TOP

Zoals altijd weer een feestje! met dank aan de Service van jullie Snackmobiel

Het was weer geweldig, gewoon lekker en weer met de gezellige Sas die al weer gereserveerd is voor komend jaar.

We vinden het een geweldig concept

We waren 30 jaar getrouwd en gaven een feestje. Daar wilden we ook iets te eten bij en kwamen toen bij jullie terecht. We hadden al eens eerder met jullie bij anderen kennis gemaakt. We vonden jullie toen zeer goed. Vandaar onze keuze.. Ook de gasten vonden alles zeer goed. Goed gebakken friet en ook goede snacks. We hadden alleen maar goede reacties. Bedankt voor jullie inzet en goede kwaliteit en we zullen jullie ook zeker bij anderen aanbevelen. Nogmaals bedankt namens een zeer tevreden bruidspaar. TOP.

Super snel en lekker!

Keurig op tijd, supersnel en erg lekker! Een hele vriendelijke snackman

Geweldig, lekker eten en veel keuze. Ook de kids vonden het lekker

Op tijd aanwezig, lekker eten en veel keuze

super leuk en kwalitatief zeer goed

we hebben snackmobiel gezellig op visite gehad op onze locatie bij de Meerlanden Heemstede. wat een gezellige boel. medewerker stond snel klaar met de snackmobiel en niks was hem teveel. vragen werden beantwoord en wat hij bakte bracht ie ook zelfs met plezier nog even rond. allerlei heerlijke snacks en frites. allemaal van goede kwaliteit. ruim aanbod sauzen en alles was er ruim voldoende. weet je wat het mooiste was.. nog even een ouderwetse dubbellikker aan het eind.

Super vrolijke medewerker

Gewoon top

We hebben Snackmobiel ingehuurd voor een feest bij ons thuis. Kwaliteit eten maar ook zeker personeel was erg goed. Zeker een aanrader en voor het volgende feestje is Snackmobiel weer welkom

prima producten, minder prettig personeel

Friet en snacks waren heerlijk. Minder prettig persoon die er achter stond. Bij iemand die geen zout op de friet wilde werd erg moeilijk gedaan, dan moest de bak eerst helemaal leeg en schoongeveegd worden. Kinderen hebben geen ijsje gehad. 5 minuten voor de tijd kon er geen snack meer besteld, want hij moest nog naar 2 klanten. Jammer, we hebben het ook anders meegemaakt. Waar er 2 heel leuke gasten kwamen die niet moeilijk deden. en op het laatst nog een bak rond lieten gaan met gebakken snacks.

Goed verzorgde snacks!

Goed verzorgde snacks met gezellige dames. Er was een misverstand over de locatie echter is deze erg vlot en doeltreffend opgelost. Binnen afzienbare tijd was de snackmobiel op het juiste adres. De dames hebben heel hard gewerkt om de verloren tijd goed te maken. Onze vakmannen waren meer dan tevreden.

Wij hebben wederom genoten van jullie vette hap. Een opmerking, maar die is echt persoonlijk. Ik heb het idee dat we de vorige keer andere runderkroketten hadden. Deze waren ook niet slecht, maar m.i. waren ze vorige keer beter.

Lekker en goed geregeld!

Snelle service, ruim assortiment, lekker, leuk personeel.

Heerlijk gegeten en alles perfect geregeld

In 1 woord fantastisch, voldoende keuze en de friet was heerlijk gebakken. We hadden 50 gasten en iedereen was goed te spreken over de keuze en kwaliteit.

Super!!

Allereerst twee hele aardige jongens...alles keurig schoon en helder. Ontzettend lekker eten met meer dan voldoende keus

Hier wordt je blij van!

Goede kwaliteit friet, snacks en goed gebakken! Vrolijke mensen die je helpen, ze hebben er zin in en dat merk je aan alles. Zeer tevreden!

Geweldig!!

Zeer goede kwaliteit. Heel.erg leuk met kinderen onze kids mochten mee friet scheppen.

goede snacks en vlotte bediening

lekker eten en ruime keuze aan sauzen

Het was voortreffelijk, schoon, vriendelijk en iedereen had genoeg te eten

De prachtige snack mobiel was er op tijd. Zeer vriendelijke bediening. Heerlijk eten.

We hebben genoten. Ook de gasten vonden het lekker. Iedereen was tevreden. Vroegen ons al waar de frietwagen vanaf kwam. Ook de jongeman heeft het top gedaan. Groetjes Jolanda van der Looij

Heerlijke friet, snacks, stoofvlees en hamburgers. Het liep allemaal lekker vlot, dus helemaal top!

Het was heel goed, lekker en goed verzorgd.

jullie waren op onze burendag en het was weer een geslaagd feest. vorig jaar waren we zeer tevreden en hadden we Brain en Bjorn die ons ontstekend verzorgden, daarom had ik weer om hun gevraagd. dat kwam niet goed uit en nu hadden we Karan, en ook weer een prima kerel, gezellige, hardwerkende en goed verzorgend persoon. Hartelijk dank daarvoor, ik zou nu niet meer weten wie ik graag weer wil hebben, maar ik vind het altijd leuk om weer een bekend persoon te zien. nogmaals HARTELIJK DANK voor alle goede zorgen en lieve groetjes aan Marly en Robin. Ik bel binnenkort voor een nieuwe afspraak. Hartelijke groeten Toos van der Heijden De Braak 252 4901 JL oosterhout Telnr: 0162-451219

Uitstekende service en kwaliteit

De kwaliteit en service was uitstekend.

Fantastisch

Voor de 3e keer Snackmobiel als cateraar meegemaakt. Twee keer bij mijn zoon en nu voor mijn eigen feest. Fantastisch. Geweldige kwaliteit, prima prijs. Afspraken worden uitstekend nagekomen. Een absolute aanrader.

Tot de volgende keer

Top geregeld, super lekkere frites, Joep heeft goed werk geleverd en een hele leuke gast en jullie naam daar maken we graag reclame voor Met vriendelijke groeten, Raymond p

Erg verrast heerlijk eten goed verzorgd alle gasten super tevreden en wij ook netjes verzorgd voor herhalingvatbaar

Graafschappad 30

5691LX Son en breugel