Echt fantastisch!

Snackmobiel is echt een absolute aanrader! We hebben al verschillende frietkarren meegemaakt, maar er kan er geen een tippen aan deze. Super leuke, aardige jongen en heerlijke friet en snacks! Als u nog twijfelt welke snackkar het moet worden: kies voor deze :-).

super goed en lekker, gezellige dame die kwam bakken...

een gezellige leuke en betaalbare snackmobiel op locatie, was een succes.

Geweldig, goed eten vriendelijke bediening.

Lekker eten, vriendelijk personeel hoeft zelf niks àlles wordt geregeld.

Lekker gegeten, vrolijk personeel, een aanrader!

De friet en snacks waren lekker. Het personeel was vrolijk en behulpzaam. Een echte aanrader!

Hele lekkere snacks en super goed verzorgd

Hele lekkere snacks en super goed verzorgd

Geweldige service!

Goede communicatie vooraf en achteraf. Betrouwbaar. Vriendelijk en goed geholpen op de dag zelf.

Zeker voor herhaling vatbaar

Wat een goede service! Keurig op tijd, vriendelijk en gezellig personeel. Heerlijke frietjes, stoofvlees en snacks. Het maakte ons feest helemaal compleet. Top geregeld!

Vriendelijk personeel, lekkere friet en snacks

Perfecte friet en snacks gebakken door vrolijk personeel.

Vanwege het 40 jarig bestaan van onze buurtvereniging hadden wij Snackmobiel besteld. Het was prachtig weer, Frietkar voor de deur, het feest was compleet. De service was echt uitstekend, de friet en snacks voortreffelijk, en dan het vriendelijke personeel erbij...een echte aanrader...maar reserveer op tijd want ze zijn zeer gewild!

het was top geregeld.

wij hebben het zaterdagavond genoten het was top geregeld.

Helemaal top !

Niet voor niets hadden wij voor jullie gekozen, alles was perfect voor elkaar en ook vriendelijk en enthousiast personeel. Ge zo door !!!!!!! Fam. Van Leeuwen

“Snackmobiel zorgde voor super lekkere friet, topservice en fijne communicatie van begin tot eind!”

“Voor ons evenement Snackmobiel laten komen, en dat was echt top! De communicatie bij het reserveren verliep super fijn en duidelijk. Op de dag zelf was alles perfect geregeld: heerlijk eten, goede service en heel gezellig. Absoluut een aanrader!”

Het was een mega succes!

De mensen van Snackmobiel zijn voor mijn dochter haar verjaardag frietjes komen bakken en iedereen was enorm tevreden over de service, klantvriendelijkheid en heerlijke frietjes met bijhorende sauzen en snacks. Een aanrader!

Iedereen tevreden, van groot tot klein!!!

Iedereen tevreden en heel klantvriendelijke bediening

Erg gezellig en leuke jongen die kwam bakken

We vonden het allemaal erg lekker en iedereen heeft genoeg gegeten. Klein minpuntje was dat er geen uitjes waren zodat er geen friet speciaal en frikadel speciaal gemaakt kon worden. Zijn meerdere mensen geweest die hier om gevraagd hadden maar helaas het was er niet terwijl dit wel in het pakket zat.

Goed geregeld

Leuke ervaring gehad, alles goed geregeld, voor ieder wat wils, vriendelijk personeel. Wel iets minder royaal zijn met het zout wellicht, maar dat is dan ook het enige minpuntje wat we konden bedenken :).

Echt top, heerlijke friet en snacks en super personeel

Het was top met Sas en Linda. Mijn gasten en ik hebben heerlijk gegeten en we hoefden eigenlijk nooit lang te wachten omdat de dames heel goed op elkaar waren ingespeeld en we hebben ook nog eens onwijs met ze gelachen. Ik zou het iedereen aanraden om dit te doen met een feestje, je wordt compleet ontzorgd. Daarom van mij een hele positieve beoordeling.

Het was uitstekend!!

Het was goed geregeld en vriendelijk en gezellig personeel!

vriendelijk spontaan lekkere friet en snacks goede bakkers

Wij maken al vele jaren gebruik van jullie frietwagen . Geweldig goed . Goede en vlotte bakkers lekkere friet en snacks . Heel vriendelijk .

In een woord Geweldig

Toppers zijn jullie en wat vonden ze het allemaal weer lekker We hebben weer genoten Familiedag 2025

Snel geregeld, en enorm fijne medewerkers die meedenken.

Tot in de puntjes geregeld! Mike en Karan hebben ons fijn geholpen, en het motto “Klant is koning” geldt echt bij dit bedrijf

Heerlijke en gezellige invulling van ons personeelsdiner

Afgelopen vrijdag was Brian een topchauffeur om de snackmobiel perfect op een mooie plek te zetten op ons terrein. Iedereen heeft genoten van de echt heerlijke friet en snacks met een brede diversiteit aan sauzen. De bediening van Brian was perfect en heel erg gezellig! Dit was de 3e keer dat jullie bij ons op kantoor aanwezig waren. Wederom heel erg geslaagd! Echt een aanrader.

Lekker gegeten, heel vriendelijk personeel!

Iedereen heeft lekker en ruim voldoende gegeten, de keuze was ruim en het personeel heel erg vriendelijk en meedenkend! Niks was teveel gevraagd. Super bedankt voor de goede zorgen en het fijne contact, in de frietwagen en via de mail!

Super, goed geregeld

Fantastisch!

Superleuke en gezellige dames. Kinderen mochten zelf frietjes scheppen en de dames gingen superleuk met de kindjes om. Aan het eind kregen de kindjes nog een ijsje en een zakje snoep. De friet en snacks waren ook heel erg lekker!! Zeker voor herhaling vatbaar!

Graafschappad 30

5691LX Son en breugel