dan genoeg keuze en eten. Een echte aanrader

Lekkere frietjes en goede service

Zeer tevreden over jullie personeel en goederen

Was heerlijk en zeer goed verzorgd

Uitstekend kwaliteit en super service

geweldige service

klantvriendelijke service en op de afgesproken tijd aanwezig

Heerlijk en ook nog eens gezellig

Alles werd supersnel en professioneel gebakken en dat ook nog met een gezellig praatje en grapje. Kortom TOP!!

Jong/Oud dat maakt niet uit, op een feestje geef je friet van Snackmobiel geen fruit!

Snackmobiel straalt kwaliteit uit en maakt deze kwaliteit ook waar. Altijd weer een feestje en de personen die komen bakken weten hoe ze voor een leuke en gezellige sfeer moeten zorgen. Inmiddels al 4 x mogen genieten van de Snackmobiel en het stelt nooit teleur.

Top service en goed gegeten

Voor 35 personen de snackmobiel laten komen. Iedereen was uitermate positief over de heerlijke friet en het gevarieerde aanbod zowel voor de vegetarische als de vleesetende collega. Ook de aanbod qua sauzen en het ijsje tot besluit vielen helemaal in de smaak. En dat ook nog voor een schappelijke prijs. Zeker een aanrader dus.

Kwaliteit en snelheid top!

Naast dat de friet echt lekker was, was de doorloopsnelheid ook erg goed waardoor niemand lang moest wachten. Daarnaast ook erg vriendelijk personeel. Aanrader!

Heerlijk gegeten!

*Veel keuze. *Vriendelijk personeel. *Goede prijs. *Heerlijk eten. Perfect voor ons bedrijfsfeest.

Een geweldige snack ervaring met supervriendelijk personeel

De service vooraf is al geweldig! Door omstandigheden een paar dagen voor de party de snackwagen moeten verplaatsen naar een andere datum. Was totaal geen probleem! We hebben een super zondagmiddag gehad met alles naar wens! Ondanks dat de wedstrijd Feyenoord - PSV 2-2 werd, is alles goed gegaan. Wie had dat kunnen verzinnen! De snackwagen uit Eindhoven in het 010 gebied tijdens de wedstrijd ;-)! Het snack assortiment is echt geweldig en alles is heerlijk! Supersnelle service en echt vriendelijk personeel! Iedereen heeft genoten van al het lekkers! Zeker voor herhaling vatbaar!

Goed geregeld, aardige jongen

Het was geweldig.

Ruime sortering heel lekker en de omgang met de kinderen was geweldig ze mochten mee helpen. Bedankt voor herhaling vatbaar.

De moeite waard

Netjes en klantvriendelijkheid. Zeker de moeite waard

Graafschappad 30

5691LX Son en breugel