Heerlijk gegeten en alles perfect geregeld

In 1 woord fantastisch, voldoende keuze en de friet was heerlijk gebakken. We hadden 50 gasten en iedereen was goed te spreken over de keuze en kwaliteit.

Super!!

Allereerst twee hele aardige jongens...alles keurig schoon en helder. Ontzettend lekker eten met meer dan voldoende keus

Hier wordt je blij van!

Goede kwaliteit friet, snacks en goed gebakken! Vrolijke mensen die je helpen, ze hebben er zin in en dat merk je aan alles. Zeer tevreden!

Geweldig!!

Zeer goede kwaliteit. Heel.erg leuk met kinderen onze kids mochten mee friet scheppen.

goede snacks en vlotte bediening

lekker eten en ruime keuze aan sauzen

Het was voortreffelijk, schoon, vriendelijk en iedereen had genoeg te eten

De prachtige snack mobiel was er op tijd. Zeer vriendelijke bediening. Heerlijk eten.

We hebben genoten. Ook de gasten vonden het lekker. Iedereen was tevreden. Vroegen ons al waar de frietwagen vanaf kwam. Ook de jongeman heeft het top gedaan. Groetjes Jolanda van der Looij

Top!

Heerlijke friet, snacks, stoofvlees en hamburgers. Het liep allemaal lekker vlot, dus helemaal top!

Het was heel goed, lekker en goed verzorgd.

jullie waren op onze burendag en het was weer een geslaagd feest. vorig jaar waren we zeer tevreden en hadden we Brain en Bjorn die ons ontstekend verzorgden, daarom had ik weer om hun gevraagd. dat kwam niet goed uit en nu hadden we Karan, en ook weer een prima kerel, gezellige, hardwerkende en goed verzorgend persoon. Hartelijk dank daarvoor, ik zou nu niet meer weten wie ik graag weer wil hebben, maar ik vind het altijd leuk om weer een bekend persoon te zien. nogmaals HARTELIJK DANK voor alle goede zorgen en lieve groetjes aan Marly en Robin. Ik bel binnenkort voor een nieuwe afspraak. Hartelijke groeten Toos van der Heijden De Braak 252 4901 JL oosterhout Telnr: 0162-451219

Uitstekende service en kwaliteit

De kwaliteit en service was uitstekend.

Fantastisch

Voor de 3e keer Snackmobiel als cateraar meegemaakt. Twee keer bij mijn zoon en nu voor mijn eigen feest. Fantastisch. Geweldige kwaliteit, prima prijs. Afspraken worden uitstekend nagekomen. Een absolute aanrader.

Tot de volgende keer

Top geregeld, super lekkere frites, Joep heeft goed werk geleverd en een hele leuke gast en jullie naam daar maken we graag reclame voor Met vriendelijke groeten, Raymond p

Erg verrast heerlijk eten goed verzorgd alle gasten super tevreden en wij ook netjes verzorgd voor herhalingvatbaar

Echt fantastisch!

Snackmobiel is echt een absolute aanrader! We hebben al verschillende frietkarren meegemaakt, maar er kan er geen een tippen aan deze. Super leuke, aardige jongen en heerlijke friet en snacks! Als u nog twijfelt welke snackkar het moet worden: kies voor deze :-).

super goed en lekker, gezellige dame die kwam bakken...

een gezellige leuke en betaalbare snackmobiel op locatie, was een succes.

Geweldig, goed eten vriendelijke bediening.

Lekker eten, vriendelijk personeel hoeft zelf niks àlles wordt geregeld.

Lekker gegeten, vrolijk personeel, een aanrader!

De friet en snacks waren lekker. Het personeel was vrolijk en behulpzaam. Een echte aanrader!

Hele lekkere snacks en super goed verzorgd

Hele lekkere snacks en super goed verzorgd

Geweldige service!

Goede communicatie vooraf en achteraf. Betrouwbaar. Vriendelijk en goed geholpen op de dag zelf.

Zeker voor herhaling vatbaar

Wat een goede service! Keurig op tijd, vriendelijk en gezellig personeel. Heerlijke frietjes, stoofvlees en snacks. Het maakte ons feest helemaal compleet. Top geregeld!

Vriendelijk personeel, lekkere friet en snacks

Perfecte friet en snacks gebakken door vrolijk personeel.

Vanwege het 40 jarig bestaan van onze buurtvereniging hadden wij Snackmobiel besteld. Het was prachtig weer, Frietkar voor de deur, het feest was compleet. De service was echt uitstekend, de friet en snacks voortreffelijk, en dan het vriendelijke personeel erbij...een echte aanrader...maar reserveer op tijd want ze zijn zeer gewild!

het was top geregeld.

wij hebben het zaterdagavond genoten het was top geregeld.

Helemaal top !

Niet voor niets hadden wij voor jullie gekozen, alles was perfect voor elkaar en ook vriendelijk en enthousiast personeel. Ge zo door !!!!!!! Fam. Van Leeuwen

“Snackmobiel zorgde voor super lekkere friet, topservice en fijne communicatie van begin tot eind!”

“Voor ons evenement Snackmobiel laten komen, en dat was echt top! De communicatie bij het reserveren verliep super fijn en duidelijk. Op de dag zelf was alles perfect geregeld: heerlijk eten, goede service en heel gezellig. Absoluut een aanrader!”

Graafschappad 30

5691LX Son en breugel